Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Hm levi tufa

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Hm levi tufa

    Un lemn superb executat de
    Sover Balazsi Levente. Hinoky-teXtreme carbon-limba-miez de kiri(pawlonia)-limba-teXtreme carbon-cedru libanez 89 grame 150/157 grosime 5.7 mm
    ​​​​​​
    Nu știu dacă se vede bine din poze dar lemnul arata extraordinar. Am țăcănit mingea umpic in el și pare repulsiv demn de un off veritabil, nu off+ dar off clar. O calitate extraordinara a execuției, zici că e un butterfly de 10 ori mă scump. îl voi "incalta cu yasaka rakza z pe forhand(partea cu cedru libanez) și încă mă gîndesc la rever(partea cu hinoki). Vreau sa precizez că am deținut mai multe lemne cu strat exterior de hinoki și am citit mult despre, se pare că levi deține un hinoki de calitate. Cu cat sunt mai apropiate fibrele și dacă au și colorit închis la culoarele(gri) ?nseamnă că este un lemn de câteva sute de ani crescut în condiții de temperatură scăzută cu dezvoltare lenta a inelelor anuale, in traducere directa repulsivitate și simnt moale in in acelas timp.
    FH DHS H3 NEO NEAGRA​ - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE​ Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!

  • #2
    Ada-l la joc, sa vedem cum face fața la def.
    un singur lemn DEF
    zeci de fețe diverse

    Comentariu

    Who has read this thread:
    Procesare...
    X