AmaTur: Turneu B Cupa de Vară "Cutezătorii", Suceava, 15-16 august 2025

Remus poate sa vina la concurs..
Insa nu sunt OAMENI de concurs..
Sunt 5 OAMENI!!!
Nu trebuie penalizata o persoana care nu vine 200 km sa joace 3 meciuri...
Borcila s.a retras la timp
( si urmeaza sa zici ca si El trebuia sa urmareasca forumul..sa vada daca organizatorul l.a retras)
.. Sau sa scoata o scutire de la Vodafone..ca nu a mers netul
Sorine, dezbatem efectiv aiurea, nu are sens. E un regulament, daca vrei sa nu fie penalizati cei care bat un drum mai lung, in octombrie se deschide topicul de propuneri. In rest, nici eu si nici Gabi Daraba nu prea avem ce sa facem. Cand s-a retras Remus erau 5, categoria putea fi jucata fara probleme. S-au tinut la alte B-uri categorii cu 5 jucatori fara asa multa polemica. In regulament nu-i trecut nimic de faptul ca "daca sunt 5 jucatori, si daca se retrage cineva care face mai mult de X km pana la turneu, acel cineva e scutit de penalizare"... Chiar imi pare rau, daca il puteam scuti pe Remus o faceam atat eu cat si Gabi, crede-ma.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Dacă te retragi la ora 21:20, stiind că vei participa la alt turneu, exista posibilitatea ca organizatorul local, fiind prins cu ale lui, sa nu efectueze retragerea in 40 de minute - și nu cred că are obligația să o facă! Mai mult, dacă un jucător nu e mulțumit de sistemul de joc, poate solicita, pe pagina concursului, înainte de termenul limita, anumite precizări! Mi-am prezentat punctul de vedere!

Ultima editare:
Remus poate sa vina la concurs..
Insa nu sunt OAMENI de concurs..
Sunt 5 OAMENI!!!
Nu trebuie penalizata o persoana care nu vine 200 km sa joace 3 meciuri...
Borcila s.a retras la timp
( si urmeaza sa zici ca si El trebuia sa urmareasca forumul..sa vada daca organizatorul l.a retras)
.. Sau sa scoata o scutire de la Vodafone..ca nu a mers netul
Postarea a fost unită automat:

A apelat fix la cel care organizeaza concursul.
Despre ce vorbim?
I.a raspuns cu ok!!
Pai daca organizatorul i.a spus OK!
Daca a apelat la organizator. ( probabil a avut UN motiv..poate nu i.a functionat forumul)
Si legat de Alex Borcila, da, raman la parerea ca trebuia sa urmareasca forumul. Nu ca as avea ceva cu el, chiar dimpotriva, ne stim si chiar e un baiat fain. A fost o vreme cand organizatorii trebuiau sa fie atenti sa retraga pe cei care le dadeau mesaj, insa in momentul cand esti prins, fie la antrenament, fie cu propriile probleme, nu mai poti sa tii pasul si cu cei care se retrag in ultimele ore. Asa ca s-a scos de sub responsabilitatea organizatorului, si s-a trecut in responsabilitatea jucatorului aspectul asta.

Deci pentru mine, care mă ocup cu penalizările alaturi de coordonatorii zonali, și pentru organizatorul tehnic trebuie să funcționeze bine netul când ne achitam de sarcini, însă pentru unii jucători trebuie sa funcționeze nu știu ce motive artificiale pentru a scăpa de penalizari! Dacă te retragi la ora 21:20, stiind că vei participa la alt turneu, exista posibilitatea ca organizatorul local, fiind prins cu ale lui, sa nu efectueze retragerea in 40 de minute - și nu cred că are obligația să o facă! Mai mult, dacă un jucător nu e mulțumit de sistemul de joc, poate solicita, pe pagina concursului, înainte de termenul limita, anumite precizări! Mi-am prezentat punctul de vedere!
Mi se pare absurd.
Atata timp cat organizatorul i.a raspuns "ok".. De ce ai mai verifica..??
EU am patit mai demult ..
M.am inscris la un concurs..
Si am plecat din tara. Mi.am luat bilet de avion.. Si cand am venit.. Defapt se modificase data concursului.. Si am primit penalizare..
Aceeasi poveste mi s.a spus si atunci..
Trebuia sa urmaresc forumul.
..nu este vorba despre acele 2 puncte de penalizare.. Este vorba Despre.. principiu..
Pai daca asa functioneaza credibilitatea..si organizarea..celui care organizeaza concursul.. Poate in ziua concursului.. Sa vina la ora ..3..ca a avut musafiri..sau cine stie ce treaba.
Cand spui ok! Inseamna ok!
Cand spui.. Nu pot..ca sunt prins.. Atunci e altceva

Listele vor fi pastrate separat pe categorii (Elite si Open separat), urmand ca cele doua categorii sa fie comasate daca raman mai putin de 5 inscrisi la Elite.

Mi se pare absurd.
Atata timp cat organizatorul i.a raspuns "ok".. De ce ai mai verifica..??
EU am patit mai demult ..
M.am inscris la un concurs..
Si am plecat din tara. Mi.am luat bilet de avion.. Si cand am venit.. Defapt se modificase data concursului.. Si am primit penalizare..
Aceeasi poveste mi s.a spus si atunci..
Trebuia sa urmaresc forumul.
..nu este vorba despre acele 2 puncte de penalizare.. Este vorba Despre.. principiu..
Pai daca asa functioneaza credibilitatea..si organizarea..celui care organizeaza concursul.. Poate in ziua concursului.. Sa vina la ora ..3..ca a avut musafiri..sau cine stie ce treaba.
Cand spui ok! Inseamna ok!
Cand spui.. Nu pot..ca sunt prins.. Atunci e altceva
Cred ca are dreptate Sorin. Atâta timp cât pe forum este specificat:
,, INSCRIEREA/RETRAGEREA PARTICIPANTILOR:
- pe forum, la telefon sau sms/whatsapp,, nu este normal ca un jucător care a trimis mesaj înainte de termenul limita de retragere sa primească penalizare având in vedere ca organizatorul a confirmat retragerea.

Ft8yusV.md.jpg
pic sharing

Buna dimineata tuturor.

Acum am intrat si am citit ce s-a scris pana acum.

Avand in vedere ca desi sunt putini jucatori la categoria elite iar jucatorii s-au retras dupa termen in cazul lui Borcila ( am fost ocupat cu alte treburi si chiar nu am fost langa un dispozitiv de pe care sa scriu retragerea - imi asum) din motivele care s-au editat pana acum rog ca jucatorii sa nu fie penalizati. Multumim pentru intelegere.

Referitor la jucatorii ramasi la categoria elite vom decide astazi pana in ora 12.00

Ne vedem la masa de joc ;)

pe forum este specificat:
,, INSCRIEREA/RETRAGEREA PARTICIPANTILOR:
- pe forum, la telefon sau sms/whatsapp,, nu este normal ca un jucător care a trimis mesaj înainte de termenul limita de retragere sa primească penalizare având in vedere ca organizatorul a confirmat retragerea.

Intr-adevar, pe forum este specificata posibilitatea retragerii telefonic sau prin sms/whatsapp, dar, tot in descrierea turneului, este prezentat si un termen limita pentru retrageri. Incepand cu noul sezon competitional, asa cum a precizat si Adrian, nu mai este responsabilitatea organizatorului sa anunte retragerile inainte de termenul limita.

3) Inscrierile/retragerile se fac prin mesaje pe forum; organizatorii nu pot fi penalizati (prin asumare) pentru ca au uitat sa scoata din liste pe cineva retras telefonic ... jucatorul care se retrage trebuie sa urmareasca daca s-a rezolvat si eventual sa scrie personal pe forum sau sa roage pe altcineva. Altfel spus, daca ati anuntat organizatorul turneului ca va retrageti, atunci aveti responsabilitatea sa verificati pe pagina concursului daca retragerea s-a efectuat inainte de termenul limita!

Motivul este evident: un organizator este prins cu propriile probleme, fie personale, fie organizatorice, deci nu mai poate fi obligat (presat!) sa anunte retragerile in timp util. A se consulta raspunsul oferit de catre organizator: "am fost ocupat cu alte treburi si chiar nu am fost langa un dispozitiv de pe care sa scriu retragerea". Dupa introducerea acestui paragraf, fiind cel putin 2 situatii de acest tip in zona 1 (Suceava si Bacau), de fiecare data s-a decis penalizarea jucatorului, si nu a organizatorului!

Revenind la lista cu penalizarile R, jucatorul Goleanu Remus are R, daca nu se reinscrie, sau nu va fi penalizat, daca se reinscrie.
Pentru jucatorul Borcila Alexandru, fie jucatorul primeste R, conform regulamentului, fie organizatorul local isi asuma penalizarea. Ca atare, il rog pe dl. Morosan Marian sa-mi transmita daca doreste sa-i atribui o penalizare R, penalizarea fiind acordata jucatorului Borcila Alexandru.

Foarte frumos a scris Marian, și eu pot da un exemplu dacă Sovea Sorin e înscris la mine la turneu și ma anunța la ora 20-45 ca se retrage și eu ii dau verde înseamnă că e totul legal , eu îmi asum ca organizator, bravo Marian, păcat ca nu prea mai alergam după tenis , mai mult după puncte, trofee.
Spor în organizarea turneului marian am înțeles ca e frumos tare la tine dacă nu era Clujul veneam și eu dar următorul nu-l ratez.
Sănătate tuturor!

Elite - Vineri ora 10
1 Polocoser Cristian Suceava 633 - 48 63 - EW
2 Tudosi Petru Suceava 1214 - 43 65 - E
3 Goleanu Remus Marginea 321 - 43 57 - E
4 Sovea Sorin Suceava 255 - 38 - E
5.. Organizarea turneelor
5.1.1 Organizarea turneelor de tip B

- numărul minim de participanți/categorie este de 5.
Mentionez ca, in decizia de anulare a categoriei elite, au fost consultati coordonatorii zonei 1.
Ca sa nu mai fie discutii inutile se retrage Morosan Marian de la categoria elite.
Organizatorii (O.L. sau O.T.) se pot retrage din respectivul turneu fără penalizare.

Cum jucatorul Goleanu Remus s-a reinscris, penalizarea acordata a fost stearsa.

Lista penalizari R
Pentru jucatorul Borcila Alexandru, fie jucatorul primeste R, conform regulamentului, fie organizatorul local isi asuma penalizarea. Ca atare, il rog pe dl. Morosan Marian sa-mi transmita daca doreste sa-i atribui o penalizare R, penalizarea fiind acordata jucatorului Borcila Alexandru.

Ultima editare:
Ultima retragere fara penalizare:
miercuri, 13.august.2025, ora 22:00 – categoria open;

joi, 14.august.2025, ora 21:00 – categoriile avansati + hobby.

Retragerea jucatorilor inainte de termen: 0 puncte;
Retragerea jucatorilor, de pe lista de asteptare, dupa termen: 0 puncte;
Retragerea jucatorilor dupa termen (R): 2 puncte;
Absenta nemotivata (N): 3 puncte.
Se suspenda pe o perioada de trei luni jucatorul care acumuleaza minimum 6 puncte de penalizare.
Categoria elite a fost anulata!

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus