dolly active member senior Înscris 12 Apr 2017 Mesaje 1.816 Scor reacție 136 Locație Arad 28 Aug 2020 #81 Cu bisturiul ai mai multa viteza si forta. Poti taia in nestire. Cu o lama te dor dejtele.
Categoria Incepatori active member senior Înscris 2 Ian 2019 Mesaje 464 Scor reacție 281 Vârstă 40 Locație Popesti Leordeni 28 Aug 2020 #82 - Marcel - a spus: Sunt și eu interesat de răspuns,, Click pentru a extinde... Salut, Marcel, Am si eu, dar iti dau doar lama, moca, e excelenta, am taiat asa cu ea cu mana goala niste fete chinezesti si am trecut ca prin branza
- Marcel - a spus: Sunt și eu interesat de răspuns,, Click pentru a extinde... Salut, Marcel, Am si eu, dar iti dau doar lama, moca, e excelenta, am taiat asa cu ea cu mana goala niste fete chinezesti si am trecut ca prin branza
Liuian regular contributor senior Înscris 2 Sep 2017 Mesaje 1.525 Scor reacție 708 Locație București 28 Aug 2020 #83 Daca foloseste cuiva..... https://www.vivasportshop.ro/product...ete--1292.html
- Marcel - active member senior Înscris 25 Aug 2015 Mesaje 440 Scor reacție 113 Vârstă 61 Locație București 28 Aug 2020 #84 Aurelian Mihail a spus: Salut, Marcel, Am si eu, dar iti dau doar lama, moca, e excelenta, am taiat asa cu ea cu mana goala niste fete chinezesti si am trecut ca prin branza Click pentru a extinde... Mulțumesc mult! Postul lui Liuian, mi-a oferit soluția.
Aurelian Mihail a spus: Salut, Marcel, Am si eu, dar iti dau doar lama, moca, e excelenta, am taiat asa cu ea cu mana goala niste fete chinezesti si am trecut ca prin branza Click pentru a extinde... Mulțumesc mult! Postul lui Liuian, mi-a oferit soluția.