DOMNILOR.folosesc acest lemn din ianuarie 2013.cu fețe hexer si nitaku g1.Pentru mine este un lemn foarte bun,cu un control excelent cu o viteza controlata pe ambele parti,este un lemn echilibrat din toate punctele de vedere.Insa este un lemn ptr. avansati pentru cei ce au simtul mingii dezvoltat.pentru cei ce dau topspin de langa masa,si atac decisiv.Referitor la aschii,nu stiu ce sa zic al meu este ca nou ,concluzia mea este ca depinde de ce fel de lipici folositi si cat folositi la o lipitura.Acest lemn are o pelicula fina de lac special peste suprafata lemnului si nu vad cel face sa aschieze.Poate l-ati curatat cu glaspapirul si s-a dus stratul protector si atunci cand dezlipiti fețele se aschiaza lemnul.In fine acest lucru ptr. mine este mai putin important fiecare isi intretine cum, vrea paleta.EU VO RECOMAND CELOR AVANSATI CU PLACERE ESTE EXCEPTIONALA.Va rog sa nu va suparati dar asta este parerea mea pe care nu poate sa mi-o schimbe nimeni.Despre acest lemn am mai vorbit si in alte dati cand colegii de pe site mi-au ceruto.VA SALUT CU STIMA