Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

CCTTA 2013 Butterfly Open - Toronto 29-30 Iunie

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • CCTTA 2013 Butterfly Open - Toronto 29-30 Iunie

    Week-end-ul trecut a avut loc in Toronto un concurs international organizat de CANADIAN CHINESE TABLE TENNIS ASSOCIATION la care a participat si cel mai mare rever nascut vreodata pe plaiurile carpatine : Calin Creanga.
    Din nefericire pentru mine am aflat foarte tarziu de acest eveniment si nu am putut fi prezent in sala, desi este relativ aproape de casa mea.
    Tenisul de masa este destul de popular aici intre membrii comunitatii chineze iar sala unde s-a tinut competitia are 40 de mese, fiind practic un spatiu inchiriat pentru acest business, ca pentru orice alta firma, si functionand, cu exceptia sarbatorilor legale, aproape permanent. Contra unui tarif zilnic sau a unui abonament oricine poate juca/antrena aici sau participa la turnee pe categorii de varsta ori valoare.
    Detalii despre acest club gasiti aici http://www.cctta.net/
    Creanga a pierdut in 5 seturi in finala la Eugene Wang, campionul Canadei, un orezar durduliu cu un stil absolut deloc spectaculos dar tenace, care avea un singur scop, sa puna cu o minge mai mult pe masa decat adversarul.
    Vazand inregistrarile finalei am ramas surprins cum a putut castiga fara sa aiba nimic deosebit, nici servici, nici rever, nici mobilitate prea mare, ci doar seriozitatea culturii din care face parte dublata de eficacitate.

    Partea 1

    Partea a 2-a aici puteti gasi si alte meciuri de la acest concurs
Who has read this thread:
Procesare...
X