Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Jidvei, 26.08.2023

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi


  • Comentariu



    • Comentariu


      • Salut! Oare nu s-a găsit o pereche de adidași adidas albi în vestiar?

        Comentariu


        • Postat în original de marius1964 Vezi post
          Voi fi mai atent de acum încolo la anunțul turneului și când voi mai vedea In principiu fără grupe superioare nu ma voi mai înscrie . Ca majoritatea celor cu care am discutat , nu merita efortul deplasării pt 4 jocuri , grupe de 5 fără superioare e ca mâncarea fără sare . In rest caldura mare și la propriu și la figurat . Caldura la propriu ne-a cam sleit , dar cea la figurat ne-a reîncărcat bateriile .
          Nu înțeleg logica care a stat la baza hotărârii că ,, nu se pot juca grupe superioare ". Îi rog, pe cei ce au luat această hotărâre, să ne explice și nouă, cei care plătim ca să jucăm !

          Comentariu


          • Cand sint categorii care incep dupa masa, nu se joaca superioare - nu ajung mesele.

            A fost turneu A si s-au asigurat cele 4 meciuri obligatorii, dupa regulament ... in plus, scria si in anuntul turneului.
            TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

            Comentariu


            • Postat în original de FlorinBN Vezi post
              Cand sint categorii care incep dupa masa, nu se joaca superioare - nu ajung mesele.

              A fost turneu A si s-au asigurat cele 4 meciuri obligatorii, dupa regulament ... in plus, scria si in anuntul turneului.
              Au fost o grămadă de mese la care nu avea cine să joace. A fost pe placul lui Gabi Daneliuc, că a avut unde să joace meciuri amicale.
              Această hotărâre din regulament trebuie eliminată. Altfel, încet, încet, vor fi mulți care vor renunța să participe la astfel de turnee.

              Comentariu


              • Pentru mine, Fam. Dîrlea este o familie care trebuie apreciată la maxim pentru faptul că organizează atâtea turnee în partea aceasta de Ardeal. Sala a fost curată și încăpătoare. Porcăriile la masă un deliciu. Cred că și spirtoasele, pe care din păcate nu le-am putut aprecia. Au fost acoperite geamurile, fapt care a fost de-asemenea benefic. Căldura a fost cel mai mare adversar și mai mult poate, lipsa ventilației. Apreciez foarte mult, bucuria întrevederii cu oameni față de care s-a creat o anumită afecțiune ceea ce este o binecuvântare în ziua de azi. Totodată m-am bucurat că învingăorii mei, dni Tofeni și Beschiu, au ajuns pe cele mai înalte culmi ale turneului. Dacă ar fi să dau o notă acestui turneu de la Jidvei, chiar dacă pe unii colegi i-a deranjat lipsa grupelor superioare, nota mea ar fi "9". Multă sănătate tuturor și realizări depline. A, și să nu uit, pot fi subiectiv în apreciere. 🤗

                Comentariu

                Who has read this thread:
                Procesare...
                X