Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Eu l-am vazut pe dl Dan Bodeanu, in prima pagina a turneului, ca organizator inscrieri etc. Nu particip de mult, dar imi dau seama ca de un turneu nu te ocupi doar in ziua in care se joaca, e infinit mai multa munca in zilele precedente. Pentru cei "nascuti mai devreme decat unii dintre noi"buna seara.un turneu frumos si bine condus de mihai vranceanu.totul a fost cursiv fara pauze.sincer sa fiu nu prea l-am vazut pe domnul bodeanu dar nici nu am avut ochelarii la mine.felicitari castigatorilor si un mic sfat pentru cei mici:ceva mai mult respect si mai multa sportivitate vis a-vis de cei mai invarsta.o seara linistita tuturor !
Salutare tuturor, un turneu din nou la inaltime produs de Mihai si Dan, dar revederea cu prietenii din amatur mereu un moment de satisfactie, felicitari castigatorilor, cinste invinsilor, si evident remarc un nume care se va impune pe viitor in amatur, Laura Gheorghiu. Te felicit si sunt bucuros pentru tine.
Multumesc pentru frumoasele aprecieri. Astazi am stralucit prin absenta, asa ca toate felicitarile si nemultumirile participantilor le transfer cu drag lui Mihai, care a condus cu precizie turneul spre un final reusit. Bravo, MIhai!
Promit sa ma revansez la urmatorul turneu B, in care sper sa fiu o gazda agreabila. Ma bucur si eu pentru frumoasa revenire a Laurei si o invit cu drag... la urmatorul turneu!
Grupe superioare Amatori
Gr.superioara nr. 1
Nume si prenume Localitate 1 2 3 4 V Loc1 BIVOLARU MARIUS PLOIESTI 2 GHEORGHIU LAURA BUCURESTI 3 LAZAR ION BUCURESTI 4 BALUTA SILVIU BUCURESTI Gr.superioara nr. 2
Nume si prenume Localitate 1 2 3 4 V Loc1 PAPACU BEJOLI BUCURESTI 2 RECEAN SERGIU IASI 3 ALEXANDRU MARIUS BUCURESTI 4 VLAD PETRICA BUCURESTI Gr.superioara nr. 3
Nume si prenume Localitate 1 2 3 4 V Loc1 SANDU BOGDAN GABRIEL BUCURESTI 2 CRACIUN DAVID MIHAI BUCURESTI 3 ZAHARIA PUIU BUCURESTI 4 DOCAN CRISTIAN BUCURESTI Gr.superioara nr. 4
Nume si prenume Localitate 1 2 3 4 V Loc1 DINU GHEORGHE BUCURESTI 2 CRISTESCU CRISTIAN BUCURESTI 3 SARBU ROMULUS PLOIESTI 4 CIOCAU VIOREL BUCURESTI Gr.superioara nr. 5
Nume si prenume Localitate 1 2 3 4 V Loc1 JAOUIR KHALED BUCURESTI 2 STANCESCU SEBASTIAN PLOIESTI 3 PARASCHIV CLAUDIU BUCURESTI 4 CONSTANTIN CRISTINA BUCURESTI Gr.superioara nr. 6
Nume si prenume Localitate 1 2 3 4 V Loc1 BELINSCA ROMEO BUCURESTI 2 PLOP ADRIAN BUCURESTI 3 CURELEA PETRE LEHLIU GARA 4 VAIREANU DANUT IONEL BUCURESTI Gr.superioara nr. 7
Nume si prenume Localitate 1 2 3 4 V Loc1 ENCIU MARCEL BUCURESTI 2 IORGOIU CONSTANTIN DRAJNA DE JOS 3 JIMMY LU BUCURESTI 4 SERBAN MARIUS BUCURESTI Gr.superioara nr. 8
Nume si prenume Localitate 1 2 3 4 V Loc1 CATANA CLAUDIU BUCURESTI 2 STOICA MIHAI MIOVENI 3 POENARU ADRIAN BUCURESTI 4 SURSILOV CONSTANTIN BUCURESTI
Insista ca poate acum te califici![]()
Insista ca poate acum te califici![]()
ID | Nume si prenume | Data | Penalizare | |
489 | Constantin Sandu - București | 2017.03.08 |
![]() | Delete |
488 | Ciuca Dan - Pitești | 2017.03.08 | ![]() | Delete |
487 | Salariu Adrian - Buftea | 2017.03.08 | ![]() | Delete |
486 | Radulescu Alexander - București | 2017.03.08 | ![]() | Delete |
485 | Ionescu Alexandru - București | 2017.03.08 | ![]() | Delete |
484 | Minciuleanu Iulian - București | 2017.03.08 | ![]() | Delete |
483 | Vasile Gelu Iulian - București | 2017.03.08 | ![]() | Delete |
482 | Secu Valeriu - București | 2017.03.08 | ![]() | Delete |