Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Eu trebuie sa stiu cu macar 4 zile inainte, altfel nu primesc Green Card
Stim ca multi trec peste acest Green Card ,dar cred ca in curand o sa auzim in mass media un alt motiv de divort decat cele invocate pana acuma.""AMATUR""
Cu un procentaj de retrageri de 80% (precum ati spus mai sus), lumea considera Amaturul back-up la planul A.
Cine vrea intr-adevar sa participe, sta vinerea si se uita pe forum ca la penaltiuri.
Problema asta am auzit-o si anul trecut, deci nu e ceva nou si e ceva tolerabil
Tolerabil, din punctul majoritatii (cred) fiind destul de sigur (desi tare mult as vrea sa ma insel) ca nimeni nu a initiat un nou paragraf in regulament si sa-l inainteze spre "votare". Si ati intuit bine, ca e si tolerat, ca nu s-a schimbat regulamentul.
Nea Titi ,nu toti isi permit sa isi planifice timpul ca pensionarii,si sa astepte pana in ultima clipa.Eu cred ca Cristi a procedat corect si asa ar trebui sa procedeze toti.As vrea sa stiu si parerea matale daca ti se pare in regula ca la un turneu cu 110 participanti sa fie 85 de retrageri cum a fost la ultimul.Mie nu ,si nu pot fii de acord nici in ruptul capului.
emi
Pana la urma dl. Comsa Dan unde se inscrie la amatori sau la open? Aici apare la amatori iar la inscrieri la open.
S-a retras de la Amatori si a ramas la Open,dar nu te panica Razvane retragerile masive vor veni maine si postura de primul sub linie va disparea si speram ca dupa turneu sa fii cap de afis
Dupa cum ma cunosti, eu nu prea intru in panica asa repede prob e ca le-am promis baietilor din Cluj ca ii duc la Sibiu si nu vreu sa-i las balta in ultimul moment! Daca nu prind loc asta e vin ca spectator!
Lemn GERGELY
TIBHAR EVOLUCION MX-P
TIBHAR EVOLUCION MX-P
Dupa cum ma cunosti, eu nu prea intru in panica asa repede prob e ca le-am promis baietilor din Cluj ca ii duc la Sibiu si nu vreu sa-i las balta in ultimul moment! Daca nu prind loc asta e vin ca spectator!
Razvan poate primesti o invitatie din partea organizaorilor !
Comentariu