AmaTur: Turneu B Pandemic Cup, Târgoviște - 27/28.06.2020

Va salut ! Cu rusine în suflet declar : DOMNUL MIHAI STOICA din Mioveni , a primit din partea AMATUR prin bunăvoința Domnului TOMA FLORIN DISTINCTIA " 300" , ACORDATA JUCATORILOR CU 300 DE TURNEE LA ACTIV. îl felicit încă odată pe MIHAI STOICA dar.....am pierdut fotografiile și filmarea și nu ne putem bucura împreună de aceste instantanee . Rog persoanele care au fost de fata , si au fotografiat momentul , sa posteze aceste imagini .....in rest numai de bine . RAMANETI VALORI CERTE !

Virusuțu '...

Felicitari nea Mihai si la cat mai multe turnee!
Mulțumesc tinere Mihai ...
?n legătură cu filmarea ... nu-i nimic ....voi fi eu mai pregătit peste 2 ani și jumătate ....la 400.... numai să ne lase virușii ăștia ..... sunt mai răi decât ierbarii! :fat:

Felicitari nea Mihai si la cat mai multe turnee!
Mulțumesc tinere Mihai ...
?n legătură cu filmarea ... nu-i nimic ....voi fi eu mai pregătit peste 2 ani și jumătate ....la 400.... numai să ne lase virușii ăștia ..... sunt mai răi decât ierbarii! :fat:

Mihai , o vorbă mai dura ( din partea ta ) ma făcea să mă simt mai bine . Acceptarea ,însă, îmi arată nimicnicia (mea )....sincer !

Ultima editare:
Iată că am făcut o ”reconstituire” cu colegii mei de antrenament. Am vrut eu să postez imaginile ...... dar cu acest nou format .....nu mă descurc ..... Poate îmi dă cineva un link de utilizare sau procedură .....

Iată că am făcut o ”reconstituire” cu colegii mei de antrenament. Am vrut eu să postez imaginile ...... dar cu acest nou format .....nu mă descurc ..... Poate îmi dă cineva un link de utilizare sau procedură .....

Procedati la fel ca inainte. Intrati pe www.postimage.org, uploadati fotografiile acolo, copiati link-ul (dupa ce selectati la Thumbnail for forum: 4 coloane) si apoi paste pe forum, dupa ce apasati butonul Source (stanga sus langa butonul Tx).

Back
Sus