Karma newbie junior Înscris 11 Aug 2025 Mesaje 53 Scor reacție 21 Vârstă 41 Locație București AmaTur Ieri la 18:50 #161 Karma a spus: Se retrage Karmazsin Daniel. Click pentru a extinde... Vă rog să nu luați în considerare postarea anterioară și să mă păstrați în continuare pe lista de înscriși/participanți. Va mulțumesc anticipat!
Karma a spus: Se retrage Karmazsin Daniel. Click pentru a extinde... Vă rog să nu luați în considerare postarea anterioară și să mă păstrați în continuare pe lista de înscriși/participanți. Va mulțumesc anticipat!
T tiganasu mihai rookie junior Înscris 2 Oct 2014 Mesaje 132 Scor reacție 14 Vârstă 51 Locație Rădăuți AmaTur Ieri la 19:06 #162 La Avansati Babalean Sebastian-Galanesti
Karma newbie junior Înscris 11 Aug 2025 Mesaje 53 Scor reacție 21 Vârstă 41 Locație București AmaTur Ieri la 19:08 #163 Karma a spus: Vă rog să nu luați în considerare postarea anterioară și să mă păstrați în continuare pe lista de înscriși/participanți. Va mulțumesc anticipat! Click pentru a extinde... Karmazsin Daniel, București, Hobby.
Karma a spus: Vă rog să nu luați în considerare postarea anterioară și să mă păstrați în continuare pe lista de înscriși/participanți. Va mulțumesc anticipat! Click pentru a extinde... Karmazsin Daniel, București, Hobby.
Petrișor Ojog rookie senior Înscris 21 Mar 2018 Mesaje 222 Scor reacție 121 Locație Bacău AmaTur Ieri la 22:09 #164 Se retrage Ojog Petrișor-elite din Bacău .