Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Bute vs Froch = trezirea la realitate ?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • #26
    Postat în original de george_hptm Vezi post
    Domnule Laky, cu tot respectul pentru dvs , poate va pricepeti la tenis , insa la box nu prea cred de vreme ce spuneti ca presa romana la ridicat prea repede sus , daca ar fi castigat centura acum jumatate de an si ar fi pierdut-o la prima aparare de centura , a-ti fi avut dreptate , insa acest om a aparat centura de 9 ori timp de 5 ani , asta fiind a 10-a oara (fara succes de asta data ) . acesta este cel mai bun rezultat din TOATA ISTORIA SPORTIVA A ROMANILOR . Din puntul dvs de vedere , cand era timpul ca Bute sa fie remarcat de mass media , cumva post mortem ? Ma scuzati pentru aprindere.
    Nu sunt specialist in box si pot parea putin romantic, dar parerea mea e ca esti cel mai bun doar cand bati pe toata lumea care conteaza la un moment dat ! In caz contrar, esti doar campion de conjunctura, indiferent de cati ai batut! Nu stiu exact care e procedura de alegere a chalangerului, dar ar fi normal sa fie ales cel de pe locul doi! Se pare insa ca drumurile boxului profesionist nu sunt intotdeauna cele mai drepte. Interesul este ca detinatorul titlului sa-l pastreze cat mai mult, prin alegerea unor adversari mai accesibili. Undeva aici, intervin si interesele caselor de pariuri, a impresarilor, care mizeaza intotdeauna si pe o surpriza produsa de un chalanger mai slab cotat. De aceea pretuiesc mai mult o medalie de argint la o Olimpiada decat un titlu la profesionisti, acolo unde o groaza de versiuni se intrec pentru intaietate. Un Nicolae Linca, Simion Cutov, Mircea Simon, Feri Vastag, fara a avea pretentia ca am enumerat toata elita boxului amator romanesc, vor insemna pentru mine intotdeauna etalonul performantei in box. Daca gresesc sa ma corectati.
    Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
    Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

    Comentariu


    • #27
      Strategia a fost de vina,nu te duci in barlogul ursului si-i spargi nasul in prima repriza daca nu esti in stare sa-l faci KO in primele cel mult 3 reprize !
      La intaratat si nu a avut curajul sa continue,cel putin si Froch a ramas surprins de teama lui Bute,dupa care i-a dat sa zaca. Trebuia sa stea la distanta sa-l oboseasca sa se joace ca pisica cu soarecele si dupa repriza 8/9 sa forteze victoria. In deschidere Mihai Leu a descris [prevazut] ambele situati foarte clar.
      Staful lui Froch a fost cel castigator,cu toate tipetele in prima pauza l-au trezit si au facut din el o fiara ranita.

      Comentariu

      Who has read this thread:
      Procesare...
      X