Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Va rog sa permiteți sa se facă o pauza de cel puțin 10 -15 min intre meciuri! La ultimul turneu de la Dumbravita la care am participat meciurile s-au jucat f repede! Nu se termina un meci ca deja trebuia sa joci altul!
va rog sa permiteți sa se facă o pauza de cel puțin 10 -15 min intre meciuri! La ultimul turneu de la dumbravita la care am participat meciurile s-au jucat f repede! Nu se termina un meci ca deja trebuia sa joci altul!
Victoras, cum ai reusit sa te scoti de pe Blacklist?? parca asa am inteles ultima data ca esti suspendat la primul turneu
O sa va raspunda Victoras mai detailiat,eu am vrut doar sa aiba ocazia de fata cu toata lumea sa se lamureasca situatia Gura Humor cand Rodica Sicoe l-a asteptat mai bine de o jumate de ora ,si eu am fost facut public mincinos.Victoras a recunoscut ca nu a stat decat vreme de o bere si 2-3 tigari afara ,si nu si-a dat seama ca a trecut asa de repede timpul,dar tot nu ma crede nici pe mine si nici pe Rodica Sicoe.Deci dupa ultimul comentriu ca s-au terminat butoaiele de bere prea repede ,s-ar putea sa ramana pe Blacklist.
Comentariu