Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
?mi cer scuze pentru exprimarea puțin ireverențioasă, mai ales că nu ne cunoaștem. Am văzut la Tofan Marius indicativul AJ și am crezut că vorbesc cu juniorul.
Bilanțul celei de-a doua zile de înscrieri arată astfel: 30 O + 39 A + 26 ? = 95 Amaturiști, o imagine din Sadova unde florile și-au văzut reflexia în albastrul cerului Bucovinei: 100% coton up, 100% coton down și-o promisiune pentru m?ine.
Pentru ca cei mai mulți dintre cei înscriși deja la A+ să aibă șansa unui răspuns la concursul Descoperă Bucovina programăm întrebarea cu nr. 2 în intervalul orar 21,00-21,30. Succes!
De cand Dan Chirap,mi-a facut buletin de Bucovina,locuiesc la Sadova.E adevarat ca numai la Craciun si Paste si la turneele din zona.Acolo ma simt ca acasa.
Renumit centru bucovinean de încondeiere (?mpistrire) a ouălor, locul în care are loc în fiecare an, înainte de Paște, Festivalul național al ouălor încondeiate?
Răspunsul corect este, într-adevăr, Ciocănești, jud. Suceava. C?știgătorul din această seară este wladww.
Premiul însă se v-a împărți după cum urmează:
Sunt 3 Văleni în clasament - Cosmin 11 ani, Vlad 15 ani și Robert 49 ani - și nici unul nu are vârsta declarată pe forum de wladww (25 ani).
însă 11+15+49=75 și 75/3=25 rezultă că wladww e o medie aritmetică a familiei Văleanu care primește 3 ouă încondeiate și un loc pe lista finaliștilor îndreptățiți să spere la marele premiu. QED!
Celelalte 2 ouă ?mpistrite merg la Pintilie Nela, care le va împărți frățește cu Robert.
Neluța, ai fost la un "tuș" de intrarea în finală.
Nu-i nimic, n-au intrat zilele în sac.
Bilanțul zilei a 3-a de înscrieri: 35 O + 45 A + 30 ? = 110 Amaturiști, al doilea câștigător al concursului Descoperă Bucovina - clanul Văleanu din Bacău și o privire comparativă asupra Câmpulungului: Another Dream.
Comentariu