Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pareri Lemn

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Pareri Lemn

    Doresc sa achizitionez un lemn pentru tenergy 05 fh tenergy 64 bh.
    Astept sugestii de lemne, in principiu din gama butterfly, preferabil de la cei care folosesc fete tenergy, insotite pareri despre simt, viteza, spin.
    Va multumesc.

  • #2
    Salutare David(?)...Nu știu...și nici tu n-ai precizat...la ce nivel joci...Banuiesc ca ești începator și ca orice nou venit în branșa...optezi pentru c.m.scumpe ustensile, sa le zic așa. Fețele astea Tenergy...nu prea au de-a face cu stilul european de joc...sunt prea asiatice, rachete, ciocane, sa le numim așa...ca poate atrag atenția și altor tentați... Sunt facute pentru joc de contre și topspin...resping în general destul de rapid, deci daca nu stapânești bine cele doua procedee, mai bine lipsa. Personal, am observat la fețele astea Tenergy un lucru...?n afara de Tenergy 05 FX, care arunca mult mai puțin, toate celelalte variante...?nt?i arunca(resping)...și dupa aceea mai fac și altceva...ca sa exprim plastic cele scrise mai sus, deci atunci când vei lovi mingea de pingpong cu Tenergy...mișcarile vor trebui executate rapid și precis, caci altfel...te bați singur. Tenergy-urile sunt puse-n valoare doar de jucatorii avansați...mai ales de cei ce-și câștiga existența din pingpong...lucru strain de majoritatea cov?rșitoare a amatorilor sau nu de pe forum...Am vazut ca nici prin diviziile A și B, nu sunt mulți utilizatori de Tenergy...?n Super Liga nu cunosc situația, doar am auzit ca se joaca majoritar cu Yasaka și Donic...P?na la urma, utilizatorul final decide cu ce va juca și cum, iar eu nu voi insista cu argumente anti Tenergy...?n final și ele trebuie sa se vânda, sau sa fie folosite. Ca sugestie de lemn din gama Butterfly pentru Tenergy, recomand Michael Maze ALC(c.m.ieftin), Mizutani ZLC sau Innerforce ZLF, Innerforce ZLC daca ai și un buget pentru Butterfly, caci în general ai vazut ce scumpiciuni are firma asta...
    Daca vine vorba de simț, orice fața Butterfly care are și indicativul FX, are mai mult simț decât o fața fara acest indicativ...Exemplu : Tenergy 05 FX are viteza mai mica, mai mult simț(control) și spin(o idee m.mult) decât varianta Tenergy 05, care are toate acele caracteristici...viteza, spin, control...optimizate...adica atât cât ar fi nevoie din fiecare caracteristica în parte, pentru obținerea punctului, sa zicem. La fel e și-n cazul Tenergy 25 FX - Tenergy 25 și Tenergy 64 FX - Tenergy 64...Sper ca toate cele scrise de mine mai sus sa-ți foloseasca și-ți cer scuze daca am lungit puțin...comentariul.

    Comentariu


    • #3
      Scriu in calitate de amator, sunt persoane cu mult mai multa experienta aici pentru a-ti da un sfat, inclusiv sau mai ales Razvan de la TT-Shop. Ce am observat eu din multa documentatie si ceva teste e ca se potriveste un lemn care sa fie la fel de rapid ca si fetele, sa le domine cumva. Am incercat sa pun T05 si T64 pe fostul meu Cayman si era pacat de fete. Timo Boll Spirit sau ALC mi s-au parut mult mai potrivite, probabil la fel de bune sunt si Maze, ZLC, ZLF sau Amultart. Incerca sa probezi pe cat posibil. Eu m-am hotarat pana la urma la JM pentru ca vroiam dwell time mai mare si sa fie rapid pentru jocul de la distanta. In final revin la un sfat anterior - probeaza - pretul e mare si nevoia de mana e si ea mare la carbon si Tenergy. Eu inca returnez serve in perete dupa 6 luni Bafta!
      Jun Mizutani
      Tenergy 05 FX

      Comentariu


      • #4
        Mersi de raspunsuri.
        Emil, nu pot sa ma laud eu cu foarte multa experienta, dar stiu ce inseamna tenergy (teoretic - perfect, practic-binisor), mi-a fost sugerat de antrenor/alti jucatori cu experienta, am probat inainte, "precizia si viteza" nu sunt o problema, miscarile "nu ma lasa" antrenorul sa le fac gresit, deci tenergy(64/64fx) ramane stabil ( mersi oricum de intentia de a explica - chiar apreciez).
        Cu lemnul am avut o mica problema, mi-au fost sugerate lemne diferite, si vroiam sa aud pareri si de la alti membri care folosesc tenergy. In final (dupa ce am probat cateva lemne) am ajuns la concluzia ca raman la cel dinainte(Galaxy T-8 OFF+) doarece imi ofera un control excelent + nu are rost deocamdata sa investesc in lemnele mentionate mai sus (la care ma gandeam si eu) deoarece in cazul acela ar fi o mica problema cu viteza si nu sunt eu nici cu bugetul foarte ridicat.
        Mersi inca o data de raspunsuri.

        Topic off.

        Comentariu

        Who has read this thread:
        Procesare...
        X