Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

ADIMUCU- tenismenul poet!

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • ADIMUCU- tenismenul poet!

    Inceputul de an 2012 a fost marcat deja de cateva evenimente fericite pentru mine(am castigat primul turneu dupa 35 de ani si,mai ales,am devenit bunic in aceste ultime zile)si pentru toata suflarea din AMATuR.Dupa o absenta "fizica" de aproape un an iata ca a revenit printre noi colegul si prietenul nostru ADIMUCU,autorul mult apreciatelor opere literare cu tema sportiva,cel care a incercat(si nici nu stie CAT a reusit!!!) sa ne "lege" pe noi,amaturistii de pretutindeni!Nu cred ca exista unul dintre noi sa nu fi citit "Balada amaturistului",unul care sa nu fie atins de emotie simtindu-se actorul principal din aceasta "piesa",unul care sa nu devina mai bun si mai tolerant dupa parcurgerea acestei opere.
    Noi,cei din Agnita,am fost privilegiati in aceste zile avandu-l in preajma si ascultand (in exclusivitate)alte creatii ale
    colegului nostru, care nu sunt insa cu tematica sportiva,insa pot sa afirm cu tarie ca sunt niste realizari literare de exceptie!!Promovarea lor ar insemna un castig imens pentru noi toti,cititorii fideli din amatur,dar si pentru toti iubitorii de literatura din Romania!Curaj Aline!Cauta o editura care sa le publice!Sunt amaturisti interesati?!?
    Mult succes, MAESTRE ADIMUCU !!!
    I love table tennis !

  • #2
    calde felcitari, BUNICULE!!!! acum mai aveți o corvoada de dus...trebuie sa aveți grija de noul membru al familiei foarte atent și sa va mențineți în forma, ca sa puteți rezista pâna vor sosi stranepoții!!! oricum, eu asta va urez, sa fie asta urmatorul eveniment fericit din viața dvs........apoi puteți liniștit sa va lasați și de tenis...!

    Comentariu


    • #3
      Sambata,3 martie,colegul si prietenul nostru Alin Oprisiu(cunoscut tuturor amaturistilor sub pseudonimul ADIMUCU) va implini frumoasa varsta de 41 de ani!!!Realizarile sale sunt,deacum,cunoscute tuturor amaturistilor,"Balada Amaturistului" devenind in timp "crezul " amatorilor de tenis de masă de pe intreg cuprinsul tarii!"La Multi Ani"colega!"La multi ani", plini de realizari sportive si literare,MAESTRE ADIMUCU!!
      I love table tennis !

      Comentariu


      • #4
        mulțam, „sensei”!!! de-aș trai și io macar cât ion iliescu....!

        Comentariu

        Who has read this thread:
        Procesare...
        X