Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

greutatea lemnului!

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • #26
    va multumesc d-le onut!oricum paleta are 180 de gr si eu imi folosesc f mult inchetura!se simte greutatea!dar m-am obisnuit!
    tb alc t05/t05 fx

    Comentariu


    • #27
      eu cand simt greutatea paletei in mana, mi se pare ca e la fel ca in armata, cand simteam greutatea pistolului la sold. am un sentiment de siguranta, de incredere in mine si in paleta.
      DONIC LI PING KITEX( kiso hinoki-ayous-texalium-kiri-texalium-ayous-kiso hinoki) - XIOM SIGMA PRO 2.2
      FH-DONIC COPPA X3 SILVER - DONIC WALDNER DIABLO GLASS FIBRE - BH-DONIC F3 BIG SLAM

      Comentariu


      • #28
        Postat în original de Gabriel N Vezi post
        Odata ce lemnul este mai greu se spune ca are viteza dar pierzi din control,eu unul as aprecia mai mult un lemn mai usor cu un control bun decat un lemn mai greu si cu mai putin control...Fetele si ele conteaza foarte mult depinde de greutate.
        Este bine ca setupul sa nu-l simtiti "greu", dar nici prea "usor". Sunt oameni care-si aleg gresit lemnul in baza unor sintagme trunchiate, nu neaparat gresite, de genul "lemnul mai greu, are control mai mic". Daca judecam doar acest aspect, ar insemna ca reciproca valabila este: "lemnul mai usor, are controlul mai mare", ceea ce este adevarat, doar daca am putea sa lovim numai cu centrul paletei. "Sweet-spot"-ul, adica "zona de lovire cu control predictibil si eficient" al paletei, este mic la paletele usoare, iar loviturile date cu marginea, nu sunt deloc satisfacatoare. De aceia, ansamblul lemn/fete, trebuie ales sa aibe greutatea maxima pe care o suporta optim, mana fiecarui jucator.
        Dumneavoastra jucati cu un setup excelent. Lemnul "Kong Linghui Special", cuplat cu fetele "Xiom Omega 4 Pro" si "Joola Samba Plus", ambele max, compun o paleta care are tot ce-si poate dori un jucator cu nivel bun.
        Lemn- Bty Viscaria
        FH - TENERGY 05
        BH - TENERGY 80

        Comentariu

        Who has read this thread:
        Procesare...
        X