Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Cu parere de rau trebuie sa ma retrag....poate altadata....va doresc sarbatori fericite ...la totzi...si un La multi !!! d-lui BOGDAN DANESCU..... - - - Actualizat - - -
Cu parere de rau trebuie sa ma retrag....poate altadata....va doresc sarbatori fericite ...la totzi...si un La multi ani !!! d-lui BOGDAN DANESCU.....
Bogy,trebuie sa-ti spun acum ,, La multi ani "! ca miine nu pot sa vin la Tm, ca am inceput de sfirsit.
Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti , dar mai ales sanatate si noroc.
Te pup si ne vedem cind bati la tobe.
Ultima editare de mateidumitru; 14.dec.2012, 18:43.
[QUOTE=Vali Suta;[/QUOTE]
Ala din clip nu e bogy, asa-i ? )))
La multi ani si din partea mea "calutule"...mi-au prins bine berile...maine continuam...)
BLADE : DHS Hurricane King III - FH: Cauciuc Negru - BH: Cauciuc Rosu "Știu că sunt prost dar c?nd mă uit ?n jur prind curaj"
Bogy,trebuie sa-ti spun acum ,, La multi ani "! ca miine nu pot sa vin la Tm, ca am inceput de sfirsit.
Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti , dar mai ales sanatate si noroc.
Te pup si ne vedem cind bati la tobe.
Titi draga, sper ca ai inceput...de sfirsit de gripa. Multam de urare si sa ne vedem sanatosi la anul
Multumim, Timișoara, multumim Bogy, La multi ani! Am tras si astazi cu ochiul la mesele vecine si am mai ,,furat'' cate ceva....
Sarbatori fericite si La multi ani tuturor ,,amaturistilor''' alaturi de cei dragi...Multumim tuturor celor care ne-au incurajat si au crezut in noi, domnul csaba de la agnita, Iuliu Zedler, Marcu{cel cu arcu}, si nu in ultimul rand domnullui Levi ale carui lemne cu ,,suflet"' au ,,dat"" tare si cu folos in mingea de celuloid si astazi....Dumnezeu sa va daruiasca sanatate si succes tuturor.
Ps. Ne cerem iertare daca am omis pe cineva din marea familie a Amaturului,care ne-a fost aproape...Cu stima, fratii Gavrilovici.
Comentariu