Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Lemne de vanzare

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • VÂND Lemne de vanzare

    Stiga Carbonado 45, maner st, 84g, are mai putin de 1 luna, cumparat de pe tabletennis11. Are high arc, sweetspot destul de mare, dar nu ca la timo boll alc. Se simte mai degraba ca o paleta all wood. Nu e atat de "stiff" pe cat imi doresc. Are foarte mult control. Pret 690.
    Donic carbo system off-, un lemn interesant, mai rapid decat ma asteptam. Are hinoki pe exterior, miros specific. E un lemn "old school" maner anatomic, 85g, ideal pentru spin si jocul de langa masa. E in stare buna, e un pic mai mic decat stasul, cum erau lemnele inainte(2006), asa cum era si timo boll spirit. Pret 160.
    Sanwei f3 pro, e un lemn stiff cu, carbon innercore alc, maner dr, 90g, are structura ayous/spruce/alc/ayous/alc/spruce/ayous. Merge foarte bine cu antispin pe rever, fiind stiff(prietenii stiu de ce), e destul de liniar, low throw. Trebuie combinat cu o fata cu high throw, gen rakza 9, rakza 7, tsp ventus soft. E un pic aschiat la varf(de la dezlipit, neatentie), dar nu influenteaza jocul. Pret 80.
    Palio energy 03, un lemn rapid, off, maner fl, 91g, foarte asemanator cu stiga carbonado 45, dar mai stiff si un pic mai rapid. Un lemn care merge cu orice fata, chiar vorbesc serios. Se aschiaza daca nu folosesti lipici corespunzator(stan patitul), dar nu influenteaza jocul. Fiind greu am renuntat la el(dureri de umar), plus manerul e pentru cei cu mana mare(am mana mica). Cel mai mult spin cu dhs goldarc 5, chiar mai mult decat cu donic carbo system off-, care are hinoki. Merge cu antispin, merge cu iarba, small pips, medium pips, orice. Am 3 lemne, unul e nou, celelalte sunt mai jucate dar nelovite.
    Donic aligator combi, unul nou, lacuit usor de cei de la tabletennis11, o singura lipitura, 70g, maner st. Merge cu tenergy 05, sau tenergy 25, pe forehand si iarba pe rever. Eu am incercat cu antispin, cu nittaku best anti, juic neo anti, yasaka antipower, sauer and troger superstop si nu a mers prea lent si foarte controlabil plus ca arunca foarte foarte jos. Merge in schimb cu iarba, chiar cu grass dtecs care e foarte rapid, sword zeus, yinhe galaxy pluto, etc. Un lemn lipit cu folie e un pic aschiat, de asta cel de-al doilea l-am luat lacuit deja. Pret 60, 40, 25.
    Xvt balsa-carbon-hinoki, un lemn foarte usor 68g, unul si celalalt 69g, foarte bun pentru antispin pe rever, mai ales juic neo anti. Iar pe forehand inca nu am gasit, dar cred ca tenergy 25 ar merge. E all+, low throw, sunetul e ciudat si nu-mi place. E stiff, merge la plesnit si la capace, e pentru jocul de aparare din spate. Pret 100, 60.
    Spinlord ultra carbon off-, maner fl, jucat putin, maxim 2 luni, maner prea mare pentru mine, 82g. Mi-am luat cu maner drept si joc cu el. Rapid, merge cu antispin pe rever, sau superdefence 40, sau donic slice, spinlord sandwind, iar pe forehand merg fete high throw, gen tsp ventus soft, speed, spin, rakza 9, x, z, etc. Pret 160.

    Sper sa fie suficiente descrierile. Preturile sunt cu livrare prin posta si banii in cont.


    Sent from my SM-G970F using Tapatalk

    Lemn Balsa Fibre Off 60,
    Forehand Tibhar Hybrid MK,
    Rever/Backhand Donic Liga

  • #2
    Valabil

    Sent from my SM-F700F using Tapatalk

    Lemn Balsa Fibre Off 60,
    Forehand Tibhar Hybrid MK,
    Rever/Backhand Donic Liga

    Comentariu


    • #3
      Tonica poți să-mi trimiți telefonul pe watsapp ?!.......

      Comentariu


      • #4
        M-ar interesa stiga carbonado.......

        Comentariu


        • #5
          Toniiiii.....aștept să dai un semn....dar grăbește.....cum facem sa ajungem la un răspuns ?......

          Comentariu


          • #6
            Stiga Carbonado 45 s-a dat. Restul valabile

            Sent from my SM-F700F using Tapatalk

            Lemn Balsa Fibre Off 60,
            Forehand Tibhar Hybrid MK,
            Rever/Backhand Donic Liga

            Comentariu

            Who has read this thread:
            Procesare...
            X