Scuze asa e am tastat gresit , era 1.8 mm. Sunt tentat sa iau un Donic Blue Fire M3 max dar ceea ce ma retine e faptul ca eu vreau aceasta fat pt FH ca sa dau topspin si sa ma apar avand posibilitatea sa si atac mai rar. Toti imi spuneti ca e o fata excelenta pt BH si asa este m-am convins si eu dar M2 1.8 mm care l-am testat nu era cine stie ce pe FH dar excelent pe BH. Problema mea ramane !
Joc de aproape 2 luni cu M2 max (~2.2mm) pe forhand si cu M3 2.0mm pe rever, iar lemnul este unul ofensiv XIOM Zetro Quad.
Din combinatia de fete si de lemn pe care o aveti, trag concluzia ca aveti un joc 90% defensiv, deci un M3 max pe forhand, s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere, pentru ca este o fata cam grea in varianta Max. Greutatea conteaza foarte mult pentru ca oboseste mana si bratul (mai ales daca in general punctele sunt lungi: 4-8 schimburi). La urmatorul set o sa-mi iau 2.0mm pe forhand si 1.8mm pe rever

.
Un M3 poate rezolva problema la preluari si taiat, insa pentru tras nu stiu daca o sa va aranjeze imediat pentru ca va trebuie o tehnica buna de executie, insa daca trasul e ocazional sa spunem ca va ajuta.
In privinta sariturii M3 e mult mai putin ofensiva si are mai mult control decat M2, la aceeasi grosime, pentru ca buretele e mai moale si amortizeaza mai mult.
M3 max va poate ajuta doar daca lemnul este usor (70-80gr, al meu are 87gr parca) si nu va deranjeaza greutatea in plus.
Pentru stil defensiv cred ca o fața chinezeasca mai tare v-ar avantaja mai mult, plus ca deranjeaza adversarul din cauza efectului, iar la tras e mai rapida decat o fata moale si mai imprevizbila (depinde acum ce va place si cu va simtiti mai bine....).