Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Vă rog analizați temeinic participarea acestui domn ieșean la turneul organizat de voi,deoarece este în stare sa piardă toate jocurile din grupele inferioare cu 3-2,și personal nu-mi doresc o afectare psihica timpurie,este un domn tânăr ,plin de viață și perspective de câștig în tenisul de masa.Nu-mi doresc sa se lase de tenisul de masa,ca - mi doresc și în continuare sa mă mai întâlnesc cu el la masa de tenis,?n special în campionatul ieșean, liga 1.Este vorba ,bineînțeles de CRISTI CIORTESCU .
Pai dupa cum vad, aveti o medie care inca va permite sa va intalniti cu d-nul Ciortescu la masa insa mi-e neclar care va fi scorul final... Ce va faceti ? Cine-o sa piarda ?...ca din cate-mi amintesc tare nu v-a placut la open !
In ultimul timp se pare ca efortul e mai mare la coborare nu la urcare.
Pana la urma urmei, omul se simte bine printre avansati, probabil ca-si stie bine locul si pana una alta mai zaboveste un pic printre noi.
E bine oricum ar fi.
Respect.
Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Sorin e, după cum știi prea bine,domnul CRISTI CIORTESCU este ierbar, având superblok pe bh-end.In astfel de situații mai este nevoie sa-ti reamintesc,?n special ție, cine este învingătorul cu 3-0?Știu unde vrei sa ajungi,sa particip și eu la turneul organizat de voi,dar s-ar părea ca nu pot.Ceea ce doresc sa le transmit și altor jucători, este ca voi organizați unul dintre cele mai frumoase și reușite turnee de tenis de masă din tara și cu aceasta ocazie ?i invit pe cât mai mulți jucători de tenis sa va calce pragul sălii unde se va desfășura acest turneu și ?i asigur ca nu vor regreta ,mai ales la evenimentule plăcute de după turneu.Va doresc un turneu reușit din toate punctele de vedere și mai ales sa aveți parte de cât mai mulți participanți. FLORINE -BN, s-ar părea ca mi-am găsit, ,nașul, doar orice naș își are nașul. Dar niciodată nu trebuie sa disperi, este loc și de mai bine.
Te rog Sorin sa ii transferi pe cei doi la incepatori.Dormeam la ora aceea cand am facut inscrierile si nu am reusit sa fiu destul de explicit.Multumesc.
Comentariu