Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Salut Jhon vreau 2 fete Dr.Neubauer Inferno una rosie si una neagra , cea neagra sa fie ox si cealalta rosie cu buretele sub 1.0 mm . Radu George Alexandru , Marasesti , Vrancea , Strada : Garoafei , nr 17 , bloc a 3 , apartament 21 , sa mi spui si mie cam cand ajunge coletul ! Multumesc.
Salut Jhon vreau 2 fete Dr.Neubauer Inferno una rosie si una neagra , cea neagra sa fie ox si cealalta rosie cu buretele sub 1.0 mm . Radu George Alexandru , Marasesti , Vrancea , Strada : Garoafei , nr 17 , bloc a 3 , apartament 21 , sa mi spui si mie cam cand ajunge coletul ! Multumesc.
k.am notat,multumesc si eu! ---------- Post added 10-Oct-2011 at 22:39 ---------- Fetzele ajung in tara pe 28 octombrie seara;pe 29 le pun la POSTA ROMANA
Cu scuzele de rigoare,ii anunt pe cei care au comandat fete, ca stocul a fost epuizat.Azi m-a sunat prietena mea din Franta ,pe care o rugasem sa achizitioneze fețele si mi-a spus ca a mai gasit 1 singur bucata din toata lista pe care i-o trimisesem.Propritarul magazinului le-a redus pe toate la 10 eur bucata si le-a vandut imediat.Inca o dat imi cer scuze pt faptul ca nu am putut sa ma tin de promisiune.