secvente youtube

Buna ziua! Stie cineva de ceva inregistrari vechi cu meciuri ale celei ce a fost Angelica Rozeanu? Multumesc in avans!

Buna ziua! Stie cineva de ceva inregistrari vechi cu meciuri ale celei ce a fost Angelica Rozeanu? Multumesc in avans!

Cred ca asa ceva s-a pastrat doar prin arhivele televiziunilor de stat, a noastra sau ale altora, daca s-o fi pastrat, pe benzi din alea gigant (nu stiu cum le zice sau am un lapsus). Parca WTT se laudau ca depun munca serioasa sa recupereze imagini din arhivele televiziunilor, sa le prelucreze si sa le urce in format digital.

Cred ca asa ceva s-a pastrat doar prin arhivele televiziunilor de stat, a noastra sau ale altora, daca s-o fi pastrat, pe benzi din alea gigant (nu stiu cum le zice sau am un lapsus). Parca WTT se laudau ca depun munca serioasa sa recupereze imagini din arhivele televiziunilor, sa le prelucreze si sa le urce in format digital.

Ar fi interesant sa avem in format digital meciuri ale marii campioane. Din nefericire valorile adevarate sunt uitate in timp...

Fan Zhendong castiga meciul cu Ma Long. Fan Zhendong pierde doar un punct din ultimele 8 jucate si revine de la 10 : 6 pentru Ma Long, merita urmarite ultimele 8 puncte min: 14:15.

Apropos de spectaculoasa calificare a tanarului Truls Moregard in finala C.M. Huston, TX, SUA 2021

Back
Sus