Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

15 reguli nescrise in tenisul de masa

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • 15 reguli nescrise in tenisul de masa

    blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2

  • #2
    Postat în original de gpopescu Vezi post
    Poate asa oprim si noi strigatul "stop" cand sare mingea la masa vecina si mai bine asteptam sa li se termine punctul... multe puncte importante se intrerup asa.
    Butterfly Zhang Jike ALC
    FH: Yasaka Rakza Z
    BH: Butterfly Dignics 64

    Comentariu


    • #3
      Postat în original de Costin1892 Vezi post

      Poate asa oprim si noi strigatul "stop" cand sare mingea la masa vecina si mai bine asteptam sa li se termine punctul... multe puncte importante se intrerup asa.
      In campionatele din Asia, daca mingea intra in terenul de joc, jocul continua pana la incheierea punctului, dupa care jucatorii de la masa alaturata isi recupereaza mingea. In Amatur sunt multi jucatori lipsiti de caracter, care , daca se striga STOP dupa pierderea punctului, CER REPETAREA PUNCTULUI ! Si asta creeaza discutii, nervi, animozitati. Nimic nu ma enerveaza mai tare ca si repetarea punctului dupa ce l-am castigat clar, pe motiv de STOP. CARACTERE INFECTE.

      Comentariu


      • #4
        De ce vă enervează? Trebuie să vă bucurați că aveți ocazia să faceți un bine. Eu întreb întotdeuna dacă trebuie să repet, nu trebuie să-mi spună prietenul din partea cealaltă de masă. 🤗

        Comentariu


        • #5
          Dacă este să ne raportăm la culpă, jucătorii de la masa vecină care continuă jucarea punctului lor nu au nicio vină că la masa mea mingea a părăsit spaţiul de joc alocat mie şi colegului, pentru a mă băga în spaţiul lor, eventual întreruperea jocului sau reluarea jucării punctului, pentru recuperarea mingii. Sub acest aspect, al culpabilităţii, cel care are de recuperat o minge, onest este să aştepte jucarea punctului de la masa vecină sau de la mesele vecine dacă mingea o ia haotic şi când jocul cu pricina a încetat, se ocupă de recuperarea mingii lui. Pentru că onest este ca cel în culpă să suporte doar el consecinţele. Bine, nici el nu este neapărat în vreo culpă făţişă pentru că colegul lui a scos mingea din spaţiul de joc dar fiind colegul lui, sub aspectul solidarităţii cu colegul, această culpă devine comună! Părerea mea.
          lemn Xiom Stradivarius/ BH-Xiom Vega negru maxim/FH-Xiom Omega V roşu maxim

          Comentariu


          • #6
            Nu e vorba aici de vreo vina, nu sta nimeni sa arunce mingea cu intentie la vecini.
            Este insa o problema aparitia a inca unei mingi in teren. Uneori poate nu incurca (sunt care nu intra in campul vizual si nici nu fac zgomot), dar altele da. Si la viteza de joc e suficient sa-ti distraga foarte putin atentia ca sa pierzi punctul.
            Cata vreme nu este un spatiu suficient de mare, ne putem asuma repetarea unor puncte.

            Comentariu

            Who has read this thread:
            Procesare...
            X