Se retrage Ursachi David Hobby.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Inscrieri Cupa "MR PONG", editia a IX-a - 13 Aug, 5:51:29 PM - v7.05 / cls_2025-aug
Elite - Vineri, ora 10
1. Polocoser Cristian, Suceava, 633 - 48.63 - EW
2. Borcila Alexandru, Targu Neamt, 30 - 48.21 - E
3. Tudosi Petru, Suceava, 1214 - 43.65 - E
4. Goleanu Remus, Marginea, 321 - 43.57 - E
5. Morosan Marian, Suceava, 567 - 40.62 - E
6. Sovea Sorin, Suceava, 255 - 38 - E
Open - Vineri, ora 10
1. Boca Timotei, Salcea, 979 - 36.98 - O
2. Mita Augustin, Dorohoi, 429 - 33.79 - OW
3. Mahu Bogdan, Pascani, 319 - 32.32 - O
4. Stefan Narcis, Botosani, 499 - 28.38 - OW
5. Sandu Petru Adrian, Buhusi, 845 - 27.56 - O
6. Seniuc Radu, Arad, 339 - 26.85 - O
7. Galanton Yanis, Suceava, 1248 - 25.55 - O
8. Lupchian Alin, Suceava, 522 - 24 - O
9. Dumitrescu Dan, Piatra Neamt, 447 - 23.09 - AW
10. Sabau Claudiu, Bistrita, 399 - 22.24 - A
11. Zamcu Ciprian, Suceava, 608 - 21.16 - A
12. Cosau Toader, Targu Neamt, 505 - 20.96 - A
13. Stoicescu Gheorghe, Iedera, 468 - 20.29 - A
14. Sofian Corneliu, Suceava, 692 - 20 - AW
15. Besliu Alexandru, Suceava, 843 - 17.67 - A
16. Hradszki Sebastian, Sannicolau Mare, 754 - 16.85 - A
17. Bobu Stefan Minodor, Targu Neamt, 750 - 16.84 - A
18. Bujoreanu Neculai, Falticeni, 1036 - 16.6 - AW
19. Danila Anton, Campulung Mold, 2967 - 14.6 - A
20. Lozneanu Mihai, Iasi, 1079 - 11.61 - A
21. Radulescu Marius, Iasi, 1092 - 11.39 - A
Remus.. poate ajunge.. Dar cu cine sa joace???Penalizari R
R - 2. Borcila Alexandru, Targu Neamt, 30 - 48.21 - E
R - 4. Goleanu Remus, Marginea, 321 - 43.57 - E
5.. Organizarea turneelor
5.1.1 Organizarea turneelor de tip B
- număr minim de mese: 2.
- număr minim de participanți la turneu: 10.
- numărul minim de participanți/categorie este de 5.
- număr de secțiuni; una, două, trei sau patru, care să permită participarea tuturor, fără restricții de MP.
- pentru derularea unei categorii este nevoie de minim un jucător care se încadrează în categorie.
- nu se acceptă folosirea sistemului cu grupe inferioare amestecat, din care o parte se califică la E/O, altă parte la A/H;.
Va rog sa înțelegeți ca nu pot face 2-300 km pt 4 jucători. MulțumescSe retrage Goleanu Remus
Postarea a fost unită automat:
Se aplica penalizari pt retragere?
NU SUNT OAMENI...SA SE TINÀ CATEGORIA ELITE.
Sunt 4 OAMENI..
De aceea m.a sunat la ora asta si goleanu Remus.. Si mi.a spus ca face 200 km ..sa vina la concurs.. Si nu are cu cine juca
Postarea a fost unită automat:
Remus.. poate ajunge.. Dar cu cine sa joace???
pt ca nu mai acceptam sa se intample ca la Botosani..( unde am participat la o categorie.. Cand am ajuns acolo.. S.au amestecat categoriile..si s.a intamplat...ce s.a intamplat)
Cum se poate desfasura CATEGORIA..in 4 OAMENI..
Mai ales pt cei ca si borcilà sau goleanu..care vin de la cateva sute de km??
Asta zicAm citit solicitarea dumneavoastra! Pe parcursul zilei de astazi, numarul inscrisi de jucatori la categoria elite a fost 6, asa ca era clar ca 2 retrageri vor conduce la anularea turneului pentru categoria elite - nu stiu daca organizatorul, dl. Morosan Marian, va uni categoriile E+O pentru a juca si cei 4 jucatori ramasi pe lista de la elite.
Asadar, cum retragerile au fost efectuate dupa termenul limita, iar aceste retrageri au produs posibila anulare a categoriei elite, cei doi jucatori vor fi penalizati cu R. Ceilalti jucatori de la elite, in numar de 4, nu vor fi penalizati daca organizatorul decide anularea categoriei.
Tu poti tine cont de regulament..Eu va inteleg, dar sunt nevoit sa tin cont de regulament - orice retragere dupa termenul limita va fi penalizata. Pentru a nu primi R, aveti posibilitatea sa va reinscrieti si sa participati fie la E, fie la E+O, in functie de cum decid organizatorii. Daca va reinscrieti, apoi se vor retrage alti jucatori de la elite, iar categoria se va anula, dumneavoastra nu veti primi R, in timp ce se vor acorda penalizari pentru jucatorii retrasi.
Legat de comasarea categoriilor Elite si Open, in cazul in care vor ramane cei 4 inscrisi, se vor comasa cele doua categorii, pentru a respecta regulamentul si a putea permite participarea jucatorilor fara restrictii de MP (a anula categoria ar insemna ca jucatorii de Elite nu ar putea participa, lucru care cam contravine paragrafului de regulament mentionat).Am citit solicitarea dumneavoastra! Pe parcursul zilei de astazi, numarul inscrisi de jucatori la categoria elite a fost 6, asa ca era clar ca 2 retrageri vor conduce la anularea turneului pentru categoria elite - nu stiu daca organizatorul, dl. Morosan Marian, va uni categoriile E+O pentru a juca si cei 4 jucatori ramasi pe lista de la elite.
Asadar, cum retragerile au fost efectuate dupa termenul limita, iar aceste retrageri au produs posibila anulare a categoriei elite, cei doi jucatori vor fi penalizati cu R. Ceilalti jucatori de la elite, in numar de 4, nu vor fi penalizati daca organizatorul decide anularea categoriei. De aceea, ii rog pe organizatori sa comunice, pe parcursul zilei de joi, preferabil pana la pranz, daca vor anula turneul pentru categoria elite!
Tu poti tine cont de regulament..
Insa.in astfel de situatii.. Cred ca trebuie sa tii cont si de situatia in sine.
Tu ..de la Botosani.. Daca te.ai inscrie la concurs la vatra dornei.. Si ar fi doar 5 OAMENI..
Cum ai proceda?
EU nu am citit vreun paragraf de regulament.Legat de comasarea categoriilor Elite si Open, in cazul in care vor ramane cei 4 inscrisi, se vor comasa cele doua categorii, pentru a respecta regulamentul si a putea permite participarea jucatorilor fara restrictii de MP (a anula categoria ar insemna ca jucatorii de Elite nu ar putea participa, lucru care cam contravine paragrafului de regulament mentionat).
Vom anunta maine pana in ora 12 ce si cum. Am semnalat situatia catre domnul Morosan.
Va multumim!
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Mesajul cu retragerea domnului Borcila a venit pe forum la ora 22.20, nu am cunostinta de alte mesaje trimise domnului Morosan. In cazul in care a trimis mesajul inainte de termen, poate sa specifice acest lucru, insa datoria fiecarui jucator e sa verifice ca se si posteaza acest lucru. Mie cand imi scrie cineva ca se retrage, pt a nu uita, primul lucru pe care il fac e sa pun mesaj de retragere pe forum.EU nu am citit vreun paragraf de regulament.
EU am citit pe pagina principala a acestui concurs.. Categorii- elite si open
Apoi..mai jos- numar de jucatori open.. Si numar de jucatori elite.
NU am citit nicaieri elite+open
( ca se joaca la UN loc)
Borcilà a trimis mesaj organizatorului.. La ora 21:20 de minute.. Ca se retrage( pe prima pagina..zice ca retragerile sunt pana la ora 22) de ce are penalizare??
Pai.. Tocmai despre asta e vorba..O sa raspund la asta in calitate de jucator, si o sa incerc sa ma pun in pielea lui Remus. Daca stiu ca vreau sa joc un turneu cu inferioare si eliminatorii, asta inseamna cel putin 8 participanti. Numarul n-a depasit 6 din pacate, timp de mai multe saptamani. Deci cel mai probabil, m-as fi retras din timp, stiut fiind faptul ca nu se ingramadeste lumea la inscris nici la A-uri, daramite la B-uri... Deci, long story short, m-as fi retras probabil cu o zi-doua inainte de termen, urmand sa ma inscriu la loc in caz ca se aduna cei 8 (sau 10, sau 12, cati or fi) la care speram eu. Nu poti ramane inscris la un turneu si sa te retragi dupa termen pe motivul "aoleu, am sperat ca vin mai multi si m-am trezit ca nu s-au mai inscris"... Sincer. M-am retras si eu dupa termen, din varii motive, unele intemeiate, altele nu, dar mi-am asumat penalizarea oricand a fost vorba de asa ceva. Inteleg ca e frustrant, si da, sunt de acord ca eu n-as fi venit pentru 4 meciuri de la Iasi, dar nu as fi ramas pana in ultimul moment pe liste, daca m-as fi inscris.
Aici tine strict de urmarirea topicului concursului. Nu e nevoie de urmarire non stop, o data pe zi cel mult e de ajuns.Pai.. Tocmai despre asta e vorba..
Ca n u am crezut ca nu mai vin..macar 2
Aici tine strict de urmarirea topicului concursului. Nu e nevoie de urmarire non stop, o data pe zi cel mult e de ajuns.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
3) Inscrierile/retragerile se fac prin mesaje pe forum; organizatorii nu pot fi penalizati (prin asumare) pentru ca au uitat sa scoata din liste pe cineva retras telefonic ... jucatorul care se retrage trebuie sa urmareasca daca s-a rezolvat si eventual sa scrie personal pe forum sau sa roage pe altcineva. Altfel spus, daca ati anuntat organizatorul turneului ca va retrageti, atunci aveti responsabilitatea sa verificati pe pagina concursului daca retragerea s-a efectuat inainte de termenul limita!
Jucătorul Borcila Alexandru, fiind înscris și la alt turneu, l-a anunțat pe organizatorul turneului înainte de ora limita, doar că mesajul a fost postat după ora 22. Potrivit paragrafului de mai sus, va avea penalizare!