Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vatra Dornei, 19 iulie 2025

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (1 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Postat în original de Solovastru Gabriel Vezi post
    Buna ziua, ma numesc Solovastru Gabriel si am fost in grupa inferioara 1 la avansati. Initial eram 5 in grupa, iar dimineata s-a mai inscris cineva cu mp 23.95, practic favoritul 1 al turneului. Organizatorul l-a trecut cu pixul in grupa la noi, din moment ce trebuia sa refaca grupele. Practic cei mai buni 2 jucatori de la avansati au fost in grupa mea, neoferind o sansa egala tututor. Toti din grupa am vorbit de dimineata cu organizatorul, inca de cand am sesizat problema (ora aprox. 9:45) si nu a vrut sa schimbe grupele, avand un comportament destul de urat

Au mai fost cazuri si in alte parti ,chiar si in Capitala, chiar la sfarsit de an dar s-a trecut cu vederea, tot cu un favorit de grupa care a fost trecut pe locul 5, dar vad ca acum la Vatra Dornei e chiar favorit in grupa 3 la Open.Dar sa nu se treaca si de data asta asa usor trebuie sa luati atitudine.😂😂😂

Eu zic sa sesizati Echipa Amatur, sa sanctioneze Organizatorul Tehnic pt dezastrul creeat si sa cereti super vizarea lui de acum incolo de catre Coordonatorul Zonal sa nu mai patiti si la alt turneu un astfel de dezastru.😁😁😁

Mesajul este destinat DOAR acelor care stiu sa-l citeasca, si e un PAMFLET.😎

Comentariu

• Felicitări Galeș Ioan!
      lemn-DHS H301
      FH-729 Batle II / BH-V15 Extra

Comentariu

• Yaki Yaki likes this.
        Blade . PHOTINO
        Fh. Tibhar ev. Mx-p
        Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT

Comentariu

• Postat în original de Solovastru Gabriel Vezi post
          Buna ziua, ma numesc Solovastru Gabriel si am fost in grupa inferioara 1 la avansati. Initial eram 5 in grupa, iar dimineata s-a mai inscris cineva cu mp 23.95, practic favoritul 1 al turneului. Organizatorul l-a trecut cu pixul in grupa la noi, din moment ce trebuia sa refaca grupele. Practic cei mai buni 2 jucatori de la avansati au fost in grupa mea, neoferind o sansa egala tututor. Toti din grupa am vorbit de dimineata cu organizatorul, inca de cand am sesizat problema (ora aprox. 9:45) si nu a vrut sa schimbe grupele, avand un comportament destul de urat
          Salutare,
          Fara a incerca sa scuz sau sa acuz pe cineva, situatia expusa de utilizatorul Solovastru Gabriel nu reflecta, din pacate, doar o carenta organizatorica ci si un comportament lipsit de fair play si chiar de respect fata de participantii la acest turneu.
          Spun asta pentru ca am fost prezent intr-o sala de sport care a dezamagit nu doar din punct de vedere al organizarii competitionale ci si ca imagine, una de-a dreptul dezolanta: mizerie in bai, vestiare si sala de joc, banci deteriorate si insuficiente, grinzi metalice mancate de rugina, apa pe o suprafata de joc roasa de vreme/vremuri si, nu in ultimul rand, un comportament usor cam prea autoritar si uneori lipsit de respect, al organizatorului turneului, care probabil, inca nu a trecut de etapa "miniamatur".
          Desigur, este de apreciat dorinta si implicarea in organizare a unor turnee "A", insa e greu de crezut ca doar distanta e motivul unei "prezente subtiri" la turneele din Vatra Dornei. Noroc cu locatia...
          Revenind la situatia expusa de utilizatorul SG, se constata, in primul rand, lipsa de la turneu a organizatorului tehnic. Desigur, poate in circumstantele generate de tehnologia vremii, acest lucru nu este neaparat obligatoriu, insa, in acest caz cum pot fi clarificate/rezolvate decent si in spiritul regulamentului situatii ca cea expusa?..Se pare ca nici prezenta in sala a unor jucatori cu experienta in zona organizarii tehnice, care probabil ar fi putut remedia o situatie simpla, nu l-a induplecat pe organizatorul turneului sa refaca grupele inferioare de la categoria avansati. Asta, desi a fost rugat insistent de jucatori. Si nu doar de cei implicati direct...Ciudat.
          De altfel, apare si o intrebare fireasca: de ce se intocmesc ( si se si afiseaza..) grupele inferioare in seara dinaintea concursului, desi, in mod logic, teoretic si practic, pana la ora de incepere a competitiei pot surveni modificari in lista de inscrieri?!
          Poate ca raspunsul la aceste chestiuni tehnice si organizatorice ar trebui sa-l ofere chiar conducerea Amatur, astfel incat participantii la turneele din circuit sa fie tratati corect si sa se bucure de competitii frumoase in conditii decente.
          In fond, toti ne dorim sa fim respectati, deopotriva organizatori si participanti, pentru ca, nu-i asa, toti suntem parte a acestui fenomen mumit AmaTur si pentru ca iubim acest minunat sport - tenisul de masa.
          In rest, sa auzim doar de bine.

Comentariu

• Postat în original de Skynet50 Vezi post

Salutare,
            Fara a incerca sa scuz sau sa acuz pe cineva, situatia expusa de utilizatorul Solovastru Gabriel nu reflecta, din pacate, doar o carenta organizatorica ci si un comportament lipsit de fair play si chiar de respect fata de participantii la acest turneu.
            Spun asta pentru ca am fost prezent intr-o sala de sport care a dezamagit nu doar din punct de vedere al organizarii competitionale ci si ca imagine, una de-a dreptul dezolanta: mizerie in bai, vestiare si sala de joc, banci deteriorate si insuficiente, grinzi metalice mancate de rugina, apa pe o suprafata de joc roasa de vreme/vremuri si, nu in ultimul rand, un comportament usor cam prea autoritar si uneori lipsit de respect, al organizatorului turneului, care probabil, inca nu a trecut de etapa "miniamatur".
            Desigur, este de apreciat dorinta si implicarea in organizare a unor turnee "A", insa e greu de crezut ca doar distanta e motivul unei "prezente subtiri" la turneele din Vatra Dornei. Noroc cu locatia...
            Revenind la situatia expusa de utilizatorul SG, se constata, in primul rand, lipsa de la turneu a organizatorului tehnic. Desigur, poate in circumstantele generate de tehnologia vremii, acest lucru nu este neaparat obligatoriu, insa, in acest caz cum pot fi clarificate/rezolvate decent si in spiritul regulamentului situatii ca cea expusa?..Se pare ca nici prezenta in sala a unor jucatori cu experienta in zona organizarii tehnice, care probabil ar fi putut remedia o situatie simpla, nu l-a induplecat pe organizatorul turneului sa refaca grupele inferioare de la categoria avansati. Asta, desi a fost rugat insistent de jucatori. Si nu doar de cei implicati direct...Ciudat.
            De altfel, apare si o intrebare fireasca: de ce se intocmesc ( si se si afiseaza..) grupele inferioare in seara dinaintea concursului, desi, in mod logic, teoretic si practic, pana la ora de incepere a competitiei pot surveni modificari in lista de inscrieri?!
            Poate ca raspunsul la aceste chestiuni tehnice si organizatorice ar trebui sa-l ofere chiar conducerea Amatur, astfel incat participantii la turneele din circuit sa fie tratati corect si sa se bucure de competitii frumoase in conditii decente.
            In fond, toti ne dorim sa fim respectati, deopotriva organizatori si participanti, pentru ca, nu-i asa, toti suntem parte a acestui fenomen mumit AmaTur si pentru ca iubim acest minunat sport - tenisul de masa.
            In rest, sa auzim doar de bine.

Hai ca si eu am fost acolo ,nu a fost dezolant nu încercați sa aruncați vina asupra domnului Marcu ...pe lângă faza tehnica cu fav 1 care nu vreau sa o comentez ,sala ok ...mese noi sau aproape noi câteva, gardulete fru.oase , mancare excelenta ,cafea ...apa plata ...am aproape 200 de turnee deci o încadrez la turneu mediu ...spre bun,puțin mai mult condens care este la fel pe timp de vara ,poate stilul pacifist a domnului marcu care nu vroia sa impună altor jucatori sa joace la mese libere.Ii mulțumesc domnului Marcu pt ca ma primit sa ma antrenez cu copii lui cu o zi înainte si il rog sa posteze poza cu fiica mea care a facut-o.Multumesc .
            lemn Butterfly Primorac Tamca 5000 black tag
            Fh Xiom Omega 7 Euro
            Bh Xiom Omega 7 Euro

Comentariu

• PS: Poate meseria care a avut-o domn profesor il face sa para autoritar fata de oameni ,dar eu consider ca este o persoana ok .Petrus Florin -Zalau
              lemn Butterfly Primorac Tamca 5000 black tag
              Fh Xiom Omega 7 Euro
              Bh Xiom Omega 7 Euro

Comentariu

• Blade . PHOTINO
                Fh. Tibhar ev. Mx-p
                Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT

Comentariu

• Comentariu

• Yaki Yaki likes this.
                    Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
                    fh tenergy 05
                    bh rakza 7 soft

Comentariu

• Un turneu frumos , bine organizat, gustare foarte buna , spațiu suficient! Se reclama doar ca erau cam calde lichidele de lângă gustări, ce trebuiau reci, sa se poată reface jucătorii înfierbântați😁. Stima organizatorilor! Multa sănătate domnului Marcu si sa ne întâlnim sănătoși la masa de joc!

Comentariu

Procesare...
                      X