Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cupa VivaShop.ro, Bucuresti –22/23.07.2023

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Salutare, mie mi-a placut si sala si cum sarea mingea, nu sunt prea pretentios, m-am descurcat si bine la turneu, spatiu destul de ok (putin mai mare si era top) din opinia mea de amator, mai venim!
    Lemn Michael Maze ALC
    Forehand Dignics 09c
    Backhand: Tenergy 19

    Comentariu


    • Sala e super ok, lumina ,nu cred ca mai e sala ca cea de aici și de la ping-pong academy care sa aibă asa lumina ,și separatoarele care la alte turnee lipsesc în proporție de 40%. Voi reveni cu drag.

      Trimis de pe al meu SM-S901B folosind Tapatalk

      Comentariu


      • La laude ma bag si eu....la cearta nu mai intru, ca si asa am destui dusmani!
        Da, si mie mi-a placut organizarea, chiar am fost surprins ca pana la 17.30 totul s-a terminat (i-am spus-o personal si dlui. Bodeanu, in timpul finalei la Avansati). Nu am ce sa reprosez (poate doar putin mai mult spatiu pe lungimea mesei) - ventilatia (si atmosfera generala ) au fost in ordine.
        Un lucru ar putea fi imbunatatit - organizatorul sa aiba un microfon (nu se auzea aproape nimic atunci cand striga grupele).
        Un cuvant de apreciere ar fi de spus si despre Corbu Darius - a contribuit (atat cat a putut / cat a fost rolul lui) la mentinerea atmosferei si a fost receptiv la orice discutie.
        Una peste alta, ar fi bine daca toate turneele A ar fi macar la acest nivel.

        Comentariu


        • Ma bag iar in seama:Teo!!!!Tu parca esti mai bun in alt sport....fara amenintari.Gresesc?Oare trebuie sa raspunzi provocarilor?Acum:Cum naiba i se pare unui doctor sa ma duc la cabinet si sa iau in tabarca pe toata lumea sa ma dau mai destept decat Hipocrat.Gresesc?

          Comentariu


          • Va place rau de tot sa dați foc 😂

            Comentariu


            • Ala a fost Nero 😎

              Comentariu


              • Postat în original de Dan2 Vezi post
                La categoria Avansati, D-l Dinu Gigi a abandonat inainte de jocurile eliminatorii, sub pretextul oboselii si a unei accidentari. Avand in vedere faptul ca toate meciurile jucate au arata o diferenta de valoare semnificativa, precum si faptul ca nu a aratat o slabiciune fizica evidenta, propun Echipei Directoare analizarea cazului, a situatiilor precedenteasemanatoare la care a participat d-l Dinu si o decizie in consecinta.
                Simt un cuțit în inimă ! Oare cât se dă pentru lovitură -cauzatoare-de-moarte ? Tot un an ? Fără suspendare ?

                Comentariu

                Who has read this thread:
                Procesare...
                X