Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cum stergem lipicul de pe fete?!

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Cum stergem lipicul de pe fete?!

    Vin cu o problema interesanta, cel putin pentru cei ca mine, incepatori, in ale tenisului de masa. Daca adezivul s'a uscat si nu mai poate si dezlipit asa, frumos, cum ne arata clipurile de pe net, ce fac? Stiu ca poate parea o intrebare banala, dar n'am reusit sa gasesc pe forum un topic despre acest lucru, in cazul in care exista imi cer anticipat scuze.
    Revenind la subiect, as dori detalii de la cei care stiu cum sa rezolve aceasta problema, o varianta pentru water based glue, una pentru speed glue, ce solutii sa folosesc, cu ce sa sterg si alte aspecte importante, astfel incat uzura si degradarea buretelui/lemnului sa fie minima. Orice sfat e binevenit.
    Va multumesc!

  • #2
    In mod normal, cu buricele degetelor se ruleaza lipiciul pana se curata fata. Poate fi o procedura destul de anevoioasa, poti chiar sa faci basici pe degete. Depinde mult de ce fel de solutie este, cate straturi si cat de veche este lipirea.
    In cazurile mai extreme, asa cum s-a mai scris pe forum, o solutie ar fi uleiul de parafina. Unii au spus ca dupa 15 minute de la aplicare se poate curata usor. Eu zic ca depinde cat de intarit e lipiciul.
    In cazul meu solutia de lipit se transformase in .. plastic.
    Fata mea Tenergy 05FX avea ramas pe ea un strat plastificat de lipici, am dat cu ulei de parafina sa o curat, dupa 24 de ore inca nu o puteam curata. Am mai dat inca un strat, iar dupa inca 24 de ore (total 48 ) lipiciul s-a transformat intr-o mazga pe care am putut sa o curat, fata a ramas foarte curata.
    lemn: Waldner Dotec Carbon
    fețe: Dignics 05/Dignics 05

    Comentariu

    Who has read this thread:
    Procesare...
    X