Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ce s-a intamplat cu Geoiarba(Nicula Dumitru)?
Hai baietii!!
Hai Agnita!!
A jucat, chiar a jucat bine! Problema a fost ca au participat prea multi jucatiri peste nivel,... asa ca s-a cerut acasa, ....nu e singurul, pe mine m-a scos Ceausescu (s-a intors tenisul cu fundul in sus!)
Felicitari Cosmine!!!!Inca un podium meritat!O revansa cu Andrei(de la Ocna),si o prezenta constanta "acolo sus" in top.
Felicitari agnitenilor pentru rezultatele bune obtinute!Felicitari invingatorilor,invinsilor,tuturor prietenilor amaturisti prezenti la Sibiu!!!!
Vreau sa felicit si eu organizatorii turneului, castigatorii, invinsii si toti participantii. A fost un turneu excelent! Nota 10!!!
Nu am fost pregatit sa filmez dar am reusit sa filmez un set din finala de la amatori si anume setul 3 care a fost cel mai spectaculos si care a schimbat castigatorul turneului la amatori: Muntean Alin il conducea pe Catinean Vasile cu 2-0 la seturi si a avut minge de meci si turneu la avantaje, dar apierdut setul si apoi finala. Dar mai bine va las sa vedeti acest set!
Fortza Sibiu! Mi-a lasat o impresie foarte buna turneul din acest week-end, felicitari celor implicati în organizare! ?i pentru ca undeva într-un alt topic se vorbea recent de dadutul cu calificative dupa turnee, de la mine aveti un 9,90 cu un plus pentru economisirea timpului (nota 10* din perioada recenta fiind înca rezervat domnului Gelu pentru regalul de la Brașov).
Sa ne vedem cu bine!
Pali
PS: Domnu' Bodeanu, merci pt. atentionarea cu Oktober/Cibin-festul De mult doream un turneu unde sa nu fiu prea odihnit la începutul inferioarelor, care acum mi s-a parut ca s-au tinut în zorii zilei, sau în prelungirile acestora
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu