Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Paleta hobby vs paleta profesionala !

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Paleta hobby vs paleta profesionala !

    Salut !
    Asa cum spune si titlul vreau sa stiu care e mare diferenta dintre paleta hobby si cea profesionala . Am avut ocazia sa testez o paleta profesionala si nu mi sa parut nush ce . Puteti sa imi spuneti si mie ce face mai bine o paleta pro , doar viteza spinu putin mai mari ?


    Multumesc mult !
    Craciun fericit !

  • #2
    Daca ti s-a parut "nush ce", s-au ai tinut in mana ceva ce doar seamana a paleta profi, sau nivelul sau stilul tau de joc nu-ti da voie sa faci diferenta! Ca definitie generala, se numeste paleta profi aceea paleta la care atat lemnul cat si fetele, care sunt detasabile si distincte, au fost alese si asamblate, astfel incat sa se potriveasca cu un anumit stil de joc . O paleta profi nu trebuie sa fie neaparat foarte rapida, cazul setupurilor defensive, nici neaparat cu foarte mult spin, cazul ierburilor folosite de aparatori si al sanvisurilor foarte rapide folosite de unii atacanti. Ca o particularitate generala insa sunt mult mai durabile decat paletele Hobby, pastrandu-si mult timp proprietatile initiale.
    Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
    Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

    Comentariu


    • #3
      Diferenta dintre cele 2 este urmatoarea : Daca joci ping pong o data pe an cu prietenii atunci poti juca relaxat si cu o paleta roz luata din cora de la raionul de copii 3-10 ani. La capitolul asta intra toate paletele hobby.
      Daca te pasioneaza sportul tennis de masa si vrei sa joci o data pe saptamana(cel putin), atunci ai nevoie de o paleta cu care sa inveti si sa progresezi. Ai nevoie de o paleta asa numita "profesionala". Doar pentru ca e cu fete detasabile nu inseamna automat ca e nemaipomenita, exista o multime de fete "profesionale" proaste, invechite, depasite sau care sa nu ti se potriveasca. Dar e primul pas in a-ti crea un setup care sa ti se potriveasca si cu care sa te simti confortabil.
      Bafta si mult spor.

      Comentariu


      • #4
        Daca te intereseaza intr-adevar la modul serios care e diferenta intre o paleta hobby si una profesionala poti sa incepi sa studiezi forumul acesta si in general despre tenisul de masa si vei afla. Kilometrii de pagini s-ar putea scrie despre diferentele intre palete hobby si cele profesionale. Dar ca comparatie as putea sa zic ca diferenta intre o paleta hobby si una profesionala e cam ca intre Romania si SUA sa zicem.
        Lemne: DHS Hurricane Long W997
        FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
        BH: DHS GoldArc 8

        Comentariu


        • #5
          Bineinteles , ca nu ti se pare " nush ce " ( asa cum ai spus si tu ) , depinde de componentele paletei profesionale adica lemn,fh,bh si depinde si de stilul tau de joc .
          Blade : DEF Butterfly Power Defence
          FH : Nittaku - Hurricane
          BH : Giant Dragon - Giant Long

          Comentariu

          Who has read this thread:
          Procesare...
          X