Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
in urma discutiei cu participantii sau facut 2 grupe de 8 din care sau calificat primi 6
grupele superioare au fost facute din 6 jucatori din care sau calificat 4
si tablou elim de 8 !! toata lumea a avut meciuri cat mai multe posibil in functie de clasare turneul sa terminat in jur de ora 15 ,45!! multumesc tuturor !
93 de meciuri Daca faceati o grupa de 16 erau 120 - poate data viitoare
sambata23 noiembrie va astept cu drag sa ne incrucisam paletele ,ierburile si antispinurile la dej pt un concurs b dedicat amatorilor si daca vor fi doritori si la open atunci vom face o grupa si de open nr de amatori maxim este de 60! 6 jucatori in grupa nr de mese 10
nr de openistti maxim admisi este de 18 -21 pe 3 mese ora de incepere este 10 ultima confirmare de inscriere ora 9-45
taxa de participare 20 ron
se asigura apa minerala si cafea, ceai
pt masa o sa avem la dispozitie meniul zilei la 13 ron din partea firmei toast an grill!! si alte sortimente de mancare
pt loc 1 ,2,3,4, se asigura cupe la amatori si diplome 5-8
pt open se asigura medali si diplome
va astept cu drag
adresa este str marasesti ,grup scolar somes dej !
aceeasi ca la ultimele concursuri de la dej. org pop danut ! tel 0748352369 !
multumesc pt lectura si va astept la dej !
se vor face grupe inferioare de 6 si grupe superioare de 4 conform clasamentului la zi !!
Din pozele afisate ale castigatorilor,locurile 3 si 4 NU au cupe asa cum este stipulat in anuntul concursului.No offense.
Din pozele afisate ale castigatorilor,locurile 3 si 4 NU au cupe asa cum este stipulat in anuntul concursului.No offense.
in poza asta se vad toate cele 4 cupe. - - - Actualizat - - -
si va asigur ca poza e de ieri, nu e mai veche. pt ca e prima data cand Cont Cosmin tine in mana o diploma ))))))
Cred ca Doctorul s-a referit la o chestie din care se poate bea sampanie. Si eu vad doar doua, dar as da la schimb una din cupele mele pentru un trofeu cu stelute ca al lui Danut.
Deoarece am facut comanda pt cupe abia miercuri la acel model de cupe cara au fost pt loc 1 si 2 nu mai aveau in stoc cele pt3-4 am preferat sa iau 2 trofee oricum eu am premiat primii 4 clasati cu cupe si trofee nu ca in alte parti la concursuri a+ unde locul 4 nu ia nimic! ,si au fost diplome pina la locul 8 ! Oricum dle DR se vede ca urmariti sa bagati zanzanie intre forumisti !! No ofense!!
cred ca doctorul s-a referit la o chestie din care se poate bea sampanie. Si eu vad doar doua, dar as da la schimb una din cupele mele pentru un trofeu cu stelute ca al lui danut.
Dupa cum il stiu eu, Danut isi da si sufletul pentru a-i multumi pe toti participantii. Asa ca, nu merita sa-l criticati doar pentru faptul ca e pretentios si orgolios.
Acelasi lucru este valabil si pentru Gelu Vladoiu.
Sunt doi oameni extraordinari. Pacat ca nu se cunosc mai bine.
Comentariu