Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Pali eu cred ca esti inca un Amator Pur cum zice Nea Dinicescu,ramai la amatori.
OK, Emi, subscriu partial, dar cred ca cu 18,38 nici Florin, dar nici d-l Bodeanu nu m-ar accepta la pinguini... (la Bistrița ar mai merge, dar acolo vreau pentru "antrenament")
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
OK, Emi, subscriu partial, dar cred ca cu 18,38 nici Florin, dar nici d-l Bodeanu nu m-ar accepta la pinguini... (la Bistrița ar mai merge, dar acolo vreau pentru "antrenament")
Am inteles ca Clasamentul se actualizeaza in 8 Martie
După o luptă .....să zicem dreaptă cu femeia ..... (de ...8 MARTIE ....)
......cu speranța că genunchii, vor fi ai mei și nu de alte materiale ......
Marian Florea - Targoviște - ....... mă înscriu la ........ nu am reținut bine ..... PINGUINI ..... e OK ??
Dacă nu ... Amatori
Mulțumesc
Roagă-te la timp frumos .....
și dacă vrei mai multă căpșună ..... să ?ți iei concediu pe 22.03 ....... săpăm ... tăiem ... legăm .... și pe 26.03.
ești cel mai aproape de Sala Polivalentă pentru A-ul de la Targoviște
Toate cele bune
......cu speranța că genunchii, vor fi ai mei și nu de alte materiale ......
Marian Florea - Targoviște - ....... mă înscriu la ........ nu am reținut bine ..... PINGUINI ..... e OK ??
Dacă nu ... Amatori
Mulțumesc
Poi macar la, pardon de expresie, Baicoi sa ajungi si tu, ca-i mai aproape si, daca vrei sa-ti incalzesti genunchii, lasi masina la mine-n Paulesti si vii pe jos pana la sala...
Roagă-te la timp frumos .....
și dacă vrei mai multă căpșună ..... să ?ți iei concediu pe 22.03 ....... săpăm ... tăiem ... legăm .... și pe 26.03.
ești cel mai aproape de Sala Polivalentă pentru A-ul de la Targoviște
Toate cele bune
Dane,lasa ca aduc eu de la Paulesti,pt ca de la Targoviște sunt sanse mici
Dane,lasa ca aduc eu de la Paulesti,pt ca de la Targoviște sunt sanse mici
Un g?nd aveți ....... avem ......
Mai bine să ne concentrăm pe ...... inferioare ......... superioare ......
Oricum după ....... ne autoeliminăm ......nu că n-am fi valori .... dar bune sunt toate zemurile ..... din toate zonele patriei
Comentariu