Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pitești/Topoloveni - 22.06.2019

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Poate ar fi bine sa dati farmecul Amaturului inapoi,il cunosc destul de bine pe Csaby eu in locul vostru i-as oferi premiul de campion pe anul asta si l-as ruga sa joace unde ii este locul (Superliga)in rest de Ando

    Comentariu


    • Acum ceva ani la nationale conducea cu 2-1 si 6-3 cu un mare jucator roman care la curentat de multe ori pe Boll Timo Boll si sa oprit meciul ca umilinta era prea mare pentru....asa ca de ce sa ne batem joc de micile noastre valori din Amatur,poate cugetati mai mult si reveniti la realitate

      Comentariu


      • Unul din motivele pentru care vin la aceste Turnee socializarea, ar mai fi placerea de a juca, de a incerca sa evoluezi, de a incerca sa-ti depasesti limitele. Poate uneori exagerez, ma exteriorizez, ma supar, dar cu foarte putibe exceptii nu pe adversari ci pe mine, pe limitele mele, pe neputinta mea.
        Saptamana trecuta am fosta la Ocna Sibiului, caldura a fost mai mare acolo, conditiile sub Topoloveni, dar nu am auzit pe nimeni sa se planga, cu cateva mici exceptii.
        Anul trecut la Topoloveni a fost foarte greu de suportat caldura si am zis ca nu Mai vin. Surpriza anul asta am venit din nou. De ce?
        Pentru ca ne place tenisul de masa. Pentru placerea de a juca suntem in stare de multe sacrificii, chiar sa fim departe de familie.
        E o pasiune cam costisitoare, dar asa e orice pasiune, nu? Cautam echipamentul cel mai bun, visam, ne bucuram cand castigam, si asta face multe pentru unii dintre toti.
        Cu cateva exceptii, am intalnit organizatori care pun suflet in ceea ce fac. Sper sa nu le dispara entuziasmul, si sper ca pe viitor sa invete din greseli. Nu e niciodata usor sa lucrezi cu omul. Succes pe viitor.


        Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
        Lemn Balsa Fibre Off 60,
        Forehand Tibhar Hybrid MK,
        Rever/Backhand Donic Liga

        Comentariu


        • Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi post
          buna ziua domnule cinca.generozitatea de cara vorbiti este contra cost.nimeni nu mai este generos in ziua de azi !o duminica frumoasa.
          Singurul mod în care vă puteți feri de "generozitatea" organizatorilor e să nu mai veniți la turnee. Puteți, eventual, să mergeți la o adunare electorală; acolo generozitatea e maximă: primiți gratis o găleată, un litru de ulei, o pungă cu mălai și rămâneți și cu bani în portofel.

          P. S. Acesta este un pamflet, așa că tratați-l ca atare. [emoji16]

          Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
          Blade: Nittaku Acoustic;
          FH: Butterfly Tenergy 05;
          BH: Victas Stiff.

          Comentariu


          • Felicitari organizatorilor pitesteni pentru organizare, daca n-ar fi fost umezeala din aer (datorata probabil si vechimii salii) cu siguranta ca nimeni n-ar fi avut nimic de obiectat dar nu e vina dumneavoastra cum nu a fost nici a altora cand a plouat afara. Ca la unele locatii ploua si in sala...
            Consider ca v-ati dus cu brio la bun sfarsit datoria de organizatori si imi place sa cred ca voi putea fi prezent si la urmatorul A+ de la Pitești.
            Insa, singura parte negativa pe care am observat-o a fost comportamentul extrem de nesportiv a doi jucatori, unul cu clare probleme de irascibilitate (baiatului ii trebuie un control) iar altul care-si etala cunostintele obscene adversarului. Amatur inseamna si respect/prietenie/sanatate iar aceste gesturi nu se regasesc in niciuna din ele.
            Imi place sa cred ca a fost doar o intamplare si ca nu se va repeta dar ca e necesar sa se gestioneze si aceste situatii si sa fie penalizate ca atare pe viitor in momentul repetarii lor.

            Felicitari castigatorilor, s-antamplat ca ati fost cei mai buni de data asta.


            Respect.
            Blade: lemn off...ce lemn !
            Bh: cu tepi
            Fh: fara tepi

            Comentariu


            • Postat în original de tobyas69 Vezi post
              Singurul mod în care vă puteți feri de "generozitatea" organizatorilor e să nu mai veniți la turnee. Puteți, eventual, să mergeți la o adunare electorală; acolo generozitatea e maximă: primiți gratis o găleată, un litru de ulei, o pungă cu mălai și rămâneți și cu bani în portofel.

              P. S. Acesta este un pamflet, așa că tratați-l ca atare. [emoji16]

              Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
              in primul rand buna ziua.cu toate ca nu am avut nici onoarea si nici bucuria de a ne cunoaste sau a da mana iar familia imi interzice sa intru in vorba cu oameni necunoscuti,fiind un mare admirator a lui eugen barbu incerc sa va raspund:banii sunt facuti sa circule este bine cand primesti ceva de geaba creste inima stapanului si poate sa fie prajita bine in ulei.mai nasol este atunci cand o sticla de apa plata este mai scumpa decat in dubai !va intreb:cine raspundea in cazul unui deces?mortul nu, ca a semnat .la un turneu mi-am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. a durut pe cineva? nu atunci a fost introdusa semnatura.daca tot va intereseaza circulatia banilor este bine de stiut ca pentru orice plata trebuie sa primesti o fituica pentru deduceri.eu in tenis de masă sunt din 1971 si am sa ma retrag cand se va deschide "groapa"de acelasi pamfletar.

              Comentariu


              • La Topoloveni,a fost un turneu reusit ca de fiecare data.Ii felicit pe organizatori pt efortul lor pentru ca noi sa ne simtim bine .Ii felicit pe toti participantii pentru ca au invins caldura in primul rand.Participarea la turnee este optionala.Toti, venim de buna voie.Puteam merge la piscina.Pasiunea pentru acest sport,invinge.Cine n-a intrat in salile de tip "nastase" (care nu ajuta nici-un sport) ar trebui sa stie ca aceste sali stau la baza evolutiei amaturului.

                Comentariu


                • Felicitari pentru cel mai bun jucator din sala Simon Csaba ,care a jucat senzational,felicitari Florine pt.organizare ,caldura nu era vina nimanui in schimb sunt suparat pe toate guvernele care au succedat si nu au investit in aceasta sala superba ,care daca ar fi fost modernizat si dotat ne-am fi simtit mult mai bine ,oare ce se poate face ca in Romania sa fie cineva atent,responsabil si pentru asemenea investitie ,ca toate salile de sport sa fie asa ca in occident,de ce se spune tot timpul ca nu sunt bani si ca acestea nu sunt prioritati. Sportul in general este ceva sanatos ,oamenii se simpt bine ,ne socializam si viitoarea generatie va fi mai sanatoasa practicand sport.

                  Comentariu


                  • Nu avem sali de sport special concepute pentru tenis de masă. Chiar si dintre salile dotate cu aer conditionat multe (sau majoritatea chiar) sunt nevoite sa nu il foloseasca, pentru ca e prea puternic curentul de aer generat. La Luncavita, de exemplu, s-a facut o incercare de a-i da drumul si fluturau foliile de plastic de la despartitoare de ziceai ca e furtuna in sala - va dati seama cum ar fi plutit mingiile prin aer ... Din pacate, astea sunt conditiile si vara trebuie sa fim constienti ca o sa murim de cald. Asa ca, daca esti mai tanar si sanatos tun, poate incerci sa iti faci jocul tau cel mai bun; daca esti mai daramat, asa ca mine, joci mai relaxat si preferi sa pleci pe picioarele tale acasa, chiar daca nu mai urci pe podium... ))

                    Comentariu


                    • Ca sa evitam caldura mare si condensul din sali poate ar trebui o pauza competitionala din iunie pana la sfarsitul lunii august ca la fotbal 😀 De altfel in rest totul a fost foarte ok la Pitești, felicit organizatorii!
                      Lemne: DHS Hurricane Long W997
                      FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
                      BH: DHS GoldArc 8

                      Comentariu


                      • Ca idee cred ca fost un turneu reusit. Eu am jucat la Pitești si am terminat turneul cu greu...dar asta e... este Amatur...cui nu ii convine si nu apreciaza eforturile organizatorilor e liber sa nu se inscrie. M-am bucurat de prezenta prietenilor din toata tara. Va doresc numai bine si sa ne vedem sanatosi cu urmatoarea ocazie!
                        Blade: Viscaria, FL
                        fh: T05, 2,1 mm, black
                        bh: T05, 2,1 mm, red

                        Comentariu


                        • Felicitari Vivi Tamas pentru podium ! Cred ca jucati mult tenis de masă in familie.
                          Felicitari "lupilor" Claudiu Catana ( locul1 ) si Costica Sursilov ( locul 3 ) de la București pentru rezultatele obtinute la Avansati!
                          Nu in ultimul rand, doresc sa il felicit pe vicecampionul de la OPEN, Nicu Bulubasa pentru locul obtinut in acest Turneu cu valoare foarte ridicata !

                          Comentariu


                          • Da, a fost cald. Stiam cu totii ca o sa fie cald. Iarna este frig, vara este cald.

                            Un turneu reusit - felicitari participantilor si organizatorilor.
                            Pentru ca raul sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic.

                            Comentariu


                            • Consider că a fost un turneu bun spre foarte bun. Condițiile de joc au fost cat s-au putut de bune, mai mult nu se putea (cel puțin la Pitești) asa am observat eu.
                              Nu stiu daca exista vre-o sala in Romania unde cu atatia participanți nu se face condens, mai ales în perioada verii, veri pe care le avem din ce in ce mai călduroase.
                              Personal m-am simțit foarte bine, am avut probleme cu transpirația si condensul, dsr cum spunea Vasile Buzatu daca vii pregatit cu multe tricouri, prosoape si te hidratezi foarte bine se poate juca.
                              Cu această ocazie doresc sa imi cer scuze si public pentru iesirile necontrolate din meciul cu Gabi Gogu atât lui cat si vizitatorilor si organizatorilor.
                              Cu toate ca eram nervos am fost constient si la prima iesire mi-am dat galben, iar la a 2-a rosu si automat am iesit de la masa, asta se intampla cu arbitru.
                              Pentru acest gest deloc sportiv m-am autosuspendat urmatoarele 2 concursuri si promit sa incerc sa imi revizuiesc comportamentul la masa de joc.

                              Felicitări câștigătorilor, cinste invinsilor, respect organizatorilor !

                              Sa ne revedem sănătoși!






                              Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk
                              Ultima editare de Durdun Gheorghe; 24.iun.2019, 09:07.

                              www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
                              www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
                              https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
                              Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
                              https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy

                              Comentariu


                              • Filmari video categoria Elite si Open

                                Un meci spectaculos intre Gavrila Aurel - Bozga Razvan categoria OPEN grupe inferioare



                                timp 0:00 - 10:00 Sufletel Radu - Macovei Liviu

                                timp 17:00 -34:30 Radu Daniel - Durdun George

                                timp 38:10 - 51:00 Daneliuc Gabi - Virtopeanu Andrei


                                Simon Csaba - Sinita Eugen


                                ELITE grupe inf Simon Csaba - Vasiliu Remus
                                Blade:Butterfly Innerforce ZLC
                                FH: Donic Bluefire JP 01 max
                                BH:Yasaka Rakza X max

                                Comentariu


                                • Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi post
                                  in primul rand buna ziua.cu toate ca nu am avut nici onoarea si nici bucuria de a ne cunoaste sau a da mana iar familia imi interzice sa intru in vorba cu oameni necunoscuti,fiind un mare admirator a lui eugen barbu incerc sa va raspund:banii sunt facuti sa circule este bine cand primesti ceva de geaba creste inima stapanului si poate sa fie prajita bine in ulei.mai nasol este atunci cand o sticla de apa plata este mai scumpa decat in dubai !va intreb:cine raspundea in cazul unui deces?mortul nu, ca a semnat .la un turneu mi-am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. a durut pe cineva? nu atunci a fost introdusa semnatura.daca tot va intereseaza circulatia banilor este bine de stiut ca pentru orice plata trebuie sa primesti o fituica pentru deduceri.eu in tenis de masă sunt din 1971 si am sa ma retrag cand se va deschide "groapa"de acelasi pamfletar.
                                  Nu ați înțeles nimic din ceea ce am scris.
                                  Ca să nu rămâneți cu o idee falsă despre modul meu de g?ndire, la modul foarte serios, punctez următoarele:
                                  1. Și pe mine mă deranjează foarte mult organizatorii care încearcă să maximizeze profitul în detrimentul condițiilor de joc;
                                  2. Cum spunea și domnul Pralea, participarea la un turneu sau la altul este opțională. Nu-ți convin condițiile oferite de un anume organizator, te-a "păcălit" o dată, a doua oară îl eviți altfel, te numești... "încrezător" [emoji16];
                                  3. închei cu o întrebare retorică: organizatorul ar trebui să muncească o săptăm?nă gratuit și să mai și scoată bani din buzunar pentru ca unii dintre noi să fie mulțumiți?

                                  Pentru mine unul, subiectul acesta este închis.
                                  Toate cele bune!


                                  Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
                                  Blade: Nittaku Acoustic;
                                  FH: Butterfly Tenergy 05;
                                  BH: Victas Stiff.

                                  Comentariu


                                  • Turneu reusit cu multe intilniri frumoase! Sa ne revedem cu bine si sanatosi la mese! Oameni minunati veniti din toate colturile Țari!




                                    Respect maxim! ��
                                    Ultima editare de Mitar Marius Tiberiu; 24.iun.2019, 10:37.

                                    Comentariu


                                    • (((()))[QUOTE=tobyas69;488012]Nu ați înțeles nimic din ceea ce am scris.
                                      Ca să nu rămâneți cu o idee falsă despre modul meu de g?ndire, la modul foarte serios, punctez următoarele:
                                      1. Și pe mine mă deranjează foarte mult organizatorii care încearcă să maximizeze profitul în detrimentul condițiilor de joc;
                                      2. Cum spunea și domnul Pralea, participarea la un turneu sau la altul este opțională. Nu-ți convin condițiile oferite de un anume organizator, te-a "păcălit" o dată, a doua oară îl eviți altfel, te numești... "încrezător" [emoji16];
                                      3. închei cu o întrebare retorică: organizatorul ar trebui să muncească o săptăm?nă gratuit și să mai și scoată bani din buzunar pentru ca unii dintre noi să fie mulțumiți?)))))))









                                      Un mare BRAVO pentru cele scrise! Nu ne convin conditiile stam acasa! Oare de ce iesim la miscare? Ca ulterior sa dam in cei ce se implica? Fals! Respect organizatorilor! Respect tuturor celor implicati in aceste turnee MINUNATE! Eu personal datorita acestor turnee am dat jos 20kg! Atentie fara gram de regim alimentar!( ma obliga cineva sa particip???? ! 100% nu! Merg la turnee sa transpir cit mai mult si sa elimin partile negative acumulate la servici dea lungul saptaminii! Respect cea ce sa scris de cei nemultumiti! Dar cum sa scris mai sus , noi decidem daca vrem sa participam la un anumit turneu sau sa stam acas! Va rog nu mai dati in organizatori! Doar ei stiu cum se impica sa ne ofere noua participantilor conditiile cele mai optime raportat la ce ofera Orasul in care se tine turneul respectiv! Rog decența in exprimari pentru ca si acei organizatori sunt Oameni ca si noi participanții! RESPECT si scuze daca acesta postare deranjeaza!Acelasi Mitar Marius / Va salutam din Timis!
                                      Ultima editare de Mitar Marius Tiberiu; 24.iun.2019, 10:28.

                                      Comentariu


                                      • Postat în original de Durdun Gheorghe Vezi post
                                        Consider că a fost un turneu bun spre foarte bun. Condițiile de joc au fost cat s-au putut de bune, mai mult nu se putea (cel puțin la Pitești) asa am observat eu.
                                        Nu stiu daca exista vre-o sala in Romania unde cu atatia participanți nu se face condens, mai ales în perioada verii, veri pe care le avem din ce in ce mai călduroase.
                                        Personal m-am simțit foarte bine, am avut probleme cu transpirația si condensul, dsr cum spunea Vasile Buzatu daca vii pregatit cu multe tricouri, prosoape si te hidratezi foarte bine se poate juca.
                                        Cu această ocazie doresc sa imi cer scuze si public pentru iesirile necontrolate din meciul cu Gabi Gogu atât lui cat si vizitatorilor si organizatorilor.
                                        Cu toate ca eram nervos am fost constient si la prima iesire mi-am dat galben, iar la a 2-a rosu si automat am iesit de la masa, asta se intampla cu arbitru.
                                        Pentru acest gest deloc sportiv m-am autosuspendat urmatoarele 2 concursuri si promit sa incerc sa imi revizuiesc comportamentul la masa de joc.

                                        Felicitări câștigătorilor, cinste invinsilor, respect organizatorilor !

                                        Sa ne revedem sănătoși!






                                        Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk
                                        Destul de drastica autosuspendarea dar ai dat dovada de mare caracter!

                                        Comentariu


                                        • Pitești/Topoloveni - 22.06.2019

                                          George (Durdun), asa suntem unii dintre noi (si eu fac parte din aceasta categorie!), mai colerici, dar si acest comportament vine din dorinta de autoperfectionare si din cerintele autoimpuse de noi insine, si nicidecum din lipsa de respect fata de adversar!
                                          Eu te inteleg perfect si te apreciez, atat ca jucator, dar si ca om!
                                          Mult succes in continuare si sa ne re-vedem cu bine!

                                          Comentariu


                                          • Doresc sa transmit aprecierile mele asupra organizatorilor de la Pitești, fata de eforturile lor de a avea un concurs puternic si bine desfasurat!

                                            Dpdv al caldurii din sala de la Pitești, nu cred ca este vina organizatorilor!
                                            Spun asta, mai ales ca eu sunt unul din jucatorii ce suporta foarte greu caldura in sala ( am cate un tricou pt fiecare meci [emoji3])!

                                            Poate, asa cum a spus Gelu Vladoiu (la un moment dat), ar trebui sa se organizeze turnee vara, doar in salile dotate cu instalatie de aer conditionat, insa si atunci, e posibil sa apara alte nemultumiri... Nici cum ne e bine![emoji20]

                                            Sa ne revedem cu bine si la alte turnee!

                                            Comentariu


                                            • Felicitari Organizatorilor,si Participantilor pentru acest turneu frumos.

                                              Comentariu


                                              • Postat în original de Durdun Gheorghe Vezi post
                                                Consider că a fost un turneu bun spre foarte bun. Condițiile de joc au fost cat s-au putut de bune, mai mult nu se putea (cel puțin la Pitești) asa am observat eu.
                                                Nu stiu daca exista vre-o sala in Romania unde cu atatia participanți nu se face condens, mai ales în perioada verii, veri pe care le avem din ce in ce mai călduroase.
                                                Personal m-am simțit foarte bine, am avut probleme cu transpirația si condensul, dsr cum spunea Vasile Buzatu daca vii pregatit cu multe tricouri, prosoape si te hidratezi foarte bine se poate juca.
                                                Cu această ocazie doresc sa imi cer scuze si public pentru iesirile necontrolate din meciul cu Gabi Gogu atât lui cat si vizitatorilor si organizatorilor.
                                                Cu toate ca eram nervos am fost constient si la prima iesire mi-am dat galben, iar la a 2-a rosu si automat am iesit de la masa, asta se intampla cu arbitru.
                                                Pentru acest gest deloc sportiv m-am autosuspendat urmatoarele 2 concursuri si promit sa incerc sa imi revizuiesc comportamentul la masa de joc.

                                                Felicitări câștigătorilor, cinste invinsilor, respect organizatorilor !

                                                Sa ne revedem sănătoși!






                                                Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk
                                                draga george apreciez sinceritatea ta.din pacate sau fericire suspendarea sau descalificarea vine dupa al treilea galben/rosu si poate sa fie luata numai de arbitrul judecator.toate gandurile bune !

                                                Comentariu


                                                • Am o sugestie, sper eu constructiva pentru anii ce vor veni, daca e buna sau rea, cei in masura vor decide. Din toata discutia aceasta cred ca cel mai bine ar fi ca turneele A+ sa se organizeze primavara sau toamna, cel putin atat timp cat este posibil, si restul turneelor sa se fixeze in functie de ele. La A+ afluenta jucatorilor este mult mai mare si este si normal sa fie asa, se aduna oameni care fac sute de kilometri. Daca se face un A vara poti sa te duci sau nu, deoarece poti oricand sa-ti completezi grila de A, la A+ insa e mai dificil de facut acest lucru fiind mult mai putine turnee.
                                                  Ultima editare de Mihai Popescu-Apreotesei; 24.iun.2019, 11:42.
                                                  Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
                                                  FH: Butterfly Dignics 05
                                                  BH: Tibhar Grass D.TecS

                                                  Comentariu


                                                  • Felicitari Organizatorilor,si Participantilor pentru acest turneu frumos.Sa ne revedem cu bine la urmatoarele turneu!!Echipa de la Oravita va saluta pe toti!!

                                                    Comentariu

                                                    Who has read this thread:
                                                    Procesare...
                                                    X