Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pe lemn DONIC WALDNER Allplay ce imi recomandati sa pun ?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Pe lemn DONIC WALDNER Allplay ce imi recomandati sa pun ?

    Salutare ! Doresc sa ma ajutati cu informatii si recomandari. Am inceput sa joc tenis de masă acum 4 ani,joc de 2 ori /saptamana aprox 1:30 h/sedinta, deci cam 3 h /saptamana,JOC MIXT, stiu ca e cam putin, dar atat imi permite timpul, si am si varsta de 32 si nu stiu cat de mult mai pot avansa ca nivel de joc, DECI DORESC O PALETA CARE SA MA AJUTE MAI MULT, 2 ani am jucat cu o paleta cumparata din comert, si apoi am gasit pe acest site pe cineva(dar nu mai stiu numele, si din pacate nu mai am nr de tel) care mi-a facut urmatoarea paleta : lemn DONIC WALDNER Allplay , pe rever joc cu DONIC LIGA iar cealalta fata e DONIC SLICE . La inceput mi s-a parut cam usoara paleta dar m-am obisnuit repede cu ea, si chiar mi-a placut cum prindea effect, dar dupa 2 ani nu mai prinde effect ca la inceput, si doresc o fata ma buna macar pe spin. CE IMI RECOMANDATI ? Am un buget de 300 lei. Pot sa pastrez lemnul si liga de pe rever si sa schimb doar pe cea SLICE care e cea mai uzata ? MERG SI ALTE FETE PE ACEST LEMN ? Cred ca mi s-ar potrivi o fata care prinde effect foarte bine dar sa aiba si ceva viteza. Astept pareri si eventual date de contact sa pot lua legatura cu persoanele care ma pot ajuta sa imi lipeasca fetele . Locuiesc in sectorul 6. Multumesc anticipat !

  • #2
    Eu zic sa dai jos si Liga, aceasta fiind o fata mai slabuta. Pune un Donic Acuda S2 de 2 mm pe FH si un S3 pe BH si pentru mult timp vei avea o paleta foarte, foarte buna. Vei gasi la www.tenismasa.ro tot ce iti doresti, atat fețele de mai sus cat si ajutor la lipit in persoana domnului Gelu Popescu(userul Tibi pe Forum). Succes!!!
    Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
    Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

    Comentariu


    • #3
      Poti pune ori acuda S2&S3 cum a spus antevorbitorul meu sau poti pune si donic bluefire m2 pe FH si m3 pe BH .. Daca nu te deranjeaza ca paleta va fi destul de grea alege ambele fete max .
      Succes !
      Blade : Stiga Allround wood NCT
      FH : Tenergy 05
      BH : Tenergy 05fx

      Comentariu


      • #4
        In cazul fetelor max nu greutatea va fi problema(gama Acuda are mai fete usoare in compatratie cu Bluefire) ci controlul mai scazut. Nu uita ca Petre 1981 a jucat cu Liga si Slice, care se caracterizeaza prin control foarte mare, saltul ar putea fi prea mare!
        Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
        Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

        Comentariu


        • #5
          Vă multumesc pt informații, am vorbit azi cu dl Gelu

          Comentariu

          Who has read this thread:
          Procesare...
          X