Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
... cu respect, daca mi permite ti, ar mai participa: domnu' Motoroi si domnu' Trifu si sub semnul intrebarii domnu' Nicolae Paul...., d'asemenea interesati de un pat, de fapt mai multe....., eventual poate putem sa ne cuplam la cererea de oferta a domnilor Carpovici si Cozma......
Se pare ca voi sosi si voi fi simplu spectator acolo ...Mi-e sa nu va incurc ...
Vino neaparat chiar daca(mai ales daca)nu joci. Cat dureaza concursul iti revine nobila sarcina sa ai grija de alea doua maseuze pe care le am arvunit deja
Este "open", adica deschis pentru toata lumea, de dimineata pina seara.
... in alta ordine de idei, cred ca a vrut sa spuna ca e un singur turneu, nu open+amatori ...
Daca nu se stia acest turneu este DESCHIS adica poate participa oricine si nu prea merita sa facem 2 categorii pentru ca nivelul de joc e oricum ridicat.
va rog sa va inscrieti pe forum cu numele, nu cu nr. de masini mai sint 3 zile si citeva ore pina la inceperea campionatului national.Persoanele care se razgindesc sa ne anunte pe forum.Multumin
Comentariu