Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"Cupa Unirea Săveni TDM", Săveni, jud. Botoșani - 03.12.2022

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi


  • Finala elite
    Aga Alexandru-Sumanaru Cătălin

    Trimis de pe al meu SM-M526BR folosind Tapatalk

    Comentariu


    • Postat în original de patraulea1980 Vezi post
      În spiritul Crăciunului și a glumei ....miroase a blat de divizia B cu iz de divizia A componenții echipei Ardex au acaparat podiumul......felicitari cu un mic minus domnului Sumanaru Catalin care se lasă pe tanjala incet ,încet sau sa fiu mai Light cu el ......e cel mai netalentat de pe podium ....😉😉😉😉😉felicitari tuturor ....sa o luați ca o gluma .
      Băieti buni Ardex.....m-au adoptat și pe mine!

      Comentariu


      • Felicit organizatorii și nu în ultimul rând primăria Săveni pt premiile substanțiale acordate și tuturor participanților la acest concurs. Un turneu reușit cu oameni deosebiți și drept mulțumire cupa mea va rămâne în orașul Săveni la loc de cinste! Drumu-i lung dar cu prima ocazie o sa revin mai ales că domnul Sorin e un om deosebit

        Comentariu


        • Ne-am simțit foarte bine la Săveni, a fost un turneu reușit, bine organizat, fără timpi morți și cu oameni de calitate. Felicitări câștigătorilor și în special lui Buzatu Vasile, care face ce face și se "strecoară" și la acest concurs pe podium.
          Am jucat cu Vasile și pot spune ca după primul set în care am dominat eu, a reușit sa facă el o strategie câștigătoare și sa ma anihileze. Este un jucător, care joaca foarte mult cu mintea și e greu de răpus. Apropo Vasile, în ciuda a ce spun alții, sa știi ca eu mi-aș dori sa joc cât mai mult cu tine, chiar am ce învața din jocurile cu tine.
          ARTICOLE TENIS DE MASĂ



          Comentariu


          • Felicitări Moroșan Marian ai jucat super de bine, felicitări și lui Buzatu Vasile ai făcut meciuri faine, felicitări și lui Ojog Petrișor.
            Felicitari și lui Corneanu Sorin un profesor în organizarea tehnicului
            Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
            fh tenergy 05
            bh rakza 7 soft

            Comentariu


            • Va salut pe toti si as dori sa aduc aprecieri sincere tuturor participantilor ( jucatori si spectatori) la concursul din orasul Saveni judetul Botosani indiferent de rezultate. Grupului din Moldova - oameni simpli, si cu bun simt un mare bravo. Referitor la alte aspecte: spatiul de joc foarte bun, lumina buna, fair play ok, caldura yok. Probabil ca voi fi corijat, bine-nteles din rea intentie, insa pe viitor va rog sa oferiti macar un simplu ceai, cafea sau o bautura calda nealcoolica tuturor celor prezenti care chiar au suferit un pic de frig. Nu intelegeti gresit, voi cei care a-ti organizat acest concurs, dar compensati cu ceva in schimbul frigului. Cat despre compensatiile din partea celor care au vorbit la deschidera oficiala a concursului stie cineva ceva concret? Apropo, am scris in numele tuturor celor care ma cunosc, au fost acolo, stiu sa aprecieze si sa inteleaga sacrificiile facute privind deplasarea si participarea la un astfel de concurs - restul nu conteaza. Spor la antrenamente

              Comentariu


              • Sa anunțat la începerea turneului parcă din partea d-lui primar niște vauchere substanțiale câștigătorilor, am inteies ca sau dat celor de la elite, în rest nu știu nimic Marian, îți va răspunde cu siguranță d-nu organizator , să ne vedem sănătoși!
                Ultima editare de Bubucrys; 05.dec.2022, 14:16.
                Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
                fh tenergy 05
                bh rakza 7 soft

                Comentariu


                • Felicitari jucatorilor Morosan Marian (Suceava) si Aparaschive Paul (Botosani) pentru frumoasele rezultate obtinute la categoria open.
                  "Tenisul de masa este cel mai important lucru dintre cele mai putin importante ale vietii"
                  https://www.youtube.com/watch?v=ZdoaO-6Z2pg&t=1s- un mesaj despre cel mai important lucru in viata

                  Comentariu


                  • Salutare tuturor!
                    Doresc să felicit organizatorii pentru organizarea acestui turneu,condițiile de joc au fost bune,o sală de sport excepțională la standarde europene,ca un mare plus,dar ca un mare minus trebuie să spun de​spre anunțul făcut la începerea turneului despre așa zise premii oferite pentru câștigătorii de la toate categoriile cred ca a fost o "glumă proastă" nimeni nu a primit nimic în afară de cupe și medalii din câte știu eu.
                    sper să nu greșesc, oricum dacă cineva a primit ceva ar fi trebuit să se întâmple la festivitatea de premiere.
                    Precizez faptul ca sunt unul din câștigătorii categorii -Avansați.
                    Să numai spun despre faptul de a taxa copiii doamnele și domnișoarele cu aceeasi taxa ca la ceilalți participanți, sper că nu ați luat bani și de la persoanele cu dizabilități..(știu că era un jucător la categoria avansați)
                    Din 2018 din când particip la turnee de Amatur nu am întâlnit așa ceva.
                    Dezamagitor din punctul ăsta de vedere.
                    În rest toate bune.
                    Să auzim numai de bine.

                    Comentariu


                    • Va salut pe toti. Vin cu o intrebare ce isi cauta un raspuns clar si concret. Exista vreun jucator, urcat pe podium, de la toate categoriile care a primit in afara de premiile obisnuite: cupa, medalie si diploma si altceva mai substantial? Intreb deoarece am inteles ca a fost un anunt facut cu cateva minute de inceperea concursului ca se ofera doar la castigatori. Va rog sa ma lamjureasca cineva clar si concret.

                      Aaaa, de ce intreb? Fiindca am urcat pe podium

                      Comentariu


                      • Postat în original de mariomoro Vezi post
                        Va salut pe toti. Vin cu o intrebare ce isi cauta un raspuns clar si concret. Exista vreun jucator, urcat pe podium, de la toate categoriile care a primit in afara de premiile obisnuite: cupa, medalie si diploma si altceva mai substantial? Intreb deoarece am inteles ca a fost un anunt facut cu cateva minute de inceperea concursului ca se ofera doar la castigatori. Va rog sa ma lamjureasca cineva clar si concret.

                        Aaaa, de ce intreb? Fiindca am urcat pe podium
                        Domnul Mariomoro nu va cunosc personal și acum am văzut că ați fost și jucător la categ open sambată și chiar câștigătorul categoriei.
                        Au trecut 48h de la anunțul domnului primar din sală și am o noapte nedormită din aceasta cauză .

                        -Mi-e rușine că fac parte din aceasta comunitate datorită unor oameni ce nu au nimic în comun cu spiritul amaturului -Mi-e rușine fata de binevointa primarului din Săveni și a comunității din localitate
                        - Mi-e rușine de castigătorii de la celelalte categorii
                        - Mi-e rușine de copiii din sala
                        -Mi-e rușine de cei care au votat NU intrări divizionarilor și implicării cluburilor și asociațiilor in această activitate
                        -Mi-e rușine că nu am putut sa opresc acest drum greșit în care a luat-o Amaturul
                        -Mi-e rusine că alaltăieri fara sa cunosc aceste aspecte am spus totul la superlativ!
                        .

                        ​​​​​​ Nu mi-e rusine de tot ce am scris și s-a adeverit
                        Nu mi-e rusine că am cunoscut în Amatur oameni cu caracter deosebit
                        Nu mi-e rusine de cei ce vor sa profite de pe urma Amaturului
                        Nu mi-e rusine de cei ce știu lucruri și stau cu capul plecat.

                        Acum puteți să-mi tăiati microfonul !

                        Comentariu


                        • Fără sa cunosc f.b.subiectu' îmi dau cu părerea. Dacă au fost voucere acordate , nu e nicio problema ! Dacă au fost doar la o categorie , atunci apare problema . Cred ca organizatorul local sau de nu coordonatorul zonei sa facă "lumina " în acest caz care devine interesant ! Oricum ar fi , rămâneți valori !

                          Comentariu


                          • Postat în original de adilazaroiu Vezi post
                            Fără sa cunosc f.b.subiectu' îmi dau cu părerea. Dacă au fost voucere acordate , nu e nicio problema ! Dacă au fost doar la o categorie , atunci apare problema . Cred ca organizatorul local sau de nu coordonatorul zonei sa facă "lumina " în acest caz care devine interesant ! Oricum ar fi , rămâneți valori !
                            Sâmbăta eram departe de casă, am citit ieri recenziile favorabile despre desfășurarea concursului propriu zis dar și nemulțumirile legate de problemele financiare aparute
                            L am sunat pe Sorin Corneanu, care mi a relatat următoarele :
                            La începutul turneului, di primar din Săveni a promis premii de 3 000 lei
                            Lui Sorin nu ii era clar dacă s a vorbit de voucher e(OK) sau bani (nu OK), nici dacă s a menționat cum vor fi aceste premii (voucher sau bani) repartizate
                            Dl Popescu va lamuri lucrurile în cel mai scurt timp, bănuiesc
                            P. S. Daca doriți detalii, cred ca puteți sa l contactați pe dl Buzatu (am văzut ca sunteți împreună în profilul de pe Amatur. Ro), el fiind unul din laureații categoriei Elite
                            ​ Sunt convins ca dacă Sorin ar fi știut de intentia oficialităților locale de a acorda premii, le ar fi adus la cunostinta ca aceste pot fi doar vouchere, nu bani și ar fi stipulat asta în anunțul concursului
                            Ultima editare de cata_60; 05.dec.2022, 11:31.
                            of all the things i lost i miss my mind the most

                            Comentariu


                            • Postat în original de cata_60 Vezi post

                              Sâmbăta eram departe de casă, am citit ieri recenziile favorabile despre desfășurarea concursului propriu zis dar și nemulțumirile legate de problemele financiare aparute
                              L am sunat pe Sorin Corneanu, care mi a relatat următoarele :
                              La începutul turneului, di primar din Săveni a promis premii de 3 000 lei
                              Lui Sorin nu ii era clar dacă s a vorbit de voucher e(OK) sau bani (nu OK), nici dacă s a menționat cum vor fi aceste premii (voucher sau bani) repartizate
                              Dl Popescu va lamuri lucrurile în cel mai scurt timp, bănuiesc
                              P. S. Daca doriți detalii, cred ca puteți sa l contactați pe dl Buzatu (am văzut ca sunteți împreună în profilul de pe Amatur. Ro), el fiind unul din laureații categoriei Elite
                              ​ Sunt convins ca dacă Sorin ar fi știut de intentia oficialităților locale de a acorda premii, le ar fi adus la cunostinta ca aceste pot fi doar vouchere, nu bani și ar fi stipulat asta în anunțul concursului


                              Buna ziua.

                              Am fost anuntat de d-nul Popescu Doru, organizatorul acestei editii AmaTur, ca va veni cu un raspuns cu privire la fondul de premiere (si alte aspecte), dupa ora 17.00.

                              In ce ma priveste, concursul a decurs foarte bine cu privire la timpii de joc, in jurul orei 18:30 finalizandu-se toate categoriile.

                              Confirm ca d-nul primar a venit cu un fond de premiere, nu cunosc aspectele finale (care si cine daca a primit ceva, "vouchere" sau alte premii).
                              In ce priveste aceste aspecte/neclaritati (premiere, taxa, etc), organizatorul principal va clarifica situatia printr-un mesaj mai spre seara.

                              Va multumesc tuturor pentru participare, echipei din Moldova care a facut un efort deosebit pentru a fi prezenti, tuturor participantilor pentru fairplay si ingaduinta, va multumesc.

                              Este adevarat ca in sala a fost rece in dimineata zilei concursului (dupa miezul zilei s-a incalzit). Sala a fost inchisa din cauza zilelor libere, caldura fiind deschisa pe la ora 4 dimineata. Nefiind calorifere ci doar incalzire in pardoseala, se incalzeste un pic mai greu dar e eficienta.
                              Sala e super, o suprafata de joc noua, aderenta, sunt sigur ca merita sa revenim la Saveni.
                              De altfel, am discutat cateva aspecte organizatorice cu domnul consilier care se ocupa de sport in acea locatie, dumnealui impreuna cu d-nul primar sunt oameni exceptionali, extraordinari, au fost pozitiv surprinsi de activitatea noastra si doresc sa ne sprijine si in continuare. Ne-a promis (neoficial) ca se va ocupa personal (bineinteles ca impreuna cu acceptul edililor), ca la urmatoarea editie sa avem si o masa "campeneasca", cu un pic de voie buna. Oamenii au experienta, sunt profesionisti si se vede prin ce-au realizat in orasul pe care-l manageriaza ca sunt cei mai buni de pana acum. Orasul se modernizeaza in fiecare zi, sportul este in prim plan si la Saveni.

                              Va multumesc inca o data, sper sa ne revedem cat mai curand si sa ramanem la fel de buni prieteni.

                              Respect.
                              Blade: lemn off...ce lemn !
                              Bh: cu tepi
                              Fh: fara tepi

                              Comentariu


                              • "PS Dacă aveți detalii, cred că puteți să vă contactați pe dl Buzatu (am văzut că sunteți împreună în profilul de pe Amatur. Ro), el fiind unul din laureații categorii Elite."


                                Daca tot mi-ați pronunțat numele și știu că mă aveți la inimă nu este mai bine să mă întrebați dumneavoastră aici pe forum personal având în vedere că sunteți și coordonator zonal și faceți parte din CD?????

                                Comentariu


                                • Postat în original de sorin_client Vezi post



                                  Buna ziua.

                                  Am fost anuntat de d-nul Popescu Doru, organizatorul acestei editii AmaTur, ca va veni cu un raspuns cu privire la fondul de premiere (si alte aspecte), dupa ora 17.00.

                                  In ce ma priveste, concursul a decurs foarte bine cu privire la timpii de joc, in jurul orei 18:30 finalizandu-se toate categoriile.

                                  Confirm ca d-nul primar a venit cu un fond de premiere, nu cunosc aspectele finale (care si cine daca a primit ceva, "vouchere" sau alte premii).
                                  In ce priveste aceste aspecte/neclaritati (premiere, taxa, etc), organizatorul principal va clarifica situatia printr-un mesaj mai spre seara.

                                  Va multumesc tuturor pentru participare, echipei din Moldova care a facut un efort deosebit pentru a fi prezenti, tuturor participantilor pentru fairplay si ingaduinta, va multumesc.

                                  Este adevarat ca in sala a fost rece in dimineata zilei concursului (dupa miezul zilei s-a incalzit). Sala a fost inchisa din cauza zilelor libere, caldura fiind deschisa pe la ora 4 dimineata. Nefiind calorifere ci doar incalzire in pardoseala, se incalzeste un pic mai greu dar e eficienta.
                                  Sala e super, o suprafata de joc noua, aderenta, sunt sigur ca merita sa revenim la Saveni.
                                  De altfel, am discutat cateva aspecte organizatorice cu domnul consilier care se ocupa de sport in acea locatie, dumnealui impreuna cu d-nul primar sunt oameni exceptionali, extraordinari, au fost pozitiv surprinsi de activitatea noastra si doresc sa ne sprijine si in continuare. Ne-a promis (neoficial) ca se va ocupa personal (bineinteles ca impreuna cu acceptul edililor), ca la urmatoarea editie sa avem si o masa "campeneasca", cu un pic de voie buna. Oamenii au experienta, sunt profesionisti si se vede prin ce-au realizat in orasul pe care-l manageriaza ca sunt cei mai buni de pana acum. Orasul se modernizeaza in fiecare zi, sportul este in prim plan si la Saveni.

                                  Va multumesc inca o data, sper sa ne revedem cat mai curand si sa ramanem la fel de buni prieteni.

                                  Respect.
                                  Sorin ,sa vezi ce surprinși or sa fie acești oameni minunati in frunte cu primarul in zilele următoare! Păcat .tu n-ai nici o vină dar vin alții și dau cu "mucii-n fasole" ( e o expresie populara când lucrurile nu merg bine,nu o jicnire)

                                  Comentariu


                                  • A întrebat, am și râspums.,ma gândeam ca l lămuriți dvs pe dl Lazaroiu, fiind unul din beneficiarii premiilor. Poate ne spuneti chiar aici despre voucherul primit,
                                    of all the things i lost i miss my mind the most

                                    Comentariu


                                    • Postat în original de cata_60 Vezi post
                                      A întrebat, am și râspums.,ma gândeam ca l lămuriți dvs pe dl Lazaroiu, fiind unul din beneficiarii premiilor. Poate ne spuneti chiar aici despre voucherul primit,
                                      In primul rand cine-i domnul Lazăroiu ?că nu-l cunosc.
                                      in al doilea rând eu sunt amator și joc de plăcere nu pt vouchere sau bani.
                                      In al treilea rând mă așteptam ca divizionarii de pe podium de la elite după 48h de la concurs să răspundă la întrebările insistente puse de unii jucători !


                                      Vreți să vă spun eu Amator câți bani au fost în joc?
                                      Vreți să vă spun eu Amator câti bani am luat?
                                      Vreți să vă spun eu Amator că am fost sfatuit să-mi țin gura?
                                      Vreți să vă spun eu Amator că am sunat ieri unul din divizionarii și i-am spus că nu e ok?
                                      Vreți să vă spun eu Amator că mă simt părtaș la această conspirație și nu am dormit azi noapte?
                                      Vreți să vă spun eu Amator că s-a făcut sedință in consiliul local Săveni pt această activitate?
                                      Vreți să vă spun eu Amator că am mers 1000km și am plecat dezamăgit?
                                      Vreți să vă spun eu Amator ce o să simtă primarul din Săveni când aude?

                                      Eu am scris de vreo 2-3 ani unde se va ajunge cu aceasta mentalitate și se dovedește că am anticipat bine!
                                      Când am scris cuvântul "interese" m-ați banat!
                                      Daca scriu că nu a fost un caz singular și o sa urmeze altele o să mă banați!
                                      Daca scriu că mulți ar trebui sa se autosuspende din conducere iar mă banați!
                                      Daca scriu că trebuie schimbata mentalitatea și făcute alegeri libere cu oameni responsabili iar o să mă banați!
                                      Oameni buni, rasa umană e diferită și e bine că-i așa! In schimb omenia,caracterul și corectitudinea ar trebui sa ne apropie pe toți.

                                      Implicarea cluburilor,a asociațiilor sportive și a jucătorilor profesioniști și-a spus cuvântul la Săveni!
                                      Și Domnul Catalinati avut mare dreptate că, cluburile și asociațiile sportive vor fi un mare plus in Amatur! Întrebarea mea având în vedere și acest turneu este: Cine sunt beneficiarii??????
                                      Va salut și va respect

                                      Comentariu


                                      • Îmi pare rău că ,corectorul asta interpretează ce vrea el. Totul e scris la persoană a 3 a! și unele cuvinte sunt răstălmăcite!
                                        ex :"Dacă scriu că nu a fost un caz singular și o să urmeze altele sau să mă banați!"
                                        Eu am scris:
                                        Dacă scriu că nu a fost un caz singular și o să urmeze altele sau iar mă banați!

                                        Comentariu


                                        • Trebuia să traducă. "iar" să mă banati

                                          Comentariu


                                          • Felicitări domnule Buzatu, felicitări domnule mariomoro
                                            felicitări pt ca spuneți lucrurilor pe nume!!!
                                            Despre asta este vorba! Cand cineva spune lucrurile pe nume este banat de catre "justitiarii" acestui forum , doar pt a se închide gura!
                                            Mare rușine!
                                            Am citit cu entuziasm relatările celor care au fost la turneul de la Arad! Este pe forum,puteti sa vedeti si poze!!
                                            cinste lor!
                                            cat despre minciunile spuse de domnul Sorin_client -nu a fost caldura toată ziua în sala! A fost frig cumplit. Fara nici macar un ceai.

                                            Comentariu


                                            • clau
                                              clau comentat
                                              Editarea unui comentariu
                                              Nu am nimic cu mesajul postat, mesajul ramane neatins, insa sunteti clona unui user care a cerut stergerea contului pe forum.

                                          • Postat în original de Salavastru Vezi post
                                            Felicitări domnule Buzatu, felicitări domnule mariomoro
                                            felicitări pt ca spuneți lucrurilor pe nume!!!
                                            Despre asta este vorba! Cand cineva spune lucrurile pe nume este banat de catre "justitiarii" acestui forum , doar pt a se închide gura!
                                            Mare rușine!
                                            Am citit cu entuziasm relatările celor care au fost la turneul de la Arad! Este pe forum,puteti sa vedeti si poze!!
                                            cinste lor!
                                            cat despre minciunile spuse de domnul Sorin_client -nu a fost caldura toată ziua în sala! A fost frig cumplit. Fara nici macar un ceai.
                                            Nu are nici o treabă Sorin! A fost decât omul la locul nepotrivit! și eu am fost"musca metalizată" care a ajuns pe podium (sper sa nu iau ban că m-am jicnit singur)
                                            Bine că am ajuns sanatoși acasă chiar daca unii am ajuns mai raciți, alții mai săraci și alții mai bogați!
                                            Ce îmi pare rău este de cei 10-15 prieteni din rep Moldova că au trecut granița și nu au avut parte de ceva cald! Au plecat acasă și bătuti și mai săraci!
                                            Grandomanii am văzut destule dar mărinimia,cinstea,corectitudinea și respectul față de aproapele tău dispar pe zi ce trece. O sa ajungem sa ne dam in cap frate la frate!


                                            PS Am pus botul la "cașcaval "fara sa vreau. In prima faza a fost f bun dar după 24 h tare GREȚOS a fost!
                                            Eu îl rog pe domnul Clau sa mute discuțiile la alt topic. Nu turneul in sine a fost greșit și e păcat să ponegrim activitatea unor oameni care chiar s-au străduit să iasă ceva frumos.

                                            Comentariu


                                            • buna seara,
                                              Vreau sa spun ca astazi nu am deschis calculatorul pina la aceasta ora.
                                              Nu stiu sa fi facut vreodata un comentariu referitor la concururile la care am participat inca din 2013.
                                              Sunt un modest jucator de tenis de masa, apreciez tot ce face dl. POPESCU ptr dezvoltarea acestui joc in orasul BOTOSANI.
                                              PRECIZEZ;
                                              NU AM FACUT EU POSTAREA DE LA ORA 15.15.


                                              Comentariu


                                              • Acum am iesit de la serviciu ... in fine puteam sa intru si de acolo sa scriu daaar v-am lasat sa va descarcati insa vad ca unora va este frica sa scrieti cum a fost ..... mai intreb odata. Oameni buni, domnul primar din localitate a alocat suma de 3000 de lei pentru castigatorii categoriilor sau nu? Nu este o suma mare daaar e ceva acolo, un stimulent. Si nicidecum nu a zis cuvantul vouchere cum au scris unii de mai sus. Eram toti acolo, jucatori si organizatori, s-a auzit destul de clar, urechile s-au ciulit, jucatorii s-au concentrat mai mult, fair play-ul a dominat, scorul s-a tinut corect, asa ca nu se poate spune ca s-a omis ceva. Indraznesc sa scriu doar din simplul fapt ca multi jucatori au venit de la distante considerabile si au facut eforturi financiare, si nu numai, dar nu s-a oferit macar un ceai cald asa ca pentru frigul din sala. Afara este frig pentru ca este iarna. In interior pe timp de iarna se face caldura pentru ca se organizeaza un eveniment. Nu ma luati cu pretul la caldura ... chesti , trestii. Organizezi asiguri, punct. Ce e corect sa fie corect. De prea multe ori am fost neindreptatiti. Pot sa fiu banat si rasbanat tenis de masa voi juca la masa si nu pe forum. Cred ca organizatorii ar trebui sa scrie adevarul si sa actioneze ca atare. Nu invinuiesc pe nimeni de nimic, dar daca eram eu organizator pur si simplu anulam concursul din cauza frigului din sala, sau macar intrebam daca continuam concursul sau nu. Obligatia organizatorilor este de a oferi conditii de concurs, nu chestii de genul merge si asa. Eu personal am vorbit cu raspunzatorul de la centrala si mi-a zis asa: au fost zile libere, caldura a fost pornita de dimineata. Nu cu cateva zile inainte. Atunci cand se negociaza ceva se verifica mai intai toate conditiile mai ales pe timp de iarna nu-i asa? Iarasi scriu atat in numele meu cat si in numele a mai multi jucatori care chiar iubesc tenisul de masa. Daca am scris gresit sau e ceva neadevarat va rog sa argumentati cu sinceritate. Spor la antrenamente si va astept la masa de joc, cei care vreti cu adevarat sa ma invingeti cu scorer si fara scorer.

                                                Comentariu


                                                • clau
                                                  clau comentat
                                                  Editarea unui comentariu
                                                  Postat în original de mariomoro Vezi post
                                                  Pot sa fiu banat si rasbanat tenis de masa voi juca la masa si nu pe forum..
                                                  Nu stiu de ce credeti ca luati ban pe forum pentru opinii. Va rog citit aici despre diferenta Amatur - Forum: https://www.tenisdemasa.ro/forum/node/1014165

                                              • Postat în original de mariomoro Vezi post
                                                Acum am iesit de la serviciu ... in fine puteam sa intru si de acolo sa scriu daaar v-am lasat sa va descarcati insa vad ca unora va este frica sa scrieti cum a fost ..... mai intreb odata. Oameni buni, domnul primar din localitate a alocat suma de 3000 de lei pentru castigatorii categoriilor sau nu? Nu este o suma mare daaar e ceva acolo, un stimulent. Si nicidecum nu a zis cuvantul vouchere cum au scris unii de mai sus. Eram toti acolo, jucatori si organizatori, s-a auzit destul de clar, urechile s-au ciulit, jucatorii s-au concentrat mai mult, fair play-ul a dominat, scorul s-a tinut corect, asa ca nu se poate spune ca s-a omis ceva. Indraznesc sa scriu doar din simplul fapt ca multi jucatori au venit de la distante considerabile si au facut eforturi financiare, si nu numai, dar nu s-a oferit macar un ceai cald asa ca pentru frigul din sala. Afara este frig pentru ca este iarna. In interior pe timp de iarna se face caldura pentru ca se organizeaza un eveniment. Nu ma luati cu pretul la caldura ... chesti , trestii. Organizezi asiguri, punct. Ce e corect sa fie corect. De prea multe ori am fost neindreptatiti. Pot sa fiu banat si rasbanat tenis de masa voi juca la masa si nu pe forum. Cred ca organizatorii ar trebui sa scrie adevarul si sa actioneze ca atare. Nu invinuiesc pe nimeni de nimic, dar daca eram eu organizator pur si simplu anulam concursul din cauza frigului din sala, sau macar intrebam daca continuam concursul sau nu. Obligatia organizatorilor este de a oferi conditii de concurs, nu chestii de genul merge si asa. Eu personal am vorbit cu raspunzatorul de la centrala si mi-a zis asa: au fost zile libere, caldura a fost pornita de dimineata. Nu cu cateva zile inainte. Atunci cand se negociaza ceva se verifica mai intai toate conditiile mai ales pe timp de iarna nu-i asa? Iarasi scriu atat in numele meu cat si in numele a mai multi jucatori care chiar iubesc tenisul de masa. Daca am scris gresit sau e ceva neadevarat va rog sa argumentati cu sinceritate. Spor la antrenamente si va astept la masa de joc, cei care vreti cu adevarat sa ma invingeti cu scorer si fara scorer.
                                                Cupa și stimulentul meu a rămas în Săveni la niste oameni dragi mie! Prima in vitrina! iar cel de al doilea pe masa pt a fi masa mai bogată!. Eu nu joc tenis decât de plăcere! Afacerile mi-le rezolv acasă sau la locul de muncă!

                                                Comentariu

                                                Who has read this thread:
                                                Procesare...
                                                X