AmaTur: Turneul Campionilor Turneul Campionilor ”Memorialul Marcel Giosan” Amatur Romania – Lăzarea / Joseni – 25 – 26 octombrie 2025 (11 Cititori)

Felicitări Bej Sergiu!!!
Postarea a fost unită automat:

Felicitări Paulette Briana!!
Mersi, felicitari si tie!

Felicitari Paulette Briana! Bine ai venit in cusca leilor😁 ,succes mai departe!💪
Mersi Andrei! 😁

Felicitari Dragonuldeblajbrick!!!
Multumesc! 😁

Văd că se insista pe felicitări adresate unui jucător care evident nu este de nivelul la care joaca și a jucat!
Ok...e doar un sport, practicat cu plăcere de amatori ...și asta nu ne-o poate lua nimeni.
Dar modul în care își gestionează jocul și turneele acest jucător care a câștigat categoria hobby, eu zic că nu e una fair!
Repet, nu sunt în măsură să comentez eu, până la urmă fiecare își știe caracterul și face ce crede de cuviință cu jocul lui dar eu consider că e lipsa de respect și de fair play sa faci ceea ce a făcut în ultima perioada acest jucator!
Bravo lui, campion la tenis de masa la hobby...sper că este mândru de realizarea lui!
Nu mă băgam dar ...
Seara frumoasa!
Erau destui cu șanse de 1-4 la hobby, nu e nevoie de cultul personalității in favoarea vreunui jucător, nu cred in jucători providențiali decât daca s copii , nu am văzut azi excepții,am văzut jucători buni si nu putini.

Felicitări vâlceanul Cosmin păcat că nu am ajuns in sferturi chiar cred că ți as fi pus probleme mari

Un mare om politic,a spus ca important este sa participi.Un altul a pomenit ceva despre "fair-play"Cred ca trebuie sa le combinam si sa le multumim acelora care au contribuit intrun fel sau altul,vazuti sau nevazuti,la acest regal anual.Multumesc in absenta,Marcel Giosan...

Bună ziua, am o rugăminte dacă s a găsit o bluza de trening roșie marca donic, am uitat o la sala. Mulțumesc frumos. Tel 0741226073

Erau destui cu șanse de 1-4 la hobby, nu e nevoie de cultul personalității in favoarea vreunui jucător, nu cred in jucători providențiali decât daca s copii , nu am văzut azi excepții,am văzut jucători buni si nu putini.

Cred ca am reusit sa imi exprim punctul de vedere despre finalisti destul de complet printre felicitari (totul este destul de clar consultand istoricul jucatorilor).

Poate ca AmaTur va imbunatati si mai mult criteriile de eligibilitate ale jucatorilor pentru diverse turnee in sezoanele urmatoare.

Poate ca pentru aceste criterii de eligibilitate pentru inscrierea la turneele de tip A+ si turneele speciale va fi nevoie de un anumit numar de participari la alte turnee, participari cu rezultate. Clar, ma gandesc ca statisticile nu vor fi simplu de realizat, dar probabil ca ar fi o munca in urma careia lista participantilor la turnee ar fi si mai bine determinata, meciurile si competitiile ar avea si mai mult sens.
Total de acord cu cele mai sus expuse.
Sincer nu înțeleg cum un jucător care acum doi ani a avut MP de 15,66 participă la un turneu hobby. Regulamentul cred că ar trebui schimbat. Sincer, nu am niciun pic de respect pentru cel care a ajuns pe primul loc la Turneul Campionilor 2025 la categoria hobby.....
Să nu fiu înțeles greșit, am participat la turneu, am pierdut în eliminatorii, dar gândind retrospectiv și în viitor nu mă trage inima să mai particip la competițiile Amatur.

Cu ce mingi jucăm?

Total de acord cu cele mai sus expuse.
Sincer nu înțeleg cum un jucător care acum doi ani a avut MP de 15,66 participă la un turneu hobby. Regulamentul cred că ar trebui schimbat. Sincer, nu am niciun pic de respect pentru cel care a ajuns pe primul loc la Turneul Campionilor 2025 la categoria hobby.....
Să nu fiu înțeles greșit, am participat la turneu, am pierdut în eliminatorii, dar gândind retrospectiv și în viitor nu mă trage inima să mai particip la competițiile Amatur.
Peste 3 ani vs juca finala la elite....pe modelul Leric David 2021 hobby la Butterfly .....si acum finalist ,asteptam sa urmeze si domnul Vâlceanu aceasi monstra de progres,fara a vorbi doar sa ma aflu in treaba .

A fost lăsat un încărcător de telefon acolo, Motorola, domnule Héjja, dacă îl aveți, îl voi lua data viitoare, vă mulțumesc, toate cele bune!🫡

SE ASIGURĂ:
- apă plată

De obicei îmi iau cu mine o sticlă de 2l de apă plată. De data asta am uitat.

La Joseni a fost oferită apă carbogazoasă, deși în anunț era specificat apă plată.

Ar fi bine ca organizatorii concursurilor fie să respecte anunțul, fie să îl redacteze astfel încât să reflecte realitatea condițiilor pe care intenționează să le ofere.

Ultima editare:

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus