Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Donatie 2% (formularul 230)

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Donatie 2% (formularul 230)

    Ii rog pe cei care au asociatii sportive legal infiintate, sa posteze numele, codul fiscal si contul bancar pentru a putea dona cei 2%. Probabil sunt si alte persoane interesate in sprijinirea tenisului de masa, de pe acest forum, si s-ar strange ceva banuti si prin aceasta modalitate. Eu nu am la cine dona in Timișoara.
    Multumesc.

  • #2
    Salut. Frumoasa initiativa. Daca doresti ca cei 2% din impozitul pe salariu sa merga catre sport, atunci atunci ii poti trimite catre CLUBUL SPORTIV FORTUNA T?M?D?U, cod fiscal 15277116, cont deschis la Raiffeisen Bank RO22.RZBR.0000.0600.0306.4324. Eu sunt presedintele clubului, care este o asociatie nonprofit si are ca ramura sportiva activa doar fotbalul (echipe de seniori si juniori care activeaza in liga IV pe Călărași). în certificatul sportiv emis de fostul Minister al Sporturilor avem printre altele si sectie de tenis de masă, dar e foarte greu cu sportul in zona rurala. Plus de alta eu stau si in București si ajung mai rar la tara.Daca tu sau alti colegi forumisti sunt interesati sa doneze cei 2% eu va multumesc anticipat. Stiu ce inseamna fiecare banut in plus fiindca in fiecare an alergam dupa acesti bani ca sa putem plati arbitrajele si deplasarile in tot judetul.
    Mai jos aveti modelul de formuar completat cu datele asociatiei noastre, mai trebuind de complatat doar anul 2011 (caci vorbim de anul fiscal incheiat), datele de identificare si semnatura, dupa care trebuie transmis catre administratia financiara de care apartine-ti. Va multumesc si numai bine.
    Fișiere atașate
    XIOM Ofensive S Off / ST
    BH - Victas Limber V1
    FH - Xiom Omega 4 Pro

    Comentariu


    • #3
      Cu ceva timp in urma am solicitat membrilor si conducerii Amatur amanunte in vederea posibilitatiilor de a destina cei 2% organizatiei Amatur.Din mai multe considerente (plauzibile) nu s-a putut finaliza pozitiv aceasta oportunitate.
      In momentul de fata,o data cu infintarea sectiei de tenis de masă la Agnita in cadrul CS Agnita,datele problemei devin mai simple pentru noi,cei din Agnita,dar si pentru cei care doresc sa sprijine activitatea noastra LEGALA.
      Asadar,intimpinam cu bucurie propunerea colegului nostru din Timișoara si ne inscriem si noi in postura de,eventuali,beneficiari ai generozitatii Dvs,stimati colegi.Va trimit alaturat datele noastre de identificare:
      CLUB SPORTIV AGNITA
      CIF-15133005
      CONT IBAN-RO76RZBR0000060012750160
      Fisierul fiind prea mare nu am putut trimite formularul direct completat in atas.Se poate insa opera direct in Google>formular 230 editare Word>completare> printare.
      Recunostinta noastra este infinita pentru toti cei care sunt alaturi de noi(CS Agnita tenis de masă) si de tenisul de masa din Amatur.Nu putem uita niciodata ca activitatea noastra la Agnita a inceput SI datorita ajutorului Dvs iar acest lucru ne face sa credem si sa speram ca cei care pot si doresc sa ne sprijine in continuare nu se vor opri aici.
      Va multumesc tuturor si va salut cu respect.
      I love table tennis !

      Comentariu


      • #4
        Am ales CS Agnita pentru ca doresc sa sprijin tenisul de masa.
        Succes!

        Comentariu


        • #5
          Nu este cu suparare absolut deloc. Ma bucur ca ai facut acest lucru si este pacat ca ceilalti nu fac asta, probabil din comoditate. Numai bine.
          XIOM Ofensive S Off / ST
          BH - Victas Limber V1
          FH - Xiom Omega 4 Pro

          Comentariu

          Who has read this thread:
          Procesare...
          X