Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Bty Mazunov , Korbel SK7

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Bty Mazunov , Korbel SK7

    as vrea sa-mi spuneti, daca stiti si vreti, care din lemne este cea mai buna ptr topspin si joc ofensiv de la distanta medie de la masa? (din experiente personale daca se poate, ca pe net am cautat si aceleasi date peste tot)

  • #2
    Re: Bty Mazunov , Korbel SK7

    eu am Korbel SK7.
    E un lemn pentru joc agresiv, in forta, nu foarte usor dar cu control bun.
    Fireste, conteaza foarte mult si ce pui pe el. Eu am niste sandwich-uri de la Butterfly (speedy P.O.) si combinatia asta ma incurajeaza sa atac cam de la orice distanta. Recunosc totusi ca nu am skill-ul necesar sa scot maximum din aceasta combinatie.
    Marc Barbu, fotograf. www.marcbarbu.ro

    Comentariu


    • #3
      Re: Bty Mazunov , Korbel SK7

      Am jucat o perioada scurta cu amndoua...sunt doua lemne total diferite. Mazunov este de regula mai greu, mai dur, viteza destul de mare pentru un lemn fara carbon sau alte compozite, face parte din categoria lemnelor mai "vechiute" din epoca speed-glue si , in opinia mea, nu cred ca este un lemn care merge bine cu fetele pe baza de apa...Mazunov este destinat cred eu jocului in forta de la semidistanta, distanta de masa...e si putin cam "neiertator" cu greselile...Korbel Sk7 este un lemn de generatie noua, un pic mai usor decat Mazunov, soft, control foarte bun, viteza acceptabila (oricum mult mai lent decat mazunov), destul de versatil, merge bine si la topspin si face pereche forte buna cu tenergy 05 sau orice alt gen de fete ceva mai tari...cred ca in combinatie cu fete soft devine mult prea moale... E posibil sa mearga bine si cu sandwich-uri dar nu l-am incercat asa...Toate cele bune.
      Blade: Viscaria, FL
      fh: T05, 2,1 mm, black
      bh: T05, 2,1 mm, red

      Comentariu

      Who has read this thread:
      Procesare...
      X