Dupa actualizarea clasamentului, ai trecut la Elite. Te-am inscris acolo. Daca nu-i ok, te rugam sa te retragi.Tarhuna Alin- Dumbravita Open
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Dupa actualizarea clasamentului, ai trecut la Elite. Te-am inscris acolo. Daca nu-i ok, te rugam sa te retragi.Tarhuna Alin- Dumbravita Open
Stanciu Dumitru, dupa actualizarea clasamentului, a trecut la Elite. V-am inscris acolo. Daca nu-i ok, va rugam sa va retrageti.Stanciu Dumitru din Simeria la open și Mureșan Florin din Deva la elite
Postarea a fost unită automat:
Dragotescu Darius din Deva la open
Kovacs Lehel aveti mp de Open. V-am inscris acolo. La A plus-uri, prioritatea e data de cei din categorie. In ultima saptamana va puteti muta, in caz ca sunt locuri.Se inscriu Kovacs Lehel din Zabala cat.Elit
Sterczer Sándor din Sanzieni cat.Elit
Dospinescu George aveti mp de Avansati. V-am inscris acolo. In ultima saptamana va puteti muta, in caz ca raman locuri disponibile.Se înscriu din Sibiu:
Postelnicu Mihai - Elite
Radu Constantin-Open
Dospinescu George -Open.
Nuta Petru aveti mp de Hobby. V-am inscris acolo.Se inscrie:
Nuta Petru - Sibiu - Avansati
Giurgiu Andrei - Sibiu - Avansati
Giurgiu Alexandru - Sibiu - Avansati
Dupa actualizarea clasamentului, aveti mp de Elite. V-am inscris acolo.Vlad Batrinu - Open
Ai mp de Avansati. La A plusuri, au prioritate cei din categorie. Te-am inscris la Avansati. In ultima saptamana, in functie de locurile ramase, te poti transfera.Petrut Andrei ,Chisoda , open
Dupa actualizarea clasamentului, ati trecut la Elite. V-am inscris acolo.Se înscrie Gáspár Cecilia din Tg-Mureș la categoria open
Ai trecut la Open...scuze...Gipsy King..HD...Avansati....am uitat A+ e pe lic de clasament...
Aveti mp de Open. V-am inscris acolo.Coste Rafael - Lupeni - Elite
Aveti mp de Avansati. V-am inscris acolo.FARAH CHARBEL, OPEN, SIBIU
La Open.Se înscrie Oanta Daniel la avansați din Cluj
Aveti mp de Hobby. La A plusuri au prioritatea cei din categorie. In ultima saptamana, in functie de locurile disponibile, va puteti transfera. Momentan v-am inscris la Hobby.Avramescu Claudiu, Avansati, Bucuresti
Aveti mp de Avansati. V-am inscris acolo.Starcz Adrian. Open Lupeni
Elite.Moroldi Gabriel, open, Targu Mures
Multumesc!! Ma scuzati pentru inconvenient! Nu a fost cu intentie !!Dupa actualizarea clasamentului, ai trecut la Elite. Te-am inscris acolo. Daca nu-i ok, te rugam sa te retragi.