AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-In Memoriam Rocsana Șipoș-Cluj-Napoca-16-17.05.26 (35 Cititori)

Inscrieri Butterfly RTTTC 2026 (16-17 mai 2026) - 03 May, 1:38:59 AM - v7.4 / cls_2026-mai

1. BUCUREȘTI 1, ZONA3, 9002 - 40.6325
2. MUREȘ 1, ZONA6, 9021 - 39.54
3. IAȘI 1, ZONA1, 9007 - 39.0175
4. TIMIȘ 1, ZONA7, 9013 - 38.6775
5. CLUJ 1, ZONA8, 9004 - 38.0475
6. ARAD, ZONA7, 9032 - 36.5425
7. DÂMBOVIȚA, ZONA4, 9005 - 36.4475
8. BRAȘOV, ZONA6, 9014 - 36.2025
9. SUCEAVA, ZONA1, 9011 - 35.745
10. TELEORMAN, ZONA3, 9024 - 35.1525
11. SĂLAJ, ZONA8, 9010 - 34.4075
12. ALBA 1, ZONA8, 9001 - 33.9225
13. SIBIU, ZONA6, 9026 - 33.4825
14. MARAMUREȘ, ZONA8, 9030 - 33.2725
15. BOTOȘANI, ZONA1, 9003 - 33.24
16. HUNEDOARA 1, ZONA7, 9033 - 33.005
17. CARAȘ SEVERIN, ZONA7, 9031 - 32.2025
18. NEAMȚ, ZONA1, 9008 - 32.0325
19. ILFOV, ZONA3, 9006 - 30.5175
20. STRĂINI, ZONA1, 9009 - 30.3175
21. BIHOR 1, ZONA7, 9020 - 29.6
22. HARGHITA, ZONA6, 9025 - 29.31
23. COVASNA, ZONA6, 9023 - 29.3025
24. BISTRIȚA NĂSĂUD, ZONA8, 9018 - 28.8925
25. VASLUI, ZONA1, 9016 - 27.995
26. BACĂU, ZONA1, 9019 - 27.1025
27. BUZĂU, ZONA4, 9028 - 26.015
28. CONSTANȚA, ZONA2, 9015 - 25.465
29. GALAȚI, ZONA2, 9022 - 21.81

Daca aveti nevoie de un jucator la o potentiala echipa de București, la Avansați, eu voi fi la Cluj incepand cu 15 mai

In toti cei trei ani mentionati, aceasta regula cu categoria data de media maxima a ultimilor 5 ani nu exista. A fost instituita incepand cu aceasta editie. De aceea la Cluj si Botosani x2 ati fost eligibil la Hobby. Dar cum intre octombrie 2023 si februarie 2024 ati avut medie de Avansati, anul acesta sunteti eligibil doar pt categoria Avansati.
Regula de mai sus, o regula facuta cu intentii bune, dar fara a aplica niste exceptii se va dovedi paguboasa pentru Amatur. De ce ? e simplu, suficient sa vedem ca 9-10 judete au doar 1 sau nici un jucator eligibil la hobby. Asta inseamna ca aproape sigur respctivele nu vor putea incropi echipe. Daca la alte categorii poate participa jucatori de categorie inferioara, la hobby din pacate nu. Cum facem sa reducem nr. respectiv de echipe neparticipante. Ori aplicam o derogare (exceptie), la regula de 5 ani in cazul categoriei hobby, ori incercam sa bagam mai multi jucatori noi in judetele respective, care sa indeplineasca conditiile. Deocamdata cu mici exceptii se pare ca in judetele respective nu face nimeni nimic in privinta jucatorilor noi la hobby, asa ca ramane ca doar organizatorii sa fie mai flexibili in privinta regulii de 5 ani la categoria hobby(cu speranta ca inca cateva judete ar putea incropi echipe). Daca nu probabil an de an, cele 42 judete participante vor fi defapt 28-29 sau poate chiar mai putine din moment ce aproape orice jucator de hobby in momentul in care urca si cu 0.01 peste media 9.99, nu mai devine eligibil cel putin 5 ani, si tot logica imi zice ca aceata problema a jucatorilor de la hobby se va acutiza.

Cluj si Botosani au castogat fara Japonezi
Postarea a fost unită automat:

Nu va fie frica R⁰oani joaca mai bine.

Romani joaca mai bine

Ultima editare:
Aceasta regula introdusa de anul acesta este logica, normala si se aplica pentru multe categorii de jcuatori care ar incerca sa joace la o categorie inferioara...legat de dl Moise SUSTIN CU TARIE ca merita facuta o exceptie, nu doar pentru ce a facut in Amatur in acesti ani ci , pentru ca il cunosc, afirm ca valoarea dlui este de Hobby si sunt convins ca nu se va supara nimeni daca facem o exceptie...

Nu as vrea nici sa fac o gafa si sa supar pe potentialii jucatori de acolo din Braila, primul pe lista ar fi prietenul meu : Neculaiu Vasile...dar sper sa participe Braila si anul acesta...
Multumim Doru, dar chiar o sa particip eu anul acesta , Braila va avea echipa inscrisa! Succes !

Cluj si Botosani au castogat fara Japonezi

Nu va fie frica R⁰oani joaca mai bine.

Romani joaca mai bine

そして今年は、優勝者の雰囲気で参加します。出場選手は全員、オリジナルARIA-TTのメンバーです。(google translate. Nu e foarte bine dar se intelege... :D)

Ultima editare:
Salutare, daca ati crezut ca nu venim, v-ati bucurat degeaba
:)

Braila incropeste o echipa in ultimele minute:
Toma Iulian, elite
Biciin Mitica, open
Bolozan Laurentiu, avansati
Neculaiu Vasile, hobby

Ne vedem la Cluj
:cool:

N-o sa fie probleme. Apar japonezi...
Salutare. Finuta ironia si intelegem ingrijorarea. V-as ruga, pentru a evita astfel de glume care pot fi interpretate de unii concurenti, sa verificati profilul jucatorului, care este un copil. A inceput in amatur in martie 2025, deci inainte de Butterflyul trecut. A avut rezultate medii la hobby, apoi in octombrie-noiembrie a inceput antrenamentele mai serios(din cate am inteles), iar noi l-am desciperit accidental prin martie.
Nu este vreun jucator pregatit pentru acest turneu prin artificii sau altceva.
Puteti verifica profilele tuturor jucatorilor din echipa Bucuresti si veti vedea un progres de la luna la luna, MP in crestere.
Cat despre modul in care progreseaza copiii talentati, as vrea sa va rog sa verificati un copil care in 2024 participa la Butterfly la Avansati reprezentand un judet, avand 5 turnee la rand "pierdute" in R8 fix inainte de turneul Butterfly, dupa ce a implinit 6 trofee , iar 1 an si jumatate mai tarziu ia locul 1 la Elite, MP 75.

Intr-adevar, in Bucuresti tenisul de masa devine din ce in ce mai popular, multumita oamenilor pasionati care deschid sali de calitate, dar si a circuitului Amatur. Este adevarat ca apar din ce in ce mai multi pasionati, care incep la hobby si pot avea curbe de progress diferite.
Pe de alta parte, pot paria ca la categoria Hobby vor fi si jucatori cel putin la fel de buni ca jucatorul nostru.

Numai bine!
Ne vedem la Cluj!

Nu-l cunosc pe baietelul japonez dar evolutile jucatorilor sunt spectaculoase, Ciocan Ion are dreptate, toata lumea critica echipa lui, clujul a avut avansat pe Oprea Bogdan care castiga concursuri la Elite cu jucatori super buni, si la Open nu mai tin minte numele baiatului de anul trecut dar, tot asa, campion la elite, jucator foarte bun, baietii erau mult peste avansati si open ca nivel, as putea spune, 50 mp amandoi ca valoare anul trecut, acum 60 lejer, oricum nu stiu de ce se plange lumea, se incep manevrele de cum se termina editia din prima zi se aranjeaza urmatoarele echipe cu fel si fel de jucatori.
Eu zic sa va bucurati de concurs si de meciuri ca oricum nu se stie cine castiga. Sa nu mai fim ipocriti si sa vedem cu adevarat cum stau lucrurile, manevre peste manevre pentru o cupa si un voucher. Enjoy the game, lasati copiii sa se antreneze sa evolueze sa fie spectacol.

Ca sa castigi butterfly in 2026 trebuie sa ai 3 jucatori de elite si unul de superliga 😂😂😂

Se retrage echipa Galați. Niciun jucător din cei eligibili la categoria Avansati nu poate participa.
Mulțumesc și distracție frumoasa.
Putini înțeleg despre ce este vorba într-un astfel de turneu și care este frumusețea lui.

そして今年は、優勝者の雰囲気で参加します。出場選手は全員、オリジナルARIA-TTのメンバーです。(google translate. Nu e foarte bine dar se intelege... :D)
Dacă începi să tai de la dreapta la stânga niște caractere, iese "Și anul acesta, vom participa cu aura unui campion. Toți sportivii participanți vor purta biciclete originale ARIA-TT pentru bărbați" :)

Se retrage echipa Galați. Niciun jucător din cei eligibili la categoria Avansati nu poate participa.
Putini înțeleg despre ce este vorba într-un astfel de turneu și care este frumusețea lui.
Luați unul de la hobby ,dacă se poate cu mp de avansați ,ca asa-s majoritatea, 80% dintre hobyști au mp de avansați. Și asa -i și la avansați 70% cu mp de open .șamd.

Ar fi mare păcat să nu participați 😕

Dacă începi să tai de la dreapta la stânga niște caractere, iese "Și anul acesta, vom participa cu aura unui campion. Toți sportivii participanți vor purta biciclete originale ARIA-TT pentru bărbați" :)

...de-aia si spusesem ca traducerea nu-i tocmai ce-am scris, cum mici exceptii (bicicletele - poate-i sarita vreo cireasa ceva) cam asa mi-a dat si mie reverso. Ma rog, ideea era ca "japonezii din noi" sunt doar ca si vibe, in rest, la fel de pregatiti.

Veniti cu handicap de jucator. Practic incepeti de la 0-1. Ideea era ca acest Butterfly nu-i orice concurs, greu avem acces la un asemenea turneu, pana la urma, prezenta face toti banii.
Eu zic sa ramaneti antrenati in concurs, se poate face figura frumoasa si in trei.

Dacă vă retrageți azi veți pierde locul eligibil ,reveniți asupra deciziei și mai aveți timp suficient pentru a face echipa ( chiar și cu un hobist la avansați se poate) important este să participați. Vă puteți retrage echipa înainte de penalizare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus