Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

CUPA LIBERTATII, BLAJ, 26 Mai 2012

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • CUPA LIBERTATII, BLAJ, 26 Mai 2012

    Sambata 26 Mai 2012 s-a disputat la Blaj, Alba, orasul vestitei Campii a Libertatii, "CUPA LIBERTATII", turneu in afara circuitului Amatur.
    Concursul a inceput la ora 8,30 in sala de sport a Liceului I.M.Klain" si a adunat in jurul celor 4 mese Activ (atat a permis spatiul) 2 categorii de participani: 18-39 ani si peste 40 ani.
    Au fost inscrisi 16 concurenti la tineret si, surprinzator, 17 la veterani.
    Concursul s-a dorit, in mod declarat, ca o testare si descoperire a potentialului t.m. din oras, cu atat mai mult cu cat nu exista club specializat si nici miscare t.m. organizata, iubitorii acestui sport jucand, sporadic, pe mese private sau prin sali improvizate, desi o parte din scolile orasului detin, din informatiile noastre, cel putin cate o masa.
    Din pacate salile de sport sunt tot timpul ocupate cu program scolar si antrenamente la diverse sporturi, iar sala de sport a orasului, reamenajata pentru sportul de performanta, este fieful "Centrului de excelenta in volei Blaj", primul de acest fel din tara.
    Concursul a avut ca initiator pe inimosul profesor de sport Cristian Comsa, pasionat al acestui sport si castigator dealtfel al categoriei tineret, si a beneficiat de sprijinul material al Primariei Blaj, primarului Valentin Rotar, precum si de sprijinul tehnic si logistic al unuia dintre veteranii miscarii de t.m. amatori Amatur Romania, Csaba Zedler, care, desi a avut un program incarcat in aceasta zi, s-a deplasat cu placere, insotit de amicul Nicula George D-tru, pentru a da o mana de ajutor la organizarea acestui prim turneu de t.m in Blaj, dupa multi si multi ani... Tuturor acestora le multumim pentru sprijin si dorim ca acest fel de manifestari sportive sa se repete cat mai des si cu participare cat mai numeroasa. Multumim de asemenea participantilor, si insotitorilor acestora, pentru ca au raspuns chemarii organizatorului si s-au comportat cu adevarat sportiv.
    Ideea organizarii unui prim turneu B Amatur la Blaj a incoltit de mult, dar pana la finalizare mai este... Cine a organizat un turneu in Amatur stie ce vorbesc...
    Important este insa ca scanteia a fost aprinsa. Urmeaza restul....
    Dar iata si merituosii castigatori acelor 2 categorii, pe care ii felicit pentru talent si darzenie:
    Categ. 18-39 ani :
    1. COMSA CRISTIAN
    2. BURNETE CLAUDIU
    3. MARES C-TIN
    4. IRIMIE MARIUS
    Categ. peste 40 ani :
    1. ZEDLER CSABA
    2. CIOBANU DAN
    3. DULACIOIU LUCIAN
    4. NICULA DUMITRU
    Surprinzator, cele mai aprig disputate meciuri au fost cele pentru pozitiile 3-4, unde departajarea concurentilor s-a facut greu, la scoruri de 4-3 si respectiv 4-2.
    S-a jucat in 4 serii preliminare la veterani, cu 2 serii semifinale si jocuri incrucisate intre primii 2 clasati, dupa sistem 3 din 5 seturi si 4 din 7 in finala mare si mica.
    La tineret s-a jucat in 2 serii preliminare si 2 semifinale, cu jocuri incrucisate intre primii clasati, cu acelasi nr de seturi ca la veterani.
    In speranta unei reintalniri cat mai curande a pasionatilor de tenis de masă din Blaj, va salut cu respect !
    O zi buna tuturor !
    Asa cum am promis, o sa incerc sa postez si niste fotografii.
    - finala la veterani
    -finala mica la veterani
    -finala la tineret
    - finala mica la tineret
    - premiantii la veterani
    - castgatorul la veterani
    - premierea la tineret
    - premiantii la tineret
    - castigatorul la tineret -prof.Cristi COMSA
    - - - Actualizat - - -
    Rectificare : fotografia cu finala la tineret

    - - - Actualizat - - -
    Si inca cateva. Sper sa nu le repet.

  • #2
    Fara sa exagerez cu nimica,am ramas foarte placut surprins de entuziasmul generat de acest turneu in Blaj.Tineri si,mai ales,"veterani" scosi de la "naftalina", dar cu o placere si dorinta de a juca fantastica,si buni pe deasupra!,o sala excelelenta,mica dar cocheta(cu podina) si multi de sustinatori!Un prim turneu foarte reusit la Blaj,multumita celor doi inimosi organizatorirof Cristian Comsa si Iuliu Zedler(recunoscut pasionat de tenis de masă si arta fotografica!).Sunt convins ca in curand Blajul se va alatura cu succes celorlalte orase organizatoare de turnee Amatur!Felicitari tuturor participantilor pentru atmosfera creata si sportivitatea de care au dat dovada pe tot parcursul turneului."Virusul" acestui minunat sport a gasit si la Blaj un "focar" prielnic pentru a genera si pe aceste frumoase meleaguri inceputurile miscarii sportive Amatur.Bravo Blaj!CHAPEAU!
    I love table tennis !

    Comentariu


    • #3
      Gratie ajutorului familiei Szekely, Cornelia si Ghita (participanti la concurs - categ. veterani si fotografi amatori, pe care ii felicit pe aceasta cale pentru curaj si darzenie), spre a face publicitate acestui frumos si indragit sport pe aceste meleaguri incarcate de istorie si cultura, revin cu alte fotografii :

      Comentariu

      Who has read this thread:
      Procesare...
      X