Joola Fakir , Joola Razor , Donic Piranja Formula , Donic Alligator , Donic Vamp , Donic Sting , Tibhar Grass Devil , Dr.Neubauer :Monster , Inferno , Scalpel , Boomerang , Supr Block ; 20 eur/bucata fara transport. Disponibile in octombrie.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Este turneu amatur,se acceta ori ce.da asa sa fie !!!! MA intrebam daca se accepta astfel de fete in amatour !>>??
Ok,te anuntSalut Jhon vreau 2 fete Dr.Neubauer Inferno una rosie si una neagra , cea neagra sa fie ox si cealalta rosie cu buretele sub 1.0 mm . Radu George Alexandru , Marasesti , Vrancea , Strada : Garoafei , nr 17 , bloc a 3 , apartament 21 , sa mi spui si mie cam cand ajunge coletul ! Multumesc.
Salut Jhon imi poti spune cam cand primesc fetele ?Salut Jhon vreau 2 fete Dr.Neubauer Inferno una rosie si una neagra , cea neagra sa fie ox si cealalta rosie cu buretele sub 1.0 mm . Radu George Alexandru , Marasesti , Vrancea , Strada : Garoafei , nr 17 , bloc a 3 , apartament 21 , sa mi spui si mie cam cand ajunge coletul ! Multumesc.
Comanda te rog ;Oferta continua...