Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

TBS cel vechi VS TBS cel nou

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • TBS cel vechi VS TBS cel nou

    1.urmeaza sa`mi achizitionez un timo boll spirit si sunt curios daca e vreo diferenta intre cel cu tablita aceia in forma de fluture prinsa cu 2 nituri (si cu ittf parca scris pe tablita) si cel cu tablita de acum (aceea argintie dreptunghiulara doar cu semnul de la bty)
    2.si mai am o intrebare: daca lemnul a fost lipit cu speed glue si eu o sa`l folosesc pe apa (adica cu lipici pe baza de apa) o sa sara altfel mingea din acesta decat ca dintr`un lemn nou sau unul ce a fost lipit numai pe baza de apa???
    astept raspunsuri .
    multumesc anticipat

  • #2
    Re: TBS cel vechi VS TBS cel nou

    Din ce am citit, nu am jucat cu TBS, cele vechi sunt mai soft , astea noi sunt mai tari , poate au skimbat pt lipiciul cu apa.
    Blade DHS PG 2
    FH: DHS Hurricane 3
    BH: Stiga Airoc Astro M

    Comentariu


    • #3
      Re: TBS cel vechi VS TBS cel nou

      Daca lipiti cu solutie pe apa nu va influenteaza saritura lemnului , si nici nu se va exfolia la dezlipire . Se stie ca la lemnele Bty stratul de furnir pe care vin fețele este foarte fin , si cel nou e mai bine protejat ca cel editie veche , cu fluturasul , dar nu ar trebui sa ai probleme cu nici unul din ele la lipit . Lemnele care au suprafețele rugoase acelea de obicei sint cu probleme la dezlipire , dar si cu accelea daca se ia usor usor si cu atentie se pot deslipi f. bine .
      La un singur lemn am avut probleme reale , dar nu a fost din cauza suprafetei ci doar a faptului ca furnirul nu a fost bine lipit de stratul imediat urmator . , lemnul fiind unul nou , special pentru solutia pe baza de apa .
      Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
      Fete de palete tenis de masa
      TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

      Comentariu


      • #4
        Re: TBS cel vechi VS TBS cel nou

        Postat în original de vali
        Din ce am citit, nu am jucat cu TBS, cele vechi sunt mai soft , astea noi sunt mai tari , poate au skimbat pt lipiciul cu apa.
        Cam asa si este...si este o tendinta din ce am vazut cam pentru majoritatea lemnelor de la Bty si nu numai...Cred ca are legatura cu faptul ca inainte se aplicau mai multe straturi de speed-glue iar "forta" venea din tehnica de lipire...acum te limitezi cam la ce poate sa faca lemnul in sine...
        Blade: Viscaria, FL
        fh: T05, 2,1 mm, black
        bh: T05, 2,1 mm, red

        Comentariu

        Who has read this thread:
        Procesare...
        X