Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Turneu foarte reusit, meciuri frumoase si tari, si foarte important, fara incidente de nici un fel, felicitari organizatorilor si tuturor participantilor si bine-nteles castigatorilor de la ambele categorii, in mod deosebit felicitari pentru fetita Kitti de numai 12 ani clasat pe locul 2. - - - Actualizat - - -
castigatorii de la amatori! - - - Actualizat - - -
castigatorii de la amatori!
Felicitari castigatorilor si multumiri participantilor!
Chiar a fost un turneu reusit si ma bucur ca nu Am fost coorganizator ca daca ajungeam la 3 am duminica acasa era de rau.
Imi cer scuze pentru postul anterior si vreau sa-i multumesc in mod special Dl. Clau ca mi-ai salvat casnicia, sper sa ma pot revansa cat de curand!
Turneu reusit cu meciuri frumoase, gazde ospitaliere, conditii bune de joc, totul a fost incantator.Felicitari Tibi!
PS:Multumesc Roman Bogdan pentru coordonarea turneului de amatori!
Felicitari flowmaster si Bogdan Roman!
Abia asteptam o reeditare si niste conditii mai bune de joc: poate mai schimbam din culoarea peretilor , ceva mese mai bune nu de alea chituite si rasvopsite.
Si asteptam cu incredere concurenti mai multi si mai indarjiti sa castige marele premiu la Oradea ca sponzorii sunt dispusi sa premieze performanta ... .
Comentariu