Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Propuneri de topic-uri, daca vi se par interesante

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Propuneri de topic-uri, daca vi se par interesante

    Salut,

    Am cateva idei de topicuri care sunt curios daca vi se par utile - daca deja s-a discutat asta in mod organizat in forum si nu am vazut eu, imi cer scuze (dar vreau link-uri ).

    1. Glosar de termeni - am vazut pe ici pe colo intrebari gen ce-i aia blade, rubber, speed glue, power sponge, maner flared/anatomic/straight etc etc. Poate ar fi bine sa la avem pe toate intr-un loc.

    2. Cum isi poate prezenta un jucator nivelul in discutiile cu ceilalti? Concret: sa zicem ca vreau sa ma intalnesc (cand prind timp...) cu o parte dintre voi sa mai dam in cate o minge - cum descriu eu nivelul meu de performanta? Ca daca zic "joc bine" e absolut vag (si macar de as juca bine... ). Exista niste criterii dupa care ne putem ghida cand apreciem performanta cuiva in acest domeniu, astfel incat nivelul de performanta descris sa fie "portabil"?

    3. Cum descrieti parametrul "control" al unui lemn sau al unei fețe? In primul rand ca - intuiesc - nu inseamna chiar acelasi lucru pentru lemn si pentru fața, iar in al doilea rand pare a fi o senzatie - cel putin partial - subiectiva. Cum se cuantifica acest parametru? Daca speed si spin mai inteleg, control nu mi se pare asa "palpabil".
    Blade: Andro Super Core Carbon Light ca fulgu' dar OFF
    FH: Sriver FX PowerSponge 2.2 black
    BH: Sriver FX PowerSponge 2.2 black
    I'm back in black
Who has read this thread:
Procesare...
X