Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Postat în original de katyacsinia
Acsinia Catalin,Suceava,Open.
Bine ai revenit in Amatur!
Unul dintre cei mai vechi forumisti si amaturisti,chiar daca a lipsit la primul turneu de la Oradea ,fiind retinut undeva pe la Cluj (daca imi aduc bine aminte din cele citite ) a contribuit activ la demararea Amaturului alaturi de Claudiu Iacob (Filo).
Bravo.
EMI
Eu voiam sa- i fac buletin de Gura Humorului.... Este unul din fondatorii amaturului. Respect ! Tot de-ai nostri !
Copiii la care faci referire erau deja trecuti in lista participantilor.Am sa verific iarasi toti copiii inscrisi sa ma asigur ca nu este nici o scapare.
Se retrage familia Aungurencei : Ovidiu la amatori, Miruna la V-VIII si Mircea de la incepatori I-IV pe motive medicale .
Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
109. Dirlau Ionut, Bacău, nou - 0 - A
.....................
Am sesizat o mica inadvertenta: Dirlau Ionut din Bacău nu este nou, a mai fost la destule turnee A si B.
Viscaria Super ALC
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
.....................
Am sesizat o mica inadvertenta: Dirlau Ionut din Bacău nu este nou, a mai fost la destule turnee A si B.
Inadvertență vocală: în clasament este trecut Darlau Ionut !
.....................
Comentariu