Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"Cupa Avdarma - Editia I, Sat Avdarma, Raion Comrat, UTA Gagauzia, Rep.Moldova 23-24.09.2023

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi


  • small image
    Blade: lemn off...ce lemn !
    Bh: cu tepi
    Fh: fara tepi

    Comentariu



    • make a picture out of pictures
      Ultima editare de sorin_client; 26.sep.2023, 08:45.
      Blade: lemn off...ce lemn !
      Bh: cu tepi
      Fh: fara tepi

      Comentariu



      • Blade: lemn off...ce lemn !
        Bh: cu tepi
        Fh: fara tepi

        Comentariu



        • Blade: lemn off...ce lemn !
          Bh: cu tepi
          Fh: fara tepi

          Comentariu



          • Scrisoare de multumire al domnului antrenor Stoyan Poppetrov și Clubul Sportiv de tenis de masă „Comfort” din Varna, Bulgaria


            Я, тренер Стоян Поппетров и Спортивный клуб по настольному теннису«Комфорт» г. Варна, Болгария, хотим от души поблагодарить организаторов международного турнира Кубок «АВДАРМЫ», который проходил 23-24.09.2023 года, в населённом пункте Авдарма, района Комрат, АТО Гагаузия, Республика Молдова, при поддержке Президента Федерации настольного тенниса Иона САРАНДИ. Благодарим за прекрасную организацию и приглашение. Благодарим Раух Виктора, Республика Молдова за отменную организую жилья и вкусной еды, Сорина Корняну за чудесную техническую организацию, представителя Совета директоров, спортиной лиги AmaTur ROMÂNIA.
            На турнире так же присутствовали почётный гость из Азербайджана, заслуженный тренер, заслуженный деятель физкультуры и спорта, мастер спорта СССР- Зудов Александр и генеральный секретарь ФНТ РЕСПУБЛИКИ МОЛДОВА, заслуженный мастер спорта по настольному теннису Елена Мокроусова.
            Наши и дети и тренера остались очень довольны и с удовольствием приедем еще на такие турниры! Благодарим, что даете возможность развиваться нашим детям.
            Стоян Поппетров окончил Национальную спортивную академию в Софии.
            Работает ренером 10 лет.
            Сейчас является членом тренерского совета Болгарской федерации настольного тенниса и защищает интересы всех спортивных клубов Болгарии.
            Тренер сборных детей до 13 и 15 лет, и в этом году получил приглашение и в женскую сборную Болгарии.
            Работает уже 5 лет в спортивном клубе «КОМФОРТ» в должности главного тренера и члена правления.
            Женская сборная под его руководством последние 2 года является чемпионом, как тренер он завоевал все чемпионские титулы в командных и индивидуальных соревнованиях для детей от 11 до 21 года.​

            (traducere google)

            Eu, antrenorul Stoyan Poppetrov și Clubul Sportiv de tenis de masă „Comfort” din Varna, Bulgaria, doresc să mulțumesc sincer organizatorilor turneului internațional „Cupa AVDARMA”, care a avut loc în perioada 23-24 septembrie 2023, în satul Avdarma, raionul Comrat, ATO Găgăuzia, Republica Moldova, cu sprijinul Președintelui Federației de Tenis de Masă, Ion SARANDI. Vă mulțumim pentru organizare și invitație excelentă. Mulțumim lui Rauh Victor, Republica Moldova pentru organizarea excelentă a cazării și a mesei delicioase, Sorin Corneanu pentru minunata organizare tehnică, reprezentantului Consiliului de Administrație, ligii sportive AmaTur ROMÂNIA.
            La turneu au fost prezenți și invitatul de onoare din Azerbaidjan, antrenor de onoare, muncitor de onoare în educație fizică și sport, maestru în sport al URSS - Alexander Zudov și secretarul general al FNT al REPUBLICII MOLDOVA, maestru de onoare în sport la tenis de masă Elena Mokrousova.
            Copiii și antrenorii noștri au fost foarte încântați și vor veni din nou bucuroși la astfel de turnee! Vă mulțumim că le oferi copiilor noștri oportunitatea de a se dezvolta.
            Stoyan Poppetrov a absolvit Academia Națională de Sport din Sofia.
            Lucrează ca chiriaș timp de 10 ani.
            Acum este membru al consiliului de antrenori al Federației Bulgare de Tenis de Masă și protejează interesele tuturor cluburilor sportive din Bulgaria.
            Antrenor al loturilor naționale de copii sub 13 și 15 ani, iar anul acesta a primit o invitație la naționala feminină a Bulgariei.
            Lucrează pentru clubul sportiv COMFORT de 5 ani ca antrenor principal și membru al consiliului de conducere.
            Echipa feminină aflată sub conducerea sa a fost campioană în ultimii 2 ani; în calitate de antrenor, a câștigat toate titlurile de campionat în competițiile pe echipe și individuale pentru copii de la 11 la 21 de ani.​
            Blade: lemn off...ce lemn !
            Bh: cu tepi
            Fh: fara tepi

            Comentariu


            • Echipa din Neamt multumeste oficialilor din Rep Moldova ,organizatorilor turneului Cupa Avdarma pentru buna organizare a turneului,cazare super ,protocol super.Revenim cu placere si la alte editii!

              Comentariu


              • Salutare tuturor, saptamana asta am avut ceva treaba si n-am avut timp sa scriu un comentariu pentru acest turneu atat de frumos. Am fost extrerm de placut surprins de organizarea foarte buna si de conditiile oferite de organizatorii turneului. Vreau in primul rand sa multumesc gazdei mele Dl. Tudor, pentru mine un anfitrion desavarsit, multumesc enorm pentru ospitaletate. De asemenea-i multumesc lui Sasha pentru clipele frumoase petrecute impreuna. Totul a fost l-a superlativ in Avdarma, ... conditiile de joc inclusiv lumina foarte buna, pana la masa oferita de organizatori, sa mentionez si cazarea pentru cei care au ajuns cu o zi inainte.. Este foarte pacat 😮 ca aceste turnee din R. Moldova nu sunt fregventate de mai multi participanti de pe ambele maluri ale Prutului.gazdele ofera servicii de 5 stele iar noi trebuie sa-i sustinem mai mult. Felicitari moldoveni, a-ti ramas pentru totdeauna in inima mea! Ps Astept poate un turneu in Chisinau, sa pot incerca Trenuletul !😊

                Comentariu


                • Imi cer scuze pentru intarzierea cu care adresez aceasta scrisoare de multumire (am fost numai pe drumuri).

                  Vreau sa multumesc gazdei noastre d-lui SARANDI Ion – Presedintele Federatiei de Tenis de Masa al Republicii Moldova pentru invitatia de a organiza la Avdarma un concurs sub egida AmaTur Romania, sa multumesc pentru ospitalitatea si caldura cu care am fost primiti in satul Avdarma, Raion Comrat, UTA Gagauzia din Republica Moldova, d-nul Sarandi ocupandu-se personal ca totul se decurga foarte bine, o persoana foarte atenta la detalii care doreste ca orice concurs pe care-l desfasoara sa fie etalon pentru cele ce vor urma. Cazarea, trei mese pe zi, concursul gratuit, toate acestea au fost datorita d-vs si va mutumesc in numele tuturor participantilor.


                  Sala in care s-a desfasurat concursul are conditii de 5 stele, o suprafata de joc si mese de calitate superioara Donic Waldner Premium 30 ITTF, lumina foarte buna distribuita egal in toata sala, curata, aerisita, spatiu de joc generos, totul la superlativ.

                  Foarte important de mentionat este ca la aceasta Editie AmaTur au fost prezente oficialitati ale tenisului de masa intern si international, si as mentiona din nou pe d-nul Presedintele al Federatiei de Tenis de Masa al Republicii Moldova, domnul SARANDI Ion, am fost onorati si de prezenta d-nei Elena MOCROUSOV – Secretar General al Federatiei de Tenis de Masa al Republicii Moldova, a d-lui Oleg SARIC – Antrenor Emerit al Republicii Moldova, din Azerbaidjan prezenta d-lui Alexandru ZUDOV – Antrenor Emerit, Maestru de Sport al Uniunii Sovietice, peste 12 ani antrenorul principal al echipei nationale, Iulia Spiridonov reprezentanta Echipei Clubului "Comfort" din Bulgaria, echipa feminina aflata sub conducerea d-lui Stoyan Poppetrov fiind campioana in ultimii doi ani, castigand totodata si toate titlurile de campionat in competitiile pe echipe si individuale pentru copii, si, nu in ultimul rand, prezenta d-lui Victor Rauh – Director al Clubului Sportiv “Olimpicul” din Balti, organizatorul concursurilor AmaTur care se desfasoara pe teritoriul Republicii Moldova si caruia ii multumim pentru tot sprijinul, apreciem tot efortul dumneavoastra.

                  Va multumim.
                  Ultima editare de sorin_client; 02.oct.2023, 12:22.
                  Blade: lemn off...ce lemn !
                  Bh: cu tepi
                  Fh: fara tepi

                  Comentariu


                  • CD sprijina initiativa desfasurarii concursurilor Amatur in Republica Moldova, si pe aceasta cale multumeste autoritatilor locale pentru sprijinul acordat in organizarea acestui turneu.

                    Comentariu


                    • Din partea mea ca organizatorului și din partea Președintele FTM al RM, d-lui Ion Sarandi, mulțumesc tuturor participanților din România, Bulgaria și Republica Moldova, îmi place să cred că v-ați simțit bine și ca veți participa și la celelalte ediții care vor fi organizate de Academia Tenis de Masă BĂLȚI sau sub sprijinul președintele FTM al RM. La fel ne exprimăm mulțumirea și sinceră recunoștință d-lui Sorin Corneanu, reprezentantul CD AmaTur, pentru ajutorul acordat la petrecerea și organizarea turneului respectiv, care s-a isprăvit cu brio cu sarcina pusă în fața sa, turneul fiind petrecut la cel mai înalt nivel de profesionalism. Ne exprimăm speranța că și în continuare relațiile noastre se vor baza pe înțelegere reciprocă, iar experiența și autoritatea d-stră ne vor servi un punct de orientare și exemplu. Așteptăm cu nerăbdare o cooperare dorindu-vă d-stră și LIGII AmaTur succes și prosperitate.
                      Cu respect,
                      Victor RAUH.

                      Comentariu


                        • Cupa Avdarma Editia 1 - Elite / grupe - set 1 - Schmidt Miroslav - Iacubenco Artemii
                        • Cupa Avdarma Editia 1 - Elite / grupe - set 2 - Schmidt Miroslav - Iacubenco Artemii
                        • Cupa Avdarma Editia 1 - Elite / grupe - set 3 - Schmidt Miroslav - Iacubenco Artemii
                        • Cupa Avdarma Editia 1 - Elite / grupe - set 4 - Schmidt Miroslav - Iacubenco Artemii
                        • Cupa Avdarma Editia 1 - Elite / grupe - set 5 - Schmidt Miroslav - Iacubenco Artemii
                        Blade: lemn off...ce lemn !
                        Bh: cu tepi
                        Fh: fara tepi

                        Comentariu


                          • Cupa Avdarma Editia 1 - Elite / FINALA - set 1 - Schmidt Miroslav - Iacubenco Artemii
                          • Cupa Avdarma Editia 1 - Elite / FINALA - set 2 - Schmidt Miroslav - Iacubenco Artemii
                          • Cupa Avdarma Editia 1 - Elite / FINALA - set 3 - Schmidt Miroslav - Iacubenco Artemii
                          Blade: lemn off...ce lemn !
                          Bh: cu tepi
                          Fh: fara tepi

                          Comentariu

                          Who has read this thread:
                          Procesare...
                          X