Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
imi cer scuze........ dar nu mai pot veni , am fost la zilele aradului si am stat pana tarziu va promit ca incerc sa vin la urmatorul concurs bogy.... deabia astept scuze din nou
Nu-i bai Victor. Dupa o noapte "grea" ma gindesc ca nu-ti mai ardea de un concurs de tenis de masă. Ne vedem in septembrie la Arad, daca organizeaza Bogdan & Gabi ceva, daca nu la Timi in octombrie.
Postat în original de vrajitor danut-pavelVezi post
Plus ca ne-au luat si berea care a fost pusa in joc pt meciurile de dublu, jucate dupa incheierea turneului. Asa ceva
Mai mai sa nu-ti vina sa crezi !
Lasa ca vorbesc cu Roman sa va astepte cu multa bere la Arad ,drept recompensa .
E baiat bun dar nu-i place sa piarda !
Bogdan si Chen au facut treaba buna, in schimb Edi...nu stiu ce bai a avut
Cum e mina, ai reparat-o?
...din pacate mai trebue sa stau pe tusa vre-o 2 saptamani...dar sper sa ma fac bine cat de curand si sa va vacem cu Bogdan noi vizite pe la club...felicitari pt concurs !!!!
pacat ca nu am fost in tara ........vad ca a fost un turneu reusit BRAVO ROMANE pentru TROFEU iar tu ADY sa mai inveti dau lecti contra cost ha ha ha ha ,ceau
Comentariu