AmaTur: Turneu B Turneu B "Cupa Primaverii", București - Top Tenis Arena - 04.03.2017

Si eu consider ca a fost un turneu foarte tare, ca un turneu cat.A, felicitari lui Mihai pentru o foarte buna organizare.

Si am uitat, scuze, si sandwich-ul facut de Georgica Popescu a fost foarte bun ;).

buna seara.un turneu frumos si bine condus de mihai vranceanu.totul a fost cursiv fara pauze.sincer sa fiu nu prea l-am vazut pe domnul bodeanu dar nici nu am avut ochelarii la mine.felicitari castigatorilor si un mic sfat pentru cei mici:ceva mai mult respect si mai multa sportivitate vis a-vis de cei mai invarsta.o seara linistita tuturor !
Eu l-am vazut pe dl Dan Bodeanu, in prima pagina a turneului, ca organizator inscrieri etc. Nu particip de mult, dar imi dau seama ca de un turneu nu te ocupi doar in ziua in care se joaca, e infinit mai multa munca in zilele precedente. Pentru cei "nascuti mai devreme decat unii dintre noi" 😊, depinde si de noi sa fim mai relaxati si sa le dam exempluc(de acord, se poateprinde sau nu) ca viata nu incepe si nici nu se termina cu +/- 1 pct. De acord cu respectul, acesta vine si din cei 7 ani de acasa - in ultimul timp copiii au devenit mai precoci, incep scoala de la... 6 ani! 😊😁😂

Varsta nu este o virtute dobandita, vine de la sine. Doar varsta nu poate cere respect. Mai usor cu sfaturile ptr copii zic eu, intai sa ne uitam la noi in gradina.

zau ca eu stau la bloc si prefer sa nu intru in polemica si sa dau raspunsuri pripite.eugen barbu a spus :mai invins rodioane(suedia - romania 0-1 in 1983....de mult foarte de mult.toate gandurile bune.

Varsta este o virtute dobandita. Se vede ca nu ai trecut prin cutremurul din 1977. Scuza-mi apostrofarea.

Salutare tuturor, un turneu din nou la inaltime produs de Mihai si Dan, dar revederea cu prietenii din amatur mereu un moment de satisfactie, felicitari castigatorilor, cinste invinsilor, si evident remarc un nume care se va impune pe viitor in amatur, Laura Gheorghiu. Te felicit si sunt bucuros pentru tine.

Salutare tuturor, un turneu din nou la inaltime produs de Mihai si Dan, dar revederea cu prietenii din amatur mereu un moment de satisfactie, felicitari castigatorilor, cinste invinsilor, si evident remarc un nume care se va impune pe viitor in amatur, Laura Gheorghiu. Te felicit si sunt bucuros pentru tine.

Multumesc pentru frumoasele aprecieri. Astazi am stralucit prin absenta, asa ca toate felicitarile si nemultumirile participantilor le transfer cu drag lui Mihai, care a condus cu precizie turneul spre un final reusit. Bravo, MIhai!
Promit sa ma revansez la urmatorul turneu B, in care sper sa fiu o gazda agreabila. Ma bucur si eu pentru frumoasa revenire a Laurei si o invit cu drag... la urmatorul turneu!

Multumesc pentru frumoasele aprecieri. Astazi am stralucit prin absenta, asa ca toate felicitarile si nemultumirile participantilor le transfer cu drag lui Mihai, care a condus cu precizie turneul spre un final reusit. Bravo, MIhai!
Promit sa ma revansez la urmatorul turneu B, in care sper sa fiu o gazda agreabila. Ma bucur si eu pentru frumoasa revenire a Laurei si o invit cu drag... la urmatorul turneu!

Dl. Bodeanu, a.ti fost vazut de mai multi participanti astazi...
Felicitari pentru "holograma" pe care o aveti la receptia Top Tenis Arena si printre mesele de tenis!!:D

Grupe superioare Amatori

Gr.superioara nr. 1
Nume si prenumeLocalitate
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1BIVOLARU MARIUSPLOIESTI
2GHEORGHIU LAURABUCURESTI
3LAZAR IONBUCURESTI
4BALUTA SILVIUBUCURESTI
Gr.superioara nr. 2
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1PAPACU BEJOLIBUCURESTI
2RECEAN SERGIUIASI
3ALEXANDRU MARIUSBUCURESTI
4VLAD PETRICABUCURESTI
Gr.superioara nr. 3
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1SANDU BOGDAN GABRIELBUCURESTI
2CRACIUN DAVID MIHAIBUCURESTI
3ZAHARIA PUIUBUCURESTI
4DOCAN CRISTIANBUCURESTI
Gr.superioara nr. 4
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1DINU GHEORGHEBUCURESTI
2CRISTESCU CRISTIANBUCURESTI
3SARBU ROMULUSPLOIESTI
4CIOCAU VIORELBUCURESTI
Gr.superioara nr. 5
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1JAOUIR KHALEDBUCURESTI
2STANCESCU SEBASTIANPLOIESTI
3PARASCHIV CLAUDIUBUCURESTI
4CONSTANTIN CRISTINABUCURESTI
Gr.superioara nr. 6
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1BELINSCA ROMEOBUCURESTI
2PLOP ADRIANBUCURESTI
3CURELEA PETRELEHLIU GARA
4VAIREANU DANUT IONELBUCURESTI
Gr.superioara nr. 7
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1ENCIU MARCELBUCURESTI
2IORGOIU CONSTANTINDRAJNA DE JOS
3JIMMY LUBUCURESTI
4SERBAN MARIUSBUCURESTI
Gr.superioara nr. 8
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1CATANA CLAUDIUBUCURESTI
2STOICA MIHAIMIOVENI
3POENARU ADRIANBUCURESTI
4SURSILOV CONSTANTINBUCURESTI

Va rog, postati rezultatele pentru Grupele superioare de la amatori.
Multumesc.

Foto turneu:

image post

---------- Post added 05.03.2017 at 21:16 ----------

Revenim cu rezumarul turneului foto-video

---------- Post added 05.03.2017 at 23:38 ----------

Rezumatul :
[fb]1419872334710688[/fb]

Buna ziua,
Sunt nou pe forum si nu stiu exact unde sa postez.
Cand este urmatorul turneu, de genul celui de sambata, in București, la Top Tenis Arena ?
Exista un link, sa ma pot inscrie ?
Multumesc anticipat !

Salut Oli, intri pe Amatur Romania si acolo intre turnee si clasament ai calendarul competitional in curs, cu o saptamana 2 se afiseaza turneul in dreapta paginii, dai click pe turneu si te inscri.

București (Top Tenis) - 2017.03.04
IDNume si prenumeDataPenalizare
489Constantin Sandu - București2017.03.08
R1.png
- R1
Delete
488Ciuca Dan - Pitești2017.03.08
R1.png
- R1
Delete
487Salariu Adrian - Buftea2017.03.08
R1.png
- R1
Delete
486Radulescu Alexander - București2017.03.08
R1.png
- R1
Delete
485Ionescu Alexandru - București2017.03.08
R1.png
- R1
Delete
484Minciuleanu Iulian - București2017.03.08
R1.png
- R1
Delete
483Vasile Gelu Iulian - București2017.03.08
R1.png
- R1
Delete
482Secu Valeriu - București2017.03.08
R1.png
- R1
Delete
481Garlea Maria - București2017.03.08
R1.png
- R1
Delete
480Popa Razvan - București2017.03.08
R1.png
- R1
Delete
479Voin Doru - București2017.03.08
R1.png
- R1
Delete
478Aftenii Daniel - București2017.03.08
R2.png
- R2
Delete
477Andrei Florin - București2017.03.08
N.png
- N
Delete

Buna ziua,

Daca a gasit cineva sambata o paleta Donic (fete Vario si A'conda) cu lemn Jan Owe Waldner Legend Carbon, il rog frumos sa dea un semn aici sau la receptia TTA.
Nu imi mai gasesc paleta. Stiu ca o aveam ultima oara cand ma pregateam de plecare de la turneu, dar nu imi mai amintesc daca am bagat-o in sac sau nu.
Multumesc.

Back
Sus