Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ - Botoșani, 27-28.04.24

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Postat în original de sorin_client Vezi post
    Buna ziua.
    Au fost uitate in sala cateva articole, proprietarii lor ma pot suna sa gasim o solutie pentru a intra in posesia lor.
    0744 544 024 este numarul meu.


    Bidonul de shake e al meu, multumesc!

    Comentariu


    • Salut,

      propun ca pe viitor, doar jucatorii cu drept de joc sa aiba acces pe suprafata de joc, deoarece dupa cum am observat cu totii, se aduna "spectatorii" pe suprafata de joc, si se manifesta intr-un mod foarte agresiv/nesportiv, in asa maniera incat sa perturbe/enerveze un anume jucator.
      Acel tanar cu mana dreapta in ghips si cu ochelari ...E foarte bine ca traieste momentul, ca sustine cu tarie pe cineva, dar nu poti sa ai ca tinta enervarea unui jucator sau sa intri in discutii cu jucatorii, cu tot felul de vorbe care nu isi au locul ....
      Va rog nu mai permiteti nimanui sa intre pe suprafata de joc daca nu isi are locul acolo, macar pana la terminarea turneului. Dupa pot veni la poze/discutii...

      Am participat in fiecare editie a Butterfly, dar "spiritul" care a dat nastere acestui eveniment nu a raspuns "Prezent"...
      Acest eveniment a avut scop: incununarea muncii amaturistilor dupa un an de alergari de-a lungul si latul tarii, pentru a reprezenta un judet, si dupa cum au spus unii, asta nu arata ca la Butterfly va participa "cel mai bun", si cel care si-a "meritat" locul de a fi primul in clasament, doar ca unii au retrogradat de la categoriile superioare pentru a "lupta" ... (lupta nedreapta).

      Pana si aici am auzit de "blat" .. de genul .. vedeti ca voi nu va calificati oricum, dar daca ne lasati sa va batem atunci ne vom califica noi ... îi felicit pe cei care au ales varianta B... "relaxare".

      Organizatorul a facut o treaba excelenta si nu are de-a face cu lipsa de fair-play, de lupta nedreapta care a fost reprezentata de anumite judete, dar atat timp cat jongleriile cu media au fost si vor ramane mereu, ce "sistem" va impiedica acest lucru?

      Smecherii/fofarlica - un exemplu recent...
      Sa filmat recent meciul Gabriel Ciobanu vs Konti Florin, dl Ciobanu a avut 2-0 si a abandonat, iar Konti sa calificat mai departe cu 3-2... sa intamplat ceva? Nu. Imi pare rau de Gorbe David care a fost invins de dl. Ciobanu inainte de meciul cu Konti .... si de asemenea imi pare rau si de meciurile viitoare pentru toti care vor juca cu un elitist ca dl. Ciobanu la categoria Open.



      Nu am nimic cu nimeni, dar asta este realitatea pe care o traim cu totii.
      Dar "noi (amatur/CD)" nu am observat nimic, nu luam atitudine, sau pur si simplu se intampla peste tot de parca ar fi normal si nu ar trebui facut ceva special.

      Lasand acestea in spate, doresc sa imi exprim multumirile tuturor care au pus "umarul" la treaba in tot acest eveniment!
      Felicitari BUTTERFLY, Felicitari organizatorilor !!! Si ca intotdeauna ... MULTUMIM FLORIN APIAN!!!
      MULTUMIM !!!

      Tibirna esti Forta !!!​

      Comentariu


      • Savuros video-ul de mai sus !

        Comentariu



        • Mulțumim frumos pt tot 🙏❤️
          Butterfly Innerforce ZLF
          BH : Dignics 64
          FH : Dignics 64

          Comentariu


          • Felicitari Clujului pentru solidaritate si pasiune! Si fotografului pentru poza reusita 😁

            Comentariu


            • Felicitarile comunitatii din Cluj insa in mod exceptional lui Borla Nicolae, care in meciul pe care la jucat impotriva mea, la scorul de 10-9 pentru el, la o minge returnata aproape insesizabil de catre mine in muchia mesei, fapt nesesizat nici de mine nici de arbitru, a semnalat acest lucru, oferindu-mi punctul chiar daca a fost in defavoarea lui.
              Caracter si Fair-Play cum rar intalnesti, diametral opus cu atitudinea echipierilor Botosani 1 si al spectatorilor locali care, se manifestau zgomotos si ostentativ la punctele casigate cu ajutorul fileului sau al muchiilor mesei, situatie in care cei cu bun simt ridica mana in semn de scuze. Probabil asa este inteleasa mult laudata ospitalitate romaneasca in Botosani.
              Altfel un turneu foarte bine organizat intr-un oras frumos, care poate mult mai mult.
              PS, Borla Nicolae, daca vrei inregistrarea meciului, scrie-mi.
              Lemn Andro ligna CI Off
              FH/BH Andro Rasanter R47, burete max

              Comentariu


              • Bună ziua, stimați tenismeni!
                Felicitări echipei din Botoșani! Felicitări celor care au fost implicați în buna desfășurare a turneului! Felicitări tuturor participanților! Să trecem dincolo de tot ceea ce au însemnat stările de animozitate, irascibilitate, sunt firești, la o competiție care implică o întreagă națiune. Dar, fair-play-ul a fost o atitudine vizibilă pe parcursul desfășurării competiției, strângerea mâinilor, zâmbetul nedisimulat la o lovitură excepțională a adversarului, îmbrățișări la final de meci, acestea și multe alte manifestări neprecizate aici, indică clar starea de armonie, de înțelegere între competitori.
                În final, rămâne un turneu remarcabil, cu mici orgolii, dar în final, au triumfat demnitatea și respectul.
                Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viața mai frumoasă​ și masa mai îmbelșugată!

                Comentariu


                • Postat în original de Asteleanu Lucian Mihai Vezi post

                  Mulțumim frumos pt tot 🙏❤️
                  Sunteți oameni de calitate!
                  Bravo vouă!
                  Blade: Nittaku Acoustic;
                  FH: Butterfly Tenergy 05;
                  BH: Victas Stiff.

                  Comentariu


                  • Echipa Covasnei s-a simțit extraordinar la acest turneu.
                    Mulțumim, Răsvan! Mulțumim, Sorin + echipa!

                    Pentru mine a fost cel mai frumos și intens turneu (fizic, emoțional, mental) din Amatur.

                    Comentariu


                    • Buna ziua.

                      Nu stiu cu ce sa incep, toate-s de “prima pagina”, un weekend extraordinar sub egida BUTTERFLY, un eveniment sportiv ce reconfirma ca este cel mai apreciat si ravnit concurs din Romania.

                      Vreau sa multumesc d-lui Rasvan Crisan & CO pentru prezenta la Botosani si efortul extraordinar de a aduce un asemenea eveniment la cele mai inalte standarde, un concurs organizat cu o logistica absolut noua si de cea mai buna calitate, un efort supraomenesc pentru ca aceasta competitie sa fie No.1. Toate pregatirile, tehnicul in persoana d-lui Claudiu Vela si Florin Apian, absolut totul pregatit minutios, sunteti extraordinari.

                      De asemenea, vreau sa multumesc sponsorilor: BUTTERFLY, PROSOFT MANAGEMENT, LOT TT, EMI TT, AJTM Botosani, VESTRA, TUSNAD, VITAMIN AQUA, MAXIM SPECIAL CONSTRUCT, PILOT, OTI, PORTAS, ABC CON INTERNATIONAL, VATRA DOMNEASCA si nu in ultimul rand ANVI PROFESSIONAL SECURITY, entitati care sprijina tenisul de masa, reprezentantii acestora raspunzand pozitiv ori de cate ori au fost solicitati.

                      Nu in ultimul rand, cei mai inimosi, echipa care mi-a fost aproape si a raspuns solicitarilor la orice ora, oameni care s-au daruit neconditionat in organizare si pentru care ma aplec si le multumesc din suflet…: Gabriel Corneanu, Romeo Colesniuc, Victor Rauh, Adrian Mironescu, Daniel Gavriliuc, Augustin Mita, Cristi Lupu, Costica Vieru, Marcel Aparaschivei, Ionut Vaculisteanu, Laurentiu Cervicescu, Iulian Aparaschive, Ion Zamfirache, Marius Pralea, Petrica Salavastru, Catalin Duceac,…, daca am uitat pe cineva sa ma ierte, cu totii ati fost la inaltime, din inima va multumesc.

                      Felicit pe toti participantii, unele echipe cu mai mult noroc altele mai putin, meciuri echilibrate, diferenta de calitate a jucatorilor aproape ca n-a existat. Chiar daca unele meciuri s-au terminat cu 3-0, scorurile au fost in general foarte stranse, aproape toti jucatorii de la toate categoriile fiind la acelasi nivel.

                      De departe cele mai frumoase echipe au fost cele ale Clujului, d-nul Asteleanu fiind „dirijorul - argintul viu” al grupului, niste oameni foarte faini, un exemplu de unitate si daruire pentru noi toti. Sa faci o asemenea deplasare cu un asa grup numeros… pfff, greu de imaginat pentru multi. Bravo voua, sunteti fenomenali si va multumim.

                      Ne-am bucurat ca am ajuns in finala cu echipa Iasiului si am „scapat” de Teleorman (ne-a trecut glontul pe la ureche), n-am crezut ca vom reusi si de data aceasta cu atat mai mult cu cat pustiul minune Andrei Tibirna ne-a dat o lectie pe viu. Felicitari! Felicitari intregii echipe, sunteti extraordinari.

                      Practic toate echipele s-au prezentat foarte foarte bine, fac pariu ca daca in momentul asta s-ar repeta turneul rezultatele ar fi cu totul altele, sunt cuvinte de lauda pentru fiecare in parte, cu totii ati fost extraordinari si ramanem cu frumoasa amintire ca am avut onoarea sa va avem ca oaspeti, cum spuneam, sportul uneste oameni si leaga prietenii.

                      Pe final vreau sa felicit si echipa Boto5ani 1 pentru cea mai inalta treapta a podiumului, stiu cat de mult ati muncit, felicit pe jucatorul/antrenor in persoana d-lui Cornel Balauca pentru aceasta performanta, multa energie angrenata in aceasta perioada, antrenorul echipei prelungindu-si foarte mult programul in ultimele luni pentru a ne putea avea pe toti la sala ca sa fim cat mai competitivi pentru acest eveniment.
                      Alexandru Aga, Cornel Balauca, Andrei Puiu si Alesia Titiliiuc sunt sportivii momentului judetului Botosani, ne mandrim cu voi, capul sus, sunteti „campionii”.

                      Va multumesc din toata inima tuturor participantilor si insotitorilor, va asteptam cu drag si la anul, poate va veti lua o zi-doua in plus sa puteti vizita si orasul sau locurile din imprejurimi, vom incerca sa ridicam si mai sus stafeta, sa fie si mai bine.

                      Sarbatori cu liniste si fericite va doresc, sanatate si sa ne revedem cu bine.


                      Respect.
                      Ultima editare de sorin_client; 04.mai.2024, 10:44.
                      Blade: lemn off...ce lemn !
                      Bh: cu tepi
                      Fh: fara tepi

                      Comentariu


                      • Buna ziua.

                        Cu o mare bucurie in suflet pot spune ca a fost un turneu fantastic. As vrea sa incep prin a le multumi tuturor celor care au fost implicati in organizare, atat cei care au fost deja mentionati cat si celor ale caror nume nu au ajuns poate pe forum, a fost o munca incredibila depusa pentru a putea juca in conditii excelente. A fost o experienta pe care o voi purta cu mine pentru tot restul vietii si asta nu s-ar fi intamplat fara voi, toti participantii, voi sunteti cei care faceti ca acest turneu sa fie mereu unul memorabil. Am apreciat foarte tare faptul ca indiferent de ce s-a intamplat la masa de joc, la final, oamenii nu au uitat sa fie oameni, s-au felicitat si si-au urat succes in continuare. As vrea sa le multumesc inca odata colegilor mei de echipa, fara de care nu puteam ajunge atat de departe in acest concurs, sunteti cei mai tari. As vrea sa le multumesc tuturor celor care au ramas sa ne sustina, atat fizic cat si celor de acasa, am luptat cu toate fortele impotriva echipei Botosani, o echipa plina de "Balauri" - cum imi place mie sa numesc jucatorii de top, dar de data asta nu am reusit sa-i "rapunem". Cu toate astea nu regret nimic, ma voi intoarce in sala de antrenament si ma voi pregati pentru la anul, acolo unde astept sa va revad pe toti cu bine.

                        In final as vrea sa-i multumesc in mod special lui Vlad Albu, care desi nu a fost parte din echipa noastra, a stat pe margine la fiecare meci si ne-a dat sfaturi tuturor.

                        Astept cu nerabdare sa ne revedem la anul la Boto6ani, poate o sa ne vedem si la Ia7i
                        Blade - Butterfly Fan Zhendong ALC
                        FH - Yasaka Rakza Z Extra Hard
                        BH - Butterfly Dignis 05

                        Comentariu


                        • Țin sa mulțumesc domnului Claudiu Vela pentru propunerea de a arbitra finala alături de Alex, și domnilor Rasvan Și Corneanu pentru susținere. Felicit pe aceasta cale cele doua echipe pentru fair playul din finala.
                          lemn: butterfly harimoto innerforce zlc

                          Comentariu


                          • Felicitari lui Andrei ...daca la anii tai ai scris lucruri atat de frumoase Bvv tie

                            Comentariu


                            • Consider ca este cel mai frumos turneu la care am participat. Organizare impecabila, gazdele si organizatorii acestui eveniment au ridicat ștacheta la un nivel greu de atins. Felicitari!
                              Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed​ //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon​​
                              FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
                              BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05

                              Comentariu


                              • Până la urmă este vorba despre o pasiune care o avem cu toții 👏
                                Faptul că am reușit să ne întâlnim la Botosani pt noi este o onoare ❤️
                                Vă îmbrățișăm pe toți !

                                Butterfly Innerforce ZLF
                                BH : Dignics 64
                                FH : Dignics 64

                                Comentariu


                                • Salutare tuturor!
                                  Indraznesc sa spun si eu cateva cuvinte ... 'Cam asta a fost' , au fost cuvintele unui mare OM din gruparea clujeana...nea' Emilutz, sa ne traiesti si sa ne fii alaturi la cat mai multe editii!
                                  Felicitari tuturor echipelor/gruparilor/judetelor si mult succes in continuare! Dar... Pregatiti-va cu maxima seriozitate pentu editia urmatoare pt ca ... 'noi avem acum un nume, Universitatea s-a nascut!' 😍
                                  Transmit pe aceasta cale, mii de multumiri sufletelor apropiate care fac parte din familia LOT TT si au trait prezent sau de acasa, multiple momente tensionate de care nimeni nu pomeneste nimic dar toti au 'platit' cu varf si indesat biletul pt Botosani. Am lasat acasa cu mare regret, jucatori de mare Valoare, tocmai pt a respecta jocul!
                                  Nu vreau sa discut de jonglerii sau de alte situatii! Toate sunt niste povesti pana la urma fiind in limitele impuse de regulament. Dar am vazut meciuri demne de Superliga si asta ma intriga! Felicitari voua tuturor, care munciti, luptati si jucati cu atata pasiune! Ajunge Amaturul sa ofere spectacol peste FRTM?! Sunt in 'fenomen' de peste 35 de ani, sunt multe NUME mult mai mari decat mine care ar trebui sa indrazneasca sa vorbeasca si sa le transmita ca si AICI se joaca TENIS DE MASA DE CALITATE!!!
                                  Sa ne vedem sanatosi la editia urmatoare!
                                  Rasvan, stiu ca e greu sa faci fața tuturor dar ni te sustinem... sper sa ai liniste si putere ca sa organizezi cat mai multe editii... iar noi clujeniii promitem ca te vom sustine mereu, de pe podium!!! 😀😀😀

                                  Comentariu


                                  • Iar L(ucian)O(vidiu)T(udor) TT, ca vreti sau nu, inseamna prea mult deja in tenisul de masa, inclusiv in Amatur!
                                    Sper sa treaca in Divizia urmatoare cat de curand si sa nu va mai 'incurce'!

                                    Comentariu



                                    • Blade: lemn off...ce lemn !
                                      Bh: cu tepi
                                      Fh: fara tepi

                                      Comentariu



                                      • Blade: lemn off...ce lemn !
                                        Bh: cu tepi
                                        Fh: fara tepi

                                        Comentariu



                                        • Blade: lemn off...ce lemn !
                                          Bh: cu tepi
                                          Fh: fara tepi

                                          Comentariu



                                          • Blade: lemn off...ce lemn !
                                            Bh: cu tepi
                                            Fh: fara tepi

                                            Comentariu



                                            • Blade: lemn off...ce lemn !
                                              Bh: cu tepi
                                              Fh: fara tepi

                                              Comentariu



                                              • Blade: lemn off...ce lemn !
                                                Bh: cu tepi
                                                Fh: fara tepi

                                                Comentariu



                                                • Blade: lemn off...ce lemn !
                                                  Bh: cu tepi
                                                  Fh: fara tepi

                                                  Comentariu


                                                  • Bună ziua tuturor , echipa Sibiului vă mulțumește pentru organizarea impecabilă a acestui turneu ,o sală superbă (fără condens) lumină excelentă, atmosfera incredibilă, felicitări gazdelor noastre , ok ,destul cu dulcegăriile , am un of foarte mare ce as dori sa-l spun celor din conducerea amatur în special celor care au conceput regulamentul pentru acest concurs Butterflay, cu siguranță acest regulament a fost conceput foarte bine, dar mai trebuie îmbunătățit s-au corectat ,pentru a nu mai lasă loc de interpretări.Am să scot în evidență următoarea speță:-un jucător valoric de elite cu MP PESTE 37 (VALOARE CARE A DOBANDIT-O CU MULTĂ MUNCĂ ,ACEASTĂ VALOARE PE CARE A DOBANDIT-O NU SE DIMINUEAZĂ ÎNTR-UN AN , VREAU SĂ SPUN CĂ ODATĂ AJUNS LA O CATEGORIE SUPERIOARĂ VALORIC EȘTI PE BUNĂ DREPTATE ACOLO) MEDIE CE ARATA CA JUCATORUL A AVUT VICTORII BUNE LA ELITE ,VICTORIILE OBTINUTE ITI CONFIRMA CĂ EȘTI PE DRUMUL CEL BUN SI POTI SA OBȚII REZULTATE LA ACEASTA CATEGORIE.).Ce vreau sa scot în evidență regulamentul spune că se califică pentru acest turneu locul întâi la fiecare categorie, bineînțeles pt formarea echipelor secundare se califică cei situați pe locurile următoare în funcție de clasament, regulamentul se oprește la cifre ,fără sa țină cont de adevărata valoare a jucătorului astfel se lasă loc de interpretări de "pregatiri"care se întind pe durata anului ,până la începerea turneului Butterflay, după cum am sesizat pe forum aici și alți jucători au obervat aceasta anomalie a regulamentului, cum putem scăpa de această anomalie?-un jucător odată ce a atins MP-UL CATEGORIEI SUPERIOARE EXEMPLU MP 37 (bineînțeles categoria elite începe de la 33MP) ESTE CONSIDERAT PE VIAȚĂ JUCATOR VALORIC LA ACEASTA CATEGORIE,chiar dacă el retrogradează (cu bună știință pentru ca are un scop -participarea la acest superb turneu Butterflay),amatur-ul are o statistica a fiecărui jucător și se poate vedea pe grafic când un jucător atinge o grupa superioară, de asemenea statistica grafică ne arată și când un jucător este pur sânge de elite/open /avansați/hobby ,ca urmare avem soluția eradicarea "pregatirilor" anuale , astfel cel cu MP-ul de 37 odată atins (nu are decât sa muncească în direcția in sus să devină jucător-ul numărul unu la categoria care a confirmat,aceeași problemă și pentru cel care a atins MP-ul29 open și într-un an a "muncit din greu" pana a retrogradat la avansați MP-ul peste 19),nu are ce căuta la un astfel de turneu decât dacă este pur sânge la acea categorie,(ce numesc eu sintagma pur sânge? jucatorul care intra de la o categorie inferioara sa zicem avansați, munceste si trece la open si in decurs de un an creste in valoare atinge un Mp de exemplu 29 si se claseaza in județul lui pe primul loc),astfel nu se mai poate "pregăti "pentru Butterflay așa. Cred ca veți lua în considerare această speță și la anul să ne PREGATIM cu adevărat cu multă muncă ambiție și dăruire în acest minunat sport,.Mulțumim încă odată echipei fantastice din Botoșani pentru eforturile depuse🤗cu drag echipa Sibiului🫶🤗

                                                    Comentariu

                                                    Procesare...
                                                    X